Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canm yağız gece 2 de kalkıyor birde sabaha karşı 6 da kalkıyor kurulmuş saat gibi ama bu sürede 2 saati geçkin uyumuyor benimde annem yan8ımda 40 ım çıkana kaxar burda az kaldı gitmesine 10 gün falan kaldı napıcam bilmiyorum gidersem
emziriyorum zaten çok memede kalmak istiyor doysa bile buda beni yoruyorama bazen ben doyduğuna emin olamayıp sütümü sağıyorum 30 cc onu veriyorum
doğduğu ilk gün sütüm yok denecek kadar azdı şeffat ağızlık denen o sıvıdan geldi 1 hafta nerredeyse doktorum smilac mamayı verebilirsiniz dedi onu verdik sonrada sütüm maşallah doldu taştı şimdi emziriyorum
sen büyüttün bebişi benimkide bir büyüseydi öyle yaa ok tatlı bir bebişim olud görsen yememek için zor tutuyorum kendimi Allah hepimiizin yavrularını korusun sağlıklı ömürler versin

canm yağız gece 2 de kalkıyor birde sabaha karşı 6 da kalkıyor kurulmuş saat gibi ama bu sürede 2 saati geçkin uyumuyor benimde annem yan8ımda 40 ım çıkana kaxar burda az kaldı gitmesine 10 gün falan kaldı napıcam bilmiyorum gidersem
emziriyorum zaten çok memede kalmak istiyor doysa bile buda beni yoruyorama bazen ben doyduğuna emin olamayıp sütümü sağıyorum 30 cc onu veriyorum
doğduğu ilk gün sütüm yok denecek kadar azdı şeffat ağızlık denen o sıvıdan geldi 1 hafta nerredeyse doktorum smilac mamayı verebilirsiniz dedi onu verdik sonrada sütüm maşallah doldu taştı şimdi emziriyorum
sen büyüttün bebişi benimkide bir büyüseydi öyle yaa ok tatlı bir bebişim olud görsen yememek için zor tutuyorum kendimi Allah hepimiizin yavrularını korusun sağlıklı ömürler versin

Cok yorgunum kızlar hersey o kdr zorki rabbim herkese yardimci olsun ama ben kafayi yedim nerdeyse.umudumu yitirmemeye çalışıyorum ama maddi manevi fiziksel acidan tukendim kendimi 60 yaşında hissediyorum evliligim gitmiyor bile .yavrum mis kokulum gunden güne daha zorlaniyor vücudu na bazi aletlet takiliyor cok ağlıyor belki ameliyat olcak bu ay beyin mr na gircek uyutulucak rabbim bnm sagligimi alsa ona verse onun aci cekmesine dayanamıyorum insanlarin bana aciyarak bakmasina da ve bunlari konuscak kimsem yok .anne olmak yavrun icin herseyi yapabilcek güçte olmakmis

hilal cnm benim seni anlıyorum desem yalan olur kimse kimsenin ne yasadıgını bilmez ama evlat söz konusu olunca hersey duruyo
sen cok güçlü bi annesin öncesi sonrası hep güçlüydün meleğin senin en kıymetli imtihanın Rabbım yüzünüzü güldürsün
bi kadın olarak ne kadar aciz ve caresiz olsakta anne olunca güçleniyosun dediğin gibi herseyi yapabilecek güçte...
Allah yardımcın olsun sana bol bol sabır diliyorum dularım seninle
bütün evlatlar Allaha emanet

Hilalim nedesem bos sadece Rabbim cok buyuk dualarım sizinle inş butun bu zorluklar bı an önce bıtsın Allahım evladınla ole güzellikler yasatsınki butun zorlukları yasananları mazıde bırak Allahım yar ve yardımcınız olsun bu zor imtihanda sabrıyla değil şükrüyle sınasın sizleri bıttı gıttı deyin inş

hilallll ben de çok giremıorm artık kkye ama inan ara ara senin için bakıyorum aklımdasın inan ki non da yok artık tel bozuldu gitti nolar arkdaslarıma katılıyorum Rabbim sana sabır güç ve kuvvet versin oyle kolay degil yıpranman çok dogal şimdi durum ne tam olarak yürümesi için fizik tedavi falan alcak diyordun o aletler ondan mı takılıyor cnm ?

Merhaba arkadaslar biliyorsunuz arada yaziyordum minik kuzum dogdugundan beri giremez oldum artik 2 cocuk annesi yogun bir ev hanimiy bebegim 4 aylik oldu cok sukur zor gunler geride kaldi bu topigi cok özluyorum artik eskisi kadar aktif degil arada okuyup cikiyorum.

Hilalcim nasilsin cok gecmis olsun gercekden cok zor allah yardimcin olsun ara sira girip bakiyorum bir turlu yazamadim sana hep aklimdasin canim

Ne kadar moralım bozuk bugun sabaha kadar aglayabilirim keşke bırısı olsaydıda anlatsaydım eskısı gıbı

Hillalcim allah yardimcin olsun inşallah hersey yoluna girer.

Deryacim neden sıkıntı lisin

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah”a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…