ne zaman buraya gelsem kimse olmuyor herkes bebekleriyle zaman geçiriyor sanırım
aysun bebeğini sağlıkla kucağını aldı çok şükür
işitme testinde geçemedi diye canı sıkkın biraz
aslında normal bir durum bizimde başımıza geldi anne karnındaki sıvı dolu oluyormuş ama o an iyi düşünemiyorsun pazartesi iki hastaneye götüreceklermiş tekrar dua edin bu sefer geçsin kızlar aysnda kendini iyi hissetsin
slm kızlar
benim şeker yüklemem hiç iyi değil gebeliğe bağlı şeker çıktı doktorum diyeetisyene yönlendirdi oda diyet programı uyguladı artık 3 ay onu yapıcaz
çok canım sıkkın bu şeker bebeğime bi sorun yaratmasında ben başka bişe istemiyorum sağlıklı olsun..
ben diyetle üstesinden gelirim 2 hafta bu diyeti uygulicam sonra bakıcaz sonuçlara nasıl diye yani sürekli takip altındayız hayırlısı bakalım
Roses dikkat edersen bisi olmaz cnm canini sıkma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rose cnm diyetle düzeliyor bnn Gorumcemde de cikmisti yediklerine dikkat etti hatta diyet tatlı bile verdi dr sende bi düzen kurcaksin ondan sonra kolay eger kontrol altına alinmasaydi zarar cok şükür öğrendin ve önlemini aldin
Tangerim allah yardimcin olsun sürekli yatmak ne demek ben cok iyi bilirim gebeligim bnm öyle hemde hast.de gecti ama allahin izniyle alcan kucagina cok ama cok güzel olcak herşey
Umutege ve moonuma slm Aysun da canini sikmasin bende cok duydum erken gidince öyle cikti kac arkadasin bebeginde 1 ay sonra hep normal çıktı benim kiza anne karnindayken kalbinde olmamasi gereken bi yerde delik vardi dogar dogmaz ameliyata alınması gerek demislerdi ne üzülmustum sonra düzeldi bu doktorlar yok mu bzn cok gicik oluyorlar
Perim bizim hala burnumuz hep tikali gıcık oluyorum bende o findik kadar burun hep dolu
Ozim ah ek gidalar ahh cok zor cnm bende zorlaniyorum ama mecburuz 6.aydan sonra sütün besleyiciligi yeterli gelmiyor mus hem böyle böyle alisacaklar sabırla vercez ben altını aciyorum oyuncaklar müzikler yapnadigim saklabanlik kalmıyor yani bi de disarda yedirmeyi dene bide her seferinde süt vercegini bilirse yemez biraz sabret arada oyun oyna süt verme sonra bi daha dene farklı saatlerde dene mesela bizimki muhallebiyi gündüz yiyor aksam ver yemiyor sevdigi seyleri bulup onlari kat diger seylere mesela bizim kiz brokoliyi kerevizi sevdi roka koydum o gün yarisini yedi 3 gün deneyerek gidiyorsun bu arada.cam kavanizdaki organiklerden al hangisini beyenirse ondan yap evde bnm arkadaşim öyle yapmis mesela.
Bide şöyle bi durum var bnm kizin kuzeni 16 aylık hala blendirla yiyor oyun kulübüne gidiyor orda döke saca yiyor diğer bebeler .annesi üzülüyor ama hala blendirla veriyor böyle hic alisamazki
Canım korkma bebişine bişi olmaz en cok sekerı tetıklıyen stres bunu unutma dıyetıne uy yok gene dusmedı ilacı var panık olma aysununda yuksektı dıyet uyguladı bak melegı dıgdu şükür sakin ol iyı dusun elis vardı o insülin kullanmıstı doguma kadar inş gerek bile kalmaz tek yuklemeyle bılemez 20 lik yuklenmiştır tahmini bı 40 lık yuklerler duruma bakılır ben bı endokrıne gozukmenı tavsıye ederim onlar daha ehil bukonuda hgbA1C dıyegecmişe yonelik seker seyrıne bakılan bı tahlıl var onu falan yapar bı bakar aklın kalmaz boylece bıraz tatlıdan uzak durursun üzülme annesi melegınıdw bosa strese sokma
Canım yok blender kullanmıyorum suzmuyorum posalı yemesı ve buna alışması lazım az az verıyorum inş alısır doktor cok zorlama dedi annesütunu bırakmasın bu son ıstedogımız sey dedi oyuzden sevdıgı seylerden bole bole yavas azar azar ver yeter senden aldıgı vıtamını bicokseyde bulup vermen zor emsın bırak dedi bi cay kaşıgı iki cay kasıgı neyerse tıksınmesın dedi içim rahatladı azcık yer merak etme hıc bır canlı ac kalmaz anne sutu onu doyurmadıgı noktada elbet daha cok yıycek dedi bakalım bole devam edıcem emmeyı bıraksın istemıyorum alısır inş zamanla bızde cok oyuncuyuz sorma neler yapıyoruz cok bılıyo bu sıpalar keyıflerını o popo acıkken mest oluyo zaten kuzularım benım Allahım hepsıne saglıklı ömürler versın inş
merabalar arkadaslar bn 5 bucuk aylik hamileyim bebegiimin cinsiyetini cok merak ediorum hala ogrenemedm dizlerini karnina cekmis.tecrubeli bayanlar yardmci olurmusunuz. simdiye kadar 5 kilo verdm asiri kusmalarim oluyo sadece minicik gobegmde sislik var popom hic yok bebegm karnimin sag tarafinda erikte yiyorum reçeldegoguslerim buyudu baya ayaklarim cok usuyo. bi fikri olan varmi cinsiyeti konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?