burda cogu herkes 1. bebeğini kucagına aldı ve büyüttü bile
hatta suanda o kadar yaramazlar ki kimse girmeez oldu :)) bende dahil.
artık 2 . lerde biz gene buluşuruz o zaman sende bebeğini büyütüyor olursun.
3. yaşında kızın varsa demekki yaklasık 4 yıl araları olucak
bende 2. yi ne zaman yapsam diye düşünüyorum :) oglum daha 3 temmuzda 1 yaşını doldurdu ama :) cok yaş olsun istemiyorum arada bide yaş gidiyo artık hey gidi heeeeeyyy
biz 1. yi yapana kadar... oyyy
slm kızlar bebişimiz doğdu vakit bulamıyorum girmeye pericim canımm yazim diiyorum bebek ağlıyo öyle kalıyor yazamadım bir türlü
herşey yolunda çok şükür güzel bir doğum oldu bebeğim gayet iyi ve çokk tatlı yiyesim geliyor kucağa alıştırdım galiba hiç ayrılmak istemiyor başka kimsede de durmuyor
bu arada spinal oldum iyikide spinal olmuşum diyorum harika bi duyguydu 3.555 gr doğdu şimdilik bukadar girmeye çalışırım arada birde kayın validemler annemler hep bizde ev kalabalık
öptüm hepiinizi
Herkese iyi bayramlar
Not.eskiden olsa ooooo .ne kutlama mesajları ne sohnetler oldu bu topige girince huzunleniyo insa bu halini gorunce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yumurta rezervim çok kötü olanda gelişmemiş işin zor diyorlar. Arkadaşlar neler yapabilirim bilgisi olan bana yardımcı olabilirmi
teşekkür ederim
slm kızlar bebişimiz doğdu vakit bulamıyorum girmeye pericim canımm yazim diiyorum bebek ağlıyo öyle kalıyor yazamadım bir türlü
herşey yolunda çok şükür güzel bir doğum oldu bebeğim gayet iyi ve çokk tatlı yiyesim geliyor kucağa alıştırdım galiba hiç ayrılmak istemiyor başka kimsede de durmuyor
bu arada spinal oldum iyikide spinal olmuşum diyorum harika bi duyguydu 3.555 gr doğdu şimdilik bukadar girmeye çalışırım arada birde kayın validemler annemler hep bizde ev kalabalık
öptüm hepiinizi
öptüm hepiinizi
insallah cnm herkes iyi olsun ama hic olmadı arada gelip konuşsak güzel olur :)canım gözün aydın Allah analı babalı buyutsun saglıkla cok sukur o kuzuları bizlere veren rabbime moon ssna katılıyorum kimseler yok ne tebrık ne kutlsma ne havai fişek hal hatır merak eden sotan edende yok herkez gırıyo bence bakıyo yazan yok oda yazmıyo mesela ben 😕😥 burayı bırakmamız unutmamız zor bence neler paylastık neler dertlestik içimizi doktuk üzüldük sevındık heycanlar hayel kırıklıkları hepsı hayatımızın parcası olarak kalıcak ve inanın bana bende hepinizin yeri apayrı arkadaslarım keske eskisi kadar olamasada bılıyorum sıpalardan okadar vakıt olmuyo ama mubabbetimiz devam edebilse ahh meg bizi bıraktınn bası sahıpsız dahıldık gıttık herkez ıyıdır umarım hep mutluluklar gızellikler yasıyalım oyuzden mesgul olup gelemiyoruz dıyelim inş 😔
ilk zamanlar aciyor ama zamanla alisir lanolin krem falan sursun emzirmeden once. uclari öyle taksa nasil olur.bwn de oyle bur sıkıntı olmadi ama gogus uclarim ilk bir ay cok aciyodukizlar size bir sorum olacakti ; kuzenim dogum yapti gögüs ucu olmadigi icin emzirirken ciddi sorun yasiyor,silikon uc vermisler ama cok acisi oluyor,bu konuda deneyimi olan varsa lütfen paylasabilirmi?tesekkür ederim
insallah cnm herkes iyi olsun ama hic olmadı arada gelip konuşsak güzel olur :)
ilk zamanlar aciyor ama zamanla alisir lanolin krem falan sursun emzirmeden once. uclari öyle taksa nasil olur.bwn de oyle bur sıkıntı olmadi ama gogus uclarim ilk bir ay cok aciyodu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rosemm okudum guzel haberi ama cevap yazamadim oglum bronsit oldu bu yaz gunu ben agir grip oldum bagisiklik sistemim coktu bu aralar cok yorgunum ama simdi daha iyiyiz bayram ve hala bebek gormeye gelenlede cabasi
İnsallah keyfiniz yerindedir saglikla hizurla mutlulukla buyut yavrunu gazsiz ihtahli ve bol uykulu olsun suzi cook opuyorum
Moon ve oİm halisiniz valla ama herkes bir telas bende cok ozluyorum eski gunleri neler paylastik ve cok sukur anne olduk darisi meg e insallah
Canim gercektwn uykusuzluk cok zor ama o guzellige degiyor iste bora alsam ustu bi uyanirdi sabah 5ten once mumkun degil gozunu kirpmazdi 1 ay annem yanimizdaydi ama 1 gece bile onu birakip uyuyamadim benden tavsiye kendine iyi bak ben surekli hastayim kendimi o kadar ihmal ettim ki bu cok yanliscanm geçmiş olsun ikinizede dikkat edin kendinize öpüyorum ikinizide
bebek görmeye gelenler bizdede var ve btmicekte heralde gerçekten çok yorucu oluyor
bizim gaz problemimiz var ıkınıyor resmen yavryum napıcam bikmiyorum masaj yapıyorum gazı çıkıyor ama ertesi gün yine aynı
birde çok uykusuzum yaa bittim resmen ama olsun yinede değer onun o güzel yüzüne bakınca geçiyor benim yorgunluğum
senin kuzu nasıl büyüdümü nasıl oldu
Canim gercektwn uykusuzluk cok zor ama o guzellige degiyor iste bora alsam ustu bi uyanirdi sabah 5ten once mumkun degil gozunu kirpmazdi 1 ay annem yanimizdaydi ama 1 gece bile onu birakip uyuyamadim benden tavsiye kendine iyi bak ben surekli hastayim kendimi o kadar ihmal ettim ki bu cok yanlisbora dun gece 2 de yatti ama 3 aydan sonra biraz ratlicaksin 6. Tamam diceksin ama duzene mi giriyor sen mi bu standardi kabulleniyorsun onu bilemedim simdi )
Bora buyudu vallahi suan totoyu dikiyor havaya emekleme cabalari donmeler inan buyudukce cok daha keyifli isirmamal icin zor sabrediyorum)
Zor donemdesiniz gin gectikce daha keyifli gunler gelicek sabret annesi
Emziriyor musun asil senin ki napiyor o kokuyu bol bol cek icine seni cok opuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?