Günaydi arkadaslar herkese heyirli pazarlar
Tebrik ve hayirli dilekkeriniz icin tesekkur ederim dualariniz bizimle olsun.
Bebegimiz hala kuvezde sut sagiyorum surekli hastaneye gidip geliyoruz. İns tez zamanda evede getiricez olusumuzu dualarla bekliyoruz...
Herkese selammm
Essue bende ayni durumdayim ki hoc hasta olmazdim surekli bas agrisi grip e hicbiseye yetismemiyorum acauip stresli bi insan oldum zaman ne kadar hizli akiyor uyumayan kucaktan inmeyen bir bebekle saskin saskin kaldim ortada hersey ne zaman eskiye donucek yoksa hic mi donemicek merak ediuorum ama yinede coook mutluyum onun bi gulusu icin neler yaparim
Rose senden haber almaya geldim inan ozliyorum ama firsat yok hayatim cok degisti eskisinden cok guzel ama zamani yakalayamiuorum :))
Kiloyu hic kafana takma alma bosver bebis alsin yeter ekmeksiz et pisir bol bol ye yarasin oglusuna sekere cok takilma senin cok yuksek oldugunu sanmiyorum diyetinide arada kacamaginida yap o bebekler oyle guclu ki sandigimiz hibi dehil hele bi dogsun biraz buyusun anlicaksin annesi tadini cikart her saniyenin inan ki ozleniuor hamilelikte o ilk dogum yaptigin gunlerde ve hicbirseyden korkma Allah sana o gucu vermis saglikla dunyaya gelicek insallah
Tanger dualarim sizinle saglikla kollarina alip evinize donun insallah Allah anali babali abisiyle buyutmeyi nasib etsin uzun hayirli omur versin iki evladinada
Hepinizi cok opuuorum Allaha emanet olun
Bizden bahsetmemisin oğluma deli gibi asigim buyuyor agular gulucukler hersey mukemmel annelik harika bisey Allah tum kadinlara nasip etsin bizlerede evlatlarimizi bagislasin aminn
Ayda bir ilerler oldu malesef
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tekrar hareketlilik gelmesini çokk isterim bu topiğe fakat çok şükür burda anne olmak isteyipte bebeğini kucağına alanlar % 85 i amacına ulaştıe yenileride gelmiyo artık arada bir giriyorum hiç kimse yok özledim çok burda olmayı
buarada yarın ben yeni bir adım daha atıyorum tedaviye yeniden başlıcam kısmetse bakalım hayırlısı
Eminem esin nasil kizin nasil bu arada
eşimde kızımda iyi çok şükür canım herşey yolunda hamd olsun
bende antalyaya taşındım hayatımda küçük değişiklikler oldu
şimdi ev alma telaşındaydım fakat oada bu hafta içinde hal olucak inşallah
2. bebeği düşünüyosun hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah
bu arad senin bebiş ne kadar oldu yani yaşı
Cnm hakkinda hayirlisi olsun inşallah ev isinizde halolur.benin tosba 20 aylik teyzesi
inşallah canım20 aylık he maşallah ona zaman çok çabuk geçiyor malesef
eee artık kardeş zamanıaradaki yaş farkının çok olmaması iyi bence hem kardeş hem arkadaş olurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?