Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slm kızlar rose inş seker yuklemen guzel geccmiştır bence alısverısını yap ben oda takımını 28.haftada almıştım iyıkıde ole yapmışım tulu halısı bıde içlerıne ortu falan dıktırmıştım yok alınanlar yıka yerlerstır ınan son zamanlar zor oluyo bi bakmışşsın dogmuş pasa ınş saglıkla tadını cıkara cıkara yap alısverısını

Perım gecmiş olsun kıyamam o aylarda emme konusunda cabuk etkılenıyolar mutlaka bol tuzlu su korkma bırkerede bır kucuk tupu bosalt ıkı deliğine ve bunu gunde en az üç kere dedı bızım dok ve onan burnu acık olunca emmesıde cogalıyo ve daha cabuk toparlıyo o isteksızlık gecıcı yılma benım kızım ıkıbucuk aylıkken emmemeye basladı 3dk emipbırakıyodu bole ataklar olabılıyo hopladım zıpladım pozısyon değiştırdık yok müzîk actık falan cok sukur ıkı uc gunde gectı krızı inş hemen ıyileşir boracık bıde ıhlamur ve elma kaynatıp bıkac kasık ılık ıcırebılırsın

Hılalım masallah sıze yaa ceylınımede kocaman masallahh dısarı cıkmanıza cok sevındımm ek gıda ah ek gıda malesef 10 gun sonra 7 ayımız bıtıyo ama hıc bişi yemıyo kızım bıkac kasık yogurt ve armut camrendeden gecmiş bir kalın dılım tek yedıgı buu yok öğüruyo yedıremıyorum muhallebı pirinç unu kasık mamalarından aldım sebze corbası yoğurt corbası tarhana diğer meyvalar yumurta peynır pekmez bunların hiç birıni sevmedi istemıyo gelişimi ıyı cok sukur hala sadece emiyo hatta tombikiz masallah ama ilerde de yemez zorlanırsam dıye korkuyorumm asıl sız bana tarıf verın ekgıda nası alıstırcaz

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır uğrayamıyorum son günler sıkıntılar ve sancılar başladı sürekli dr dayım nst de sancım çıkıyor.sürekli istirahatdeyim. hayırlısıyla bu sefer bebeğimi kucağıma alıcam inşallah bol boll dua edin bana

ne zaman buraya gelsem kimse olmuyor herkes bebekleriyle zaman geçiriyor sanırım
aysun bebeğini sağlıkla kucağını aldı çok şükür
işitme testinde geçemedi diye canı sıkkın biraz
aslında normal bir durum bizimde başımıza geldi anne karnındaki sıvı dolu oluyormuş ama o an iyi düşünemiyorsun pazartesi iki hastaneye götüreceklermiş tekrar dua edin bu sefer geçsin kızlar aysnda kendini iyi hissetsin

Herkes e selam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kafasina sakin takmasin cunku kulaktaki killardan dolayı oluyomus onlar dokulunce duzelir bizdede oyle oldu dr iki hafta sonra duzelir dedi duzeldi gerçekten

slm kızlar
benim şeker yüklemem hiç iyi değil gebeliğe bağlı şeker çıktı doktorum diyeetisyene yönlendirdi oda diyet programı uyguladı artık 3 ay onu yapıcaz
çok canım sıkkın bu şeker bebeğime bi sorun yaratmasında ben başka bişe istemiyorum sağlıklı olsun..
ben diyetle üstesinden gelirim 2 hafta bu diyeti uygulicam sonra bakıcaz sonuçlara nasıl diye yani sürekli takip altındayız hayırlısı bakalım

Roses dikkat edersen bisi olmaz cnm canini sıkma

Rose cnm diyetle düzeliyor bnn Gorumcemde de cikmisti yediklerine dikkat etti hatta diyet tatlı bile verdi dr sende bi düzen kurcaksin ondan sonra kolay eger kontrol altına alinmasaydi zarar cok şükür öğrendin ve önlemini aldin

Tangerim allah yardimcin olsun sürekli yatmak ne demek ben cok iyi bilirim gebeligim bnm öyle hemde hast.de gecti ama allahin izniyle alcan kucagina cok ama cok güzel olcak herşey

Umutege ve moonuma slm Aysun da canini sikmasin bende cok duydum erken gidince öyle cikti kac arkadasin bebeginde 1 ay sonra hep normal çıktı benim kiza anne karnindayken kalbinde olmamasi gereken bi yerde delik vardi dogar dogmaz ameliyata alınması gerek demislerdi ne üzülmustum sonra düzeldi bu doktorlar yok mu bzn cok gicik oluyorlar

Perim bizim hala burnumuz hep tikali gıcık oluyorum bende o findik kadar burun hep dolu
Ozim ah ek gidalar ahh cok zor cnm bende zorlaniyorum ama mecburuz 6.aydan sonra sütün besleyiciligi yeterli gelmiyor mus hem böyle böyle alisacaklar sabırla vercez ben altını aciyorum oyuncaklar müzikler yapnadigim saklabanlik kalmıyor yani bi de disarda yedirmeyi dene bide her seferinde süt vercegini bilirse yemez biraz sabret arada oyun oyna süt verme sonra bi daha dene farklı saatlerde dene mesela bizimki muhallebiyi gündüz yiyor aksam ver yemiyor sevdigi seyleri bulup onlari kat diger seylere mesela bizim kiz brokoliyi kerevizi sevdi roka koydum o gün yarisini yedi 3 gün deneyerek gidiyorsun bu arada.cam kavanizdaki organiklerden al hangisini beyenirse ondan yap evde bnm arkadaşim öyle yapmis mesela.
Bide şöyle bi durum var bnm kizin kuzeni 16 aylık hala blendirla yiyor oyun kulübüne gidiyor orda döke saca yiyor diğer bebeler .annesi üzülüyor ama hala blendirla veriyor böyle hic alisamazki

Canım korkma bebişine bişi olmaz en cok sekerı tetıklıyen stres bunu unutma dıyetıne uy yok gene dusmedı ilacı var panık olma aysununda yuksektı dıyet uyguladı bak melegı dıgdu şükür sakin ol iyı dusun elis vardı o insülin kullanmıstı doguma kadar inş gerek bile kalmaz tek yuklemeyle bılemez 20 lik yuklenmiştır tahmini bı 40 lık yuklerler duruma bakılır ben bı endokrıne gozukmenı tavsıye ederim onlar daha ehil bukonuda hgbA1C dıyegecmişe yonelik seker seyrıne bakılan bı tahlıl var onu falan yapar bı bakar aklın kalmaz boylece bıraz tatlıdan uzak durursun üzülme annesi melegınıdw bosa strese sokma

Canım yok blender kullanmıyorum suzmuyorum posalı yemesı ve buna alışması lazım az az verıyorum inş alısır doktor cok zorlama dedi annesütunu bırakmasın bu son ıstedogımız sey dedi oyuzden sevdıgı seylerden bole bole yavas azar azar ver yeter senden aldıgı vıtamını bicokseyde bulup vermen zor emsın bırak dedi bi cay kaşıgı iki cay kasıgı neyerse tıksınmesın dedi içim rahatladı azcık yer merak etme hıc bır canlı ac kalmaz anne sutu onu doyurmadıgı noktada elbet daha cok yıycek dedi bakalım bole devam edıcem emmeyı bıraksın istemıyorum alısır inş zamanla bızde cok oyuncuyuz sorma neler yapıyoruz cok bılıyo bu sıpalar keyıflerını o popo acıkken mest oluyo zaten kuzularım benım Allahım hepsıne saglıklı ömürler versın inş

Roses dikkat edersen bisi olmaz cnm canini sıkma

kızlar çok saolun inşlh üstesinden gelicem zaten benim açlık şekerim normal şeker yok ama şekerli su içtikten sonra yükseldi benimki gebeliğe bağlı şekermiş şimdi dünden beri diyetimi yapıyoorum tokluk şekerim bile 106 çıktı güzel gidiyor yani şekerli şeyler yasak bana sadece onun haricindee doktorun verdiği diyet listesinde herşey var yiyebiliyorum hergün meyvem var tatlı yasak işte

Aleykum selam nagihan

kızlar hep bşey çıkıo size bi yazamadm ya tempo yogun koştrmaca hep bi de labtobum bozuldu yeni yaptrdm ... iidir herkes inşş aysunum için ben de aynı şeyi düşünüyorum erken oldugu için oyle çıktı ii hberlerini alcaz inşş hilalim sen naslsn ceylin kuzucugu nasıl herşey yolundadır umarım
biz iiz bi yaşındayız :) bir yaş surprizi olarak demir depolarımızda baya bi eksiklik çıktı kansızlık 11 de ferritin 4.4 çıktı kan o biraz canımı sıktı ... damla falan kullanıorz işte kan damlası yemesine içmesine de daha bi dkkat edıorm ama dişten midir nedir hiç bir şey yemek istemıo cadı ... saolsun anneannesi de yardımcı oluo işte elmzden geldgnce yapıorz bşeyler inşş düzelcek bakalım onun dısında bi sıkntı yok bu arada dogum kloları gitti 74oldum hedefe 6 kg kaldı

Evet kizlar meshur bi grip salgini var duydunuz mu iste o beni mahfetti yikiliyorum esim ben oglum cok fenayiz
Rosem gecmis olsun insallah diyetle atlatirsim canim ilaca gerek kalmaz bi cok arkadasimizda cikti bebeisler sapasaglam dogdu gonlunu ferah tut
Hamilelik cok guzel bisey inan ozleniyor oglusunun tadini cikart gobusunde
Aysunum insallah gecicidir canim dualarimiz seninle
Hilal ve Ozim ek gida gercekten cok zor kuzenimin kizida cok istahsiz oda 8 aylik filan heralde resmen agzina giren hicbi lokmayi yutmuyor anneside zorlamiyor napsin ama ben zorlarin galiba cunki suandada memeyle boguyorum resmen cocugu bu yemek konusunu takinti yaptim su ahstaliktan kiloda verdi
Yani durumlar bu kizlar biraz daha iyilesemezsek evden cikmayisimizin 1. Yilini kutlucaz :) camdan disari bakiuorum icli icli hamileyken iyikide popomun ustunde durmamisim :)
Rose bizde galiba senin haftalarinda almistik odasini bifaz erken almakta fayda var kokusu cikmiyor ay o odaya girip girip az hayal kurmadim simdi oglusum donencesini izliyor bende onu :)
Tanger dualarim seninle cok az kalmis saglikla kavus bebisine insallah

Selam kızlar uzun süredir yoktum doğa ile uğraşmaktan hiçbir şey yapmaya takatim kalmıyor öyle bi yaramaz kız olduki anlatamam umarım hepiniz iyidirsiniz

Pericik geçmiş olsun allah sifa versin

Mrb lar bu topiği cok özlüyorum(( oğlumda 3 bucuk ay sonra 2 yasında buyumesını izlemek kurduğu cümlelere gülmek cok guzel herseyde yolunda gıdıyor şükür

merabalar arkadaslar bn 5 bucuk aylik hamileyim bebegiimin cinsiyetini cok merak ediorum hala ogrenemedm dizlerini karnina cekmis.tecrubeli bayanlar yardmci olurmusunuz. simdiye kadar 5 kilo verdm asiri kusmalarim oluyo sadece minicik gobegmde sislik var popom hic yok bebegm karnimin sag tarafinda erikte yiyorum reçelde goguslerim buyudu baya ayaklarim cok usuyo. bi fikri olan varmi cinsiyeti konusunda

Mrb aslinda baya olmus ultrasonda rahat gorur dr yada tahmin yapar.ben oglumun cinsiyetini 14.haftada öğrendim .burda genelde erkek bebisi olanlar 12 17 haftalarda ogrendiler genellikle erkekler cabuk gosteriyor kiz olma ihtimali yüksek gene allah bilir hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…