Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm benm tebrikler bahtı kaderi açık olsun kuzunun ...hayırlısyla bu gunler de gececek goturceksn kuzunu mis gibi evine ... dualarımız sizinle

Herkese selammm

Essue bende ayni durumdayim ki hoc hasta olmazdim surekli bas agrisi grip e hicbiseye yetismemiyorum acauip stresli bi insan oldum zaman ne kadar hizli akiyor uyumayan kucaktan inmeyen bir bebekle saskin saskin kaldim ortada hersey ne zaman eskiye donucek yoksa hic mi donemicek merak ediuorum ama yinede coook mutluyum onun bi gulusu icin neler yaparim

Rose senden haber almaya geldim inan ozliyorum ama firsat yok hayatim cok degisti eskisinden cok guzel ama zamani yakalayamiuorum :))
Kiloyu hic kafana takma alma bosver bebis alsin yeter ekmeksiz et pisir bol bol ye yarasin oglusuna sekere cok takilma senin cok yuksek oldugunu sanmiyorum diyetinide arada kacamaginida yap o bebekler oyle guclu ki sandigimiz hibi dehil hele bi dogsun biraz buyusun anlicaksin annesi tadini cikart her saniyenin inan ki ozleniuor hamilelikte o ilk dogum yaptigin gunlerde ve hicbirseyden korkma Allah sana o gucu vermis saglikla dunyaya gelicek insallah

Tanger dualarim sizinle saglikla kollarina alip evinize donun insallah Allah anali babali abisiyle buyutmeyi nasib etsin uzun hayirli omur versin iki evladinada

Hepinizi cok opuuorum Allaha emanet olun

Bizden bahsetmemisin oğluma deli gibi asigim buyuyor agular gulucukler hersey mukemmel annelik harika bisey Allah tum kadinlara nasip etsin bizlerede evlatlarimizi bagislasin aminn

pericim merak etme bi zaman sonra herşey yoluna giriyor ama koşuşturman hep devam walla biz sabah akşam parklardayızzz bu çocuklar yorulmak nedir bilmiyorama yinede çok güzel herşey allahım sağlık versin ömür versin çocuklarımıza amin.

canım iyi olmanıza sevindim ben bile eskisi gibi bilg. girmiyorum radyasyon almayayım diye kendimi değil hep onu düşünür oldum
zamann yaklaştıkıça heyecanlanıyorum inanki bir doğsaydı sağ selim başkada derdim yok valla.
senin kuzu büyümüştür şimdi 4 aylık oldu herelde dimi. tam sevmeliktir benim yerimede öp onu kocaman
şeker içinde kontrol altına aldım çok şükür yemek yedikden sonra oturmak yok hareket halindeyim sürekli sadece diyetle geçirecez bakalım
birde ben bebişe kaç tane ççıtçıtlı badi alim şimdi 15 tane oldu daha alsammı yeterlimi çok kullanılıyor diyorlar daha birsürü şey var alınacak yavaş yavaş alıyorunm bakalım

Slm kizlar biz ist.geldik ondan giremiyorum yegenimi gördüm dün 25 günlük daha ceylin abla kaldi yanında insan hmn unutuyor ne kdr minik oluyorlar
Tangerim cnm allah anali babali buyutsun kuvozdeki günleri cok iyi bilirim ama cok az kalcakmis kuzu merak etme cok ama cok özen gösteriyor lar orda sütü nude sagmaya devam et sezeryandan sonra yavas yavas artar bide malt tabletleri cok arttırıyor dene istersen hem vitamin.

Perim beninkini bir görsen heralde kucaktan biraktigim an öyle yalandan da degil resmen kiyameti kopartiyor cok fena ne puset ne ana kucagi hoc biseyde durmak istemiyor disari bile kanguruyla çıkıyoruz her daim boynum belim kollarim agriyor ama yinede deger büyüdüğü nu görmek cok güzel bu günler bnm icin hayaldi

Tanger gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün .benım oğlumda bronşit oldu karda yatmış gıbı öksuruyor ben okadar dıkkat ederken nasıl hasta oluyor bu cocuk

slm kızlar
artık terk edildi burası araada giriyorum bakıyorum kimse yok bende çıkıyorum
bşzde bebeğimle büyüyoruz işte herşey yolunda gidiyor çok şükür

1 günde 15, 20 sayfa atlayan topik nerdeyse bizler tarafından terkedildi
özleniyorsunuz öpüyorum hepinizi

Reactions: Meg
Ayda bir ilerler oldu malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayda bir ilerler oldu malesef

tekrar hareketlilik gelmesini çokk isterim bu topiğe fakat çok şükür burda anne olmak isteyipte bebeğini kucağına alanlar % 85 i amacına ulaştı e yenileride gelmiyo artık arada bir giriyorum hiç kimse yok özledim çok burda olmayı
buarada yarın ben yeni bir adım daha atıyorum tedaviye yeniden başlıcam kısmetse bakalım hayırlısı

Aaaa cok sevindim inşallah güzel haberler ini aliriz yakin zamanda cnm.bende ramazan dan sonra ikinci bwbek icin çalışmalara baslicam hayirlisi ne zaman olursa artık.

Bende özledim muhabbetleri kimler geldi kimler gecti ....

Eminem esin nasil kizin nasil bu arada

Eminem esin nasil kizin nasil bu arada

eşimde kızımda iyi çok şükür canım herşey yolunda hamd olsun
bende antalyaya taşındım hayatımda küçük değişiklikler oldu
şimdi ev alma telaşındaydım fakat oada bu hafta içinde hal olucak inşallah
2. bebeği düşünüyosun hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah
bu arad senin bebiş ne kadar oldu yani yaşı

Cnm hakkinda hayirlisi olsun inşallah ev isinizde halolur.benin tosba 20 aylik teyzesi

Cnm hakkinda hayirlisi olsun inşallah ev isinizde halolur.benin tosba 20 aylik teyzesi

inşallah canım 20 aylık he maşallah ona zaman çok çabuk geçiyor malesef
eee artık kardeş zamanı aradaki yaş farkının çok olmaması iyi bence hem kardeş hem arkadaş olurlar inşallah

inşallah canım 20 aylık he maşallah ona zaman çok çabuk geçiyor malesef
eee artık kardeş zamanı aradaki yaş farkının çok olmaması iyi bence hem kardeş hem arkadaş olurlar inşallah

İnşallah cnm bendeo yuzden istiyorum yoksa inan zor yani suan tam afacan zamanlari bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…