tekrar hareketlilik gelmesini çokk isterim bu topiğe fakat çok şükür burda anne olmak isteyipte bebeğini kucağına alanlar % 85 i amacına ulaştıe yenileride gelmiyo artık arada bir giriyorum hiç kimse yok özledim çok burda olmayı
buarada yarın ben yeni bir adım daha atıyorum tedaviye yeniden başlıcam kısmetse bakalım hayırlısı
Bende ikinciye hamileyim ama daha 5haftalık doktora bile daha gitmedim ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi maşallah allah kucaginiza almayi nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşlh istediğin sonucu alırsın canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkese selammmmmhepinizi çooook özledim eminem hadi hayırlısı canım yeni ev yeni işşallah mooncum fatihe kardeş istiyormuşsunsun senin içinde hayırlısı olsun..burası benim uğurlı topiğim eski günleri çok özlüyorum ama işte vakit kalmıyoki gelelim yazalım oysaki hamişken ne zevkliydi yaaaa hepiniziiii çookkk
Cnm inşallah düşünüyorum hayırlısı artikevet eski gunler cokkk guzeldi herkesi ayrı ayri özlüyorum artik toplansak yavas yavas iyi olcak yahu.senin kuzular nasil cnm
bencede yeniden toplaşalım ama megsiz olmazbenim kuzular ayaklandı koşturup duruyorlar sabah akşam parklardayız şükür bi sıkıntımız yok canım
çok sağol canımcım..bencede önce megi bulalım diğerleri zaten gelirMaşallah kuzularaa rabbim korusun .tabi megsiz olmazzz o gitti duzen kalmadi herkes gitti gelir inşallah
çok sağol canımcım..bencede önce megi bulalım diğerleri zaten gelir
tekrar hareketlilik gelmesini çokk isterim bu topiğe fakat çok şükür burda anne olmak isteyipte bebeğini kucağına alanlar % 85 i amacına ulaştıe yenileride gelmiyo artık arada bir giriyorum hiç kimse yok özledim çok burda olmayı
buarada yarın ben yeni bir adım daha atıyorum tedaviye yeniden başlıcam kısmetse bakalım hayırlısı
canım hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim nasip eder sana ve isteyen herkese
bizde ikincisi normal olur belki diye korunmayı bıraktık 4 aydır falan inşallah banada ikinci kez nasip eder allah
ev işinizede çok sevindim allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin
hülyammçok sağol canım benim güzel dileklerin senide bulsun inşallah
rabbim 2. meleğinide sağlıkla sıhatle gönderiri innşallah
ben son 4-5 gündür ne bebek kaldı aaklımda ne başka bişey romatizmaam tuttu kör olasıca mahfediyo beni
neyse kendine iyi bak öpüldün
Uzun zaman olmus kımse yazmamış ben yazayım dedım umutege inşallah tez zamanda bebişin olur moon sende yakında düşünüyormuşsun Allah gönlüne göre versin Furkan cok zor dana kadar oldu hala sallıyorum suan ayağımda ter içinde kaldık cok da yaramaz bende nasıp olursa seneye nısan da bırakacagım korunmayı yanı 2. Doğduğunda Furkan 3 bucuk olur bıraz akıllanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?