- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
Eki Görüntüle 1162391 Arkadaşlar nolursunuz yardım edinnn sevineyim mi napayım bilemedim hamile miyim ben bu teste göreee
Sagol cnm allah hepimizin gönlüne göre versinHerkese selamm ama kimseler yok bu topikte neler paylastim hayatimdaki yeriniz cok ayri ama Bora geldiginden beri zaman oyle hizil akiyor ki hep aklkmda yazmak ama vakit bulamiyorum
Biz iyiyiz cok sukur ama ne bronsit olmagi kaldi Boranin ne bizimle ilk tatilini yapmadigi:)
Surda kac kisi kaldi aramizdan hadi guzel haberler gelsin Megimde anne olsun isteyenler ikinci bebisleri kucagina alsin hamisler kavussun
Rosem aklimdasin hep telefon numaran yok bi mesaj atasim geliyor arada ne kadar kaldi nasilsiniz cok merak ediyorum dualarimdasin
Moon Derya hadi hayirlisi kizlar cesaretinizden oturu kutlarim
Eminemm senin kizin kocaman olmustur artik ablada olsun insallah
Opuyorum kizlar firsatbuldukca yazalim yaa
slm kızlar nasıl herkes dicem kimse yok herkes çok iyidir umarım
bana gelince bebişimle büyüyoruz Allahın izni ile temmuzun 15 ile 20 si arası kavuşucam bebeğime ama belli bi tarih vermedi doktor şurda toplasan 25 gün felan kaldı hayırlısı ile ben sizi haberdar ederim dua edin çok korkuyorum doğumdan
slm kızlar haftaya bugün temmuz 14 de oğluşuma kavuşucam Allahın izni ile az kaldı bakalım
slm kızlar haftaya bugün temmuz 14 de oğluşuma kavuşucam Allahın izni ile az kaldı bakalım
tesadüfen denk geldim gerçekten güzel bir topik miş.bende şuan bebek bekliyorum rabbim nasip ederse şubatta kucağımıza alacağız.birtanede 3 yaşında kızım var çok şükür güzel duygular bunlar darısı bekleyenlerin başına.
tesadüfen denk geldim gerçekten güzel bir topik miş.bende şuan bebek bekliyorum rabbim nasip ederse şubatta kucağımıza alacağız.birtanede 3 yaşında kızım var çok şükür güzel duygular bunlar darısı bekleyenlerin başına.
arkadaşlar dün kan testi yaptırdım sonuç negatif zaten bugün de adet oldumm bu ay da olmadı çok morallerim bozukkk
canım hadi hayırlısı olsun inşallah rabbim nasip eder sana ve isteyen herkese
bizde ikincisi normal olur belki diye korunmayı bıraktık 4 aydır falan inşallah banada ikinci kez nasip eder allah
ev işinizede çok sevindim allah ağız tadıyla huzurla oturmayı nasip etsin
2. çocuğu düşünen arkadaşlarım inanın tebrik ediyorum sizi
Ben sizin gibi cesur değilim. Çınara bile bakarken çok zorlanıyorum. yanında bir çocuk daha, ayy düşünemiyorum.
Rabbim gönlünüze göre versin, eviniz bebiş sesi dolsun
Uzun zaman olmus kımse yazmamış ben yazayım dedım umutege inşallah tez zamanda bebişin olur moon sende yakında düşünüyormuşsun Allah gönlüne göre versin Furkan cok zor dana kadar oldu hala sallıyorum suan ayağımda ter içinde kaldık cok da yaramaz bende nasıp olursa seneye nısan da bırakacagım korunmayı yanı 2. Doğduğunda Furkan 3 bucuk olur bıraz akıllanır
Hoşgeldin rabbim kucağına almayi nasip etsin Kizininda öpüyorum hayirli evlat olsunlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?