Mrb lar bu topiği cok özlüyorum(( oğlumda 3 bucuk ay sonra 2 yasında buyumesını izlemek kurduğu cümlelere gülmek cok guzel herseyde yolunda gıdıyor şükür
ne zaman buraya gelsem kimse olmuyor herkes bebekleriyle zaman geçiriyor sanırım
aysun bebeğini sağlıkla kucağını aldı çok şükür
işitme testinde geçemedi diye canı sıkkın biraz
aslında normal bir durum bizimde başımıza geldi anne karnındaki sıvı dolu oluyormuş ama o an iyi düşünemiyorsun pazartesi iki hastaneye götüreceklermiş tekrar dua edin bu sefer geçsin kızlar aysnda kendini iyi hissetsin
aslında buradan kopmak hiç istemezdim ama nedense artık fırsat bulamıyorum
hatta hiç bişeye fırsat bulamıyorum
evde tlf. u elime bile alamıyorum herkes bana ulaşamamaktan şikayetci bense hiç bir seye yetişememekten....
o kadar yorgunum ve sürekli hasta oluyorum ki..
bağışıklık sistemimiz dogumdan sonra acayip coktü
her yer 2 defa hastayım
toplasınzz ayda 15 gün iyiim işte
bagışıklık sistemimi güclendirmek için supradyn all day aldım onu kullanıyorum ama sürekli içmiyorum emzirdiğim için.
sizin önerileriniz varsa cok sevinirim
bağışıklık sistemimi güçlendirmem lazım....
slm kızlar nasılsınız ben 22.04.2014 saat 8 de dogum yaptim bebisim erken geldi suan iyiyim bebegimizde iyi ama henuz cigerleri gelismedigi iicin bikac gun kuvezde kalicak suan anne sutu veremiyorum malesef sagincada cok gelmiyor sadece serum la besliyolar cok minik cirkin bir oglan rabbim bu sefer dunyaya getirmeyi nasip etdi izniylede kucagima alicam ins bi kac gun sabretcem sadece biraz zor bir surec ama allah yardimcim dualarim bebegimle hepinizi öpuyorum gorusuruz.
slm kızlar nasılsınız ben 22.04.2014 saat 8 de dogum yaptim bebisim erken geldi suan iyiyim bebegimizde iyi ama henuz cigerleri gelismedigi iicin bikac gun kuvezde kalicak suan anne sutu veremiyorum malesef sagincada cok gelmiyor sadece serum la besliyolar cok minik cirkin bir oglan rabbim bu sefer dunyaya getirmeyi nasip etdi izniylede kucagima alicam ins bi kac gun sabretcem sadece biraz zor bir surec ama allah yardimcim dualarim bebegimle hepinizi öpuyorum gorusuruz.
kızlar ya ben şimdi diyet listesine göre besleniyorum ya kilo almam durdu resmen 57 de kaldım 5 kilo almışım daha doğuma kadaar hiç almayacakmıyım ben benim bildiğim gebelik şekerinde annede bebekde çok kilolu olur bende öyle bi durum yok
dün zaten dayanamayıp dondurma yedim çok vicdan azabı çekiyorum gerçi doktorum kaçamakların olabilir hamilesin sonuçta canın ister dedi ama yürüyüş yap yediğinde hemen dedi...ama ben yinede üzüldüm yediğime şu 2 ay da bi geçseydi hayırlısıyla
hibiskus cayı cnm c vitamini deposu tadı da çok guzel bi dene erim emzirirken içilebiliyor ....
hibiskus cayı cnm c vitamini deposu tadı da çok guzel bi dene erim emzirirken içilebiliyor ....
kızlar ya ben şimdi diyet listesine göre besleniyorum ya kilo almam durdu resmen 57 de kaldım 5 kilo almışım daha doğuma kadaar hiç almayacakmıyım ben benim bildiğim gebelik şekerinde annede bebekde çok kilolu olur bende öyle bi durum yok
dün zaten dayanamayıp dondurma yedim çok vicdan azabı çekiyorum gerçi doktorum kaçamakların olabilir hamilesin sonuçta canın ister dedi ama yürüyüş yap yediğinde hemen dedi...ama ben yinede üzüldüm yediğime şu 2 ay da bi geçseydi hayırlısıyla
sagol canım hiç duymadım o
nerde satıllıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?