Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Prensesim ben bile hala şaşkınım aslında 10 haftalık oldu çok şükür dün doktor kontrolümüz vardı ilk defa dün içimde bir meleğın olduğunu farkettim aslında ultrason da hareket ettiğini gördüm :-* çok güzel bir duyguydu Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu güzel duygudan mahrum bırakmasın bak sende ne kadar umutsuzdur şimdi yaramaz bir meleğin var Rabbim evlatlarımızı esirgesin korusun inşallah öpüyorum seni ve pâşanı çok sağol

Prensesim sağol canım Rabbim nasıp etti cok şükür hıc beklemezken geldi kuzucuk saglıkla doğar inş senin için de enhayırlı zamanda arzu ettiğin zaman gelsın bı kardes sızede inş bende emzırıyodum bıraktırdım mecbur dolu dolu 17 ay emdi doktorda cok guzel bı surec yeterli dedi nasıp bukadarmış inş ikinci kuzumuds emzırmek nasip olur
Sağol canım Rabbim arzu eden herkeze nadıp etdın inş sanada cesaretını topladıgın en hayırlı zamanda inş ama masallah sız abı olmuşsunuz artık bız daha 18 aya gırdık tam ıkı yas olucak araları bakalım nasıpse

Merhaba bende yeni hamileyim 2 gün önce 5+0 haftalıkken kontrole gittim ve keseyi gördük çok şükür 5.1 mm 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı doktor, inşallah görebiliriz bebeğimiz. Allah isteyen herkese nasip etsin

canim yaa evet ne umutsuz oldugum bi anda geldi bi tuhaf oldum suan ayagimda uyutmaya calisiyorum :))
Hadi saglikla gelsin seninde yavru kusun bence erkek icime oyle dogdu kizin nasil oda mutludur abla olucagi icin dimi
bizde sizi opuyoruz saglikla kalin

hadi bi cesaret :))) buyumus zaten o mis gibi abi olur

ozim rabiki cok guzel emmis masallah kardesine de nasib olsun peki simdi sute alistirabildin mi ben arada boraya sut veriyim diyorum mumkun degil her yolu denedim her sutu denedim cok igreniyor nasil biraktiririm bilmiyorum yoksa sizden sonra bi isteyesim geldi esim zaten dunden razin Allahim bekletmeden versin zamani gelince insallah

allah saglikla vakti geldiginde kucagina almayi nasib etsin

Amin canım inşallah çok teşekkür ederim

Eski mesajları okudum az önce ne samimi ne içtenmişiz ne çok kaynatmışız özlemişim hem de çokk
Yaa evet ne guzeldi ama kimse kalmadı hiç biyerde burası olamaz benım için oyuzden de ole okuyup okuyup cıkıyorum kımseyle samımı olup sıfırdan muhabbet etmeye baslıyamıyorum burda kocaman bı aileydık bırbırımızi merak eden beraber üzülen beraber sevınen ki hala merak edıyorum herkez ıyımı dıye

Masallah Eminem. Freebeta kac:) eskiden olsa cinsiyet tahminleri havada ucardi yahu .tamam anliyorum herkesin isi gücü varda en azindan ayda bir gelir insanlarda iki cift kwndinden bahseder çok yazık demekki geçici bir sure icin gelmiş herkes cok yazık cook

Evet bende diğer topiklere görmüyorum hiç çünkü buradaki samimiyeti bulamıyorum burada ikili tarama testi yaptırdım bugün sonuçları çıktı iyiymiş çok şükür
Maşallah canım çok şükür bende pzt gıdıcem dok acıkcası tarama yaptırmak istemıyorum ama bakalım dok ikna edersem belkide o benı eder bilmiyorum kararsızım ense kalınlığına baktırıcam bıde ayrıntılı ultrasonda nasıpse iyı bır dok gıdıcem içimden gecen o bakalım nasıp saglıkla dogsun kuzular inş Rabbime emanet Allahım azadan noksansız akıllı sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın moon bende tutmamıştı o betahcg tahmini erkek demiştik kızım olmuştu hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inş doktor hıc tshmın yapmadımı emınecım 12.hafta erken gercı yanılabılıyolar ama insan merak edıyo işte

Evrt cnm tutmayan oluyor .bende ikisindede tuttu sansami ďenk geliyor bilmem:)

Kedicik freebeta nedir bilmiyorum ikili taramada öyle bışey yazmıyo

aa ne guzel kizlar yine mi hamilesiniz :):) bayadir gelmiyordum gerci beni hatirlayan da yoktur :) benim kizim da 1 yasini gecti. ben su anda zayiflamaya calisiyorum , tekrar hamile kalmasam cok iyi olur. kimler var kimler yok, emine ozim moon sizin ucunuzu gordum hayirli ugurlu olsun bebisleriniz :):):)

Beyaz kelebek teşekkürler ben seni hatırlıyorum

[QUOTEhatırlıyorumebek85, post: 39939277, member: 429453"]aa ne guzel kizlar yine mi hamilesiniz :):) bayadir gelmiyordum gerci beni hatirlayan da yoktur :) benim kizim da 1 yasini gecti. ben su anda zayiflamaya calisiyorum , tekrar hamile kalmasam cok iyi olur. kimler var kimler yok, emine ozim moon sizin ucunuzu gordum hayirli ugurlu olsun bebisleriniz :):):)[/QUOTE]
Bwbde hatirliyorum seni cnm .tskr ederim rabbim sanada hayirli zamanda tekrar nasip etsin

OĞLUMUN DOĞMASINA DAHA ÇOK VAR YA
32 HAFTALIĞIZ
GERİYE KALAN ZAMAN GÖZÜMDE O KADAR BÜYÜYOR Kİİİ

ne güzel herkes de hersey yolunda gibi
bende kendimi 2.cocuk fikrine alıştırmaya calışıyorum cünkü oglum bebeklere bayılıyooo gerci eve gelince aynı sey olur mu bılemedim
bi de ben dogumu unutamadım sanırım halaa tırsıyorum
bizde tuvalet egitimine baslıcaz havalar biraz daha ısınsın

Canım benım ben coktan alıştırdım kendimi 2.çocuk fıkrıne:)gecen ay kısmet olmadı yumurtlamayı kaçırdım ama bu ay ovulasyon testı kullandım gerisi Allah'a kalmış 4-5 nisanı beklıyorum insan merak ediyor ılkındekı kadar olmasada.furkan tuvalet egıtımını bıtirdi şükür ama kolay olmadı sendede güZel haber duyarız inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…