Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Herkese selamm ama kimseler yok bu topikte neler paylastim hayatimdaki yeriniz cok ayri ama Bora geldiginden beri zaman oyle hizil akiyor ki hep aklkmda yazmak ama vakit bulamiyorum
Biz iyiyiz cok sukur ama ne bronsit olmagi kaldi Boranin ne bizimle ilk tatilini yapmadigi:)
Surda kac kisi kaldi aramizdan hadi guzel haberler gelsin Megimde anne olsun isteyenler ikinci bebisleri kucagina alsin hamisler kavussun
Rosem aklimdasin hep telefon numaran yok bi mesaj atasim geliyor arada ne kadar kaldi nasilsiniz cok merak ediyorum dualarimdasin
Moon Derya hadi hayirlisi kizlar cesaretinizden oturu kutlarim
Eminemm senin kizin kocaman olmustur artik ablada olsun insallah
Opuyorum kizlar firsatbuldukca yazalim yaa

slm kızlar nasıl herkes dicem kimse yok herkes çok iyidir umarım
bana gelince bebişimle büyüyoruz Allahın izni ile temmuzun 15 ile 20 si arası kavuşucam bebeğime ama belli bi tarih vermedi doktor şurda toplasan 25 gün felan kaldı hayırlısı ile ben sizi haberdar ederim dua edin çok korkuyorum doğumdan

Sagol cnm allah hepimizin gönlüne göre versin

Rabbim kolaylik versin ya sag salim yavruna kavus insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bır Ramazan ayında tanışmıştım bu topıkle bütün arkadaslarıma hayırlı ramazanlar diliyorum

Hayırlı ramazanlar

slm kızlar haftaya bugün temmuz 14 de oğluşuma kavuşucam Allahın izni ile az kaldı bakalım

slm kızlar haftaya bugün temmuz 14 de oğluşuma kavuşucam Allahın izni ile az kaldı bakalım

Hay maşallah az kaldi rabbim kurtarsin yavruna kavuştursun

Allahım tüm isteyenlere versin sağsalim..verdiklerine de sağlık huzur mutluluk versin, analı babalı büyütsün...

ben de yazmayalı çok olmuş..

hepinizi öpüorum kıslar...

oğluşum bugün alkış yapmaya başladı yiycem onu galibaa:26:

tesadüfen denk geldim gerçekten güzel bir topik miş.bende şuan bebek bekliyorum rabbim nasip ederse şubatta kucağımıza alacağız.birtanede 3 yaşında kızım var çok şükür güzel duygular bunlar darısı bekleyenlerin başına.

Hoşgeldin rabbim kucağına almayi nasip etsin Kizininda öpüyorum hayirli evlat olsunlar

burda cogu herkes 1. bebeğini kucagına aldı ve büyüttü bile
hatta suanda o kadar yaramazlar ki kimse girmeez oldu :)) bende dahil.

artık 2 . lerde biz gene buluşuruz o zaman sende bebeğini büyütüyor olursun.

3. yaşında kızın varsa demekki yaklasık 4 yıl araları olucak
bende 2. yi ne zaman yapsam diye düşünüyorum :) oglum daha 3 temmuzda 1 yaşını doldurdu ama :) cok yaş olsun istemiyorum arada bide yaş gidiyo artık hey gidi heeeeeyyy
biz 1. yi yapana kadar... oyyy

4 aydır olmadı mı hadi ya 2. ler içnde mi ugraşıcaz yoksa.....

erkek cocuk zor yaa
ah ahh
ama genede vazgecmiyorum 2. den sakin olması bakımından umudum var

bende diyodum kimse 2 . yi yapmadı mı daha düşünmüyor mu diye:)) cünkü ben şimdiden düşünmeye başladım da ama sadece düşünüyorum
eee düşünce gücüyle de olmuyo bu işler icraat lazım neyse şimdi aklımkın bi köşesinde duruyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…