Canim gercektwn uykusuzluk cok zor ama o guzellige degiyor iste bora alsam ustu bi uyanirdi sabah 5ten once mumkun degil gozunu kirpmazdi 1 ay annem yanimizdaydi ama 1 gece bile onu birakip uyuyamadim benden tavsiye kendine iyi bak ben surekli hastayim kendimi o kadar ihmal ettim ki bu cok yanlisbora dun gece 2 de yatti ama 3 aydan sonra biraz ratlicaksin 6. Tamam diceksin ama duzene mi giriyor sen mi bu standardi kabulleniyorsun onu bilemedim simdi )
Bora buyudu vallahi suan totoyu dikiyor havaya emekleme cabalari donmeler inan buyudukce cok daha keyifli isirmamal icin zor sabrediyorum)
Zor donemdesiniz gin gectikce daha keyifli gunler gelicek sabret annesi
Emziriyor musun asil senin ki napiyor o kokuyu bol bol cek icine seni cok opuyorumm
Canim gercektwn uykusuzluk cok zor ama o guzellige degiyor iste bora alsam ustu bi uyanirdi sabah 5ten once mumkun degil gozunu kirpmazdi 1 ay annem yanimizdaydi ama 1 gece bile onu birakip uyuyamadim benden tavsiye kendine iyi bak ben surekli hastayim kendimi o kadar ihmal ettim ki bu cok yanlisbora dun gece 2 de yatti ama 3 aydan sonra biraz ratlicaksin 6. Tamam diceksin ama duzene mi giriyor sen mi bu standardi kabulleniyorsun onu bilemedim simdi )
Bora buyudu vallahi suan totoyu dikiyor havaya emekleme cabalari donmeler inan buyudukce cok daha keyifli isirmamal icin zor sabrediyorum)
Emziriyor musun asil senin ki napiyor o kokuyu bol bol cek icine seni cok opuyorumm
Hilalim nedesem bos sadece Rabbim cok buyuk dualarım sizinle inş butun bu zorluklar bı an önce bıtsın Allahım evladınla ole güzellikler yasatsınki butun zorlukları yasananları mazıde bırak Allahım yar ve yardımcınız olsun bu zor imtihanda sabrıyla değil şükrüyle sınasın sizleri bıttı gıttı deyin inşCok yorgunum kızlar hersey o kdr zorki rabbim herkese yardimci olsun ama ben kafayi yedim nerdeyse.umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama maddi manevi fiziksel acidan tukendim kendimi 60 yaşında hissediyorum evliligim gitmiyor bile .yavrum mis kokulum gunden güne daha zorlaniyor vücudu na bazi aletlet takiliyor cok ağlıyor belki ameliyat olcak bu ay beyin mr na gircek uyutulucak rabbim bnm sagligimi alsa ona verse onun aci cekmesine dayanamıyorum insanlarin bana aciyarak bakmasina da ve bunlari konuscak kimsem yok .anne olmak yavrun icin herseyi yapabilcek güçte olmakmis
hilallllCok yorgunum kızlar hersey o kdr zorki rabbim herkese yardimci olsun ama ben kafayi yedim nerdeyse.umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama maddi manevi fiziksel acidan tukendim kendimi 60 yaşında hissediyorum evliligim gitmiyor bile .yavrum mis kokulum gunden güne daha zorlaniyor vücudu na bazi aletlet takiliyor cok ağlıyor belki ameliyat olcak bu ay beyin mr na gircek uyutulucak rabbim bnm sagligimi alsa ona verse onun aci cekmesine dayanamıyorum insanlarin bana aciyarak bakmasina da ve bunlari konuscak kimsem yok .anne olmak yavrun icin herseyi yapabilcek güçte olmakmis
Canım ben burdayım anlata bilirsin inş önemli bişey yoktur...Ne kadar moralım bozuk bugun sabaha kadar aglayabilirim keşke bırısı olsaydıda anlatsaydım eskısı gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?