Evetttt gittim doktora çok şükür herşey yolunda veeeeeee bir kızım daha olacak inşallahemineeee gittiniz mi dr a merak ediyorum yazzz
ş
Megilim
Aminn cümlemiz sağlıklı bir sekilde kucağınıza alıriz inşallahEminem maşallah cnm rabbim kucağına almayi nasip etsin
Eminee hadi gözün aydın canım sağlıkla dogsun prenses bende bugun gıttım doktora 15 haftadayız ama göstermedi kapamış hayırlısı bıdahakı randevuya artıkk saglıklı olsunda sanki benımde ıkıncı kızcem olcak gıbı geliyo hayırlısı tabi belli olunca yazarım sende habersiz bırakma arada yazEvetttt gittim doktora çok şükür herşey yolunda veeeeeee bir kızım daha olacak inşallah
Çok sağol ozimEminee hadi gözün aydın canım sağlıkla dogsun prenses bende bugun gıttım doktora 15 haftadayız ama göstermedi kapamış hayırlısı bıdahakı randevuya artıkk saglıklı olsunda sanki benımde ıkıncı kızcem olcak gıbı geliyo hayırlısı tabi belli olunca yazarım sende habersiz bırakma arada yaz
Allaha emanetler eminecim yaa dua edıyoyoruz inş saglıklı sıhhatli akıllı hayırlı evlatlarımız olsun Rabbim onlarla sınamasın bizleri sağlıkla dogup buyusunler inşÇok sağol ozimRabbim sağlıklı olmalarını nasipnetsin inşallah yarın 4 la tarama test sonuçlarını alıcam kısmetse tek temennim herşeyin yolunda gitmesi
Gecmiş olsun canım hemen yakma gemileri dur bakalım kist erır gıder bır ayda ılacla ınş yarayıda dondurabılılar bıldıgım kadar sadece bı kaç ay ertelersin okadar bişi cıkmaz inş Allah korusun daha buyuk dert vermesinslmlar bu sefer güzel seyler yazamicam
iki yumurtamda kist varmıs
rahim agzında yara
napıcam bilmiyorum
aslında gözümde büyütmek de istemiyorum insanlar ne dertlerle ugrasıyo ama insan işte
ben yeniden anne olmak isterken
internette bi cok sey yazıyo kafayı yicem cok arastırmak da iyi degil bilgi kirliliği cok fazla ama tutamıyorum kendimi
carsamba günü smear testinin sonucunu alıcam baska bi dr a da gidicem ama
Cnm kist te turune.cunku bazi k8stler kendiliginden kayboluyor kimide ilacla duzelir uzulme sakin guzel haberlerini bekliyoruzslmlar bu sefer güzel icam
iki yumurtamda kist varmıs
rahim agzında yara
napıcam bilmiyorum
aslında gözümde büyütmek de istemiyorum insanlar ne dertlerle ugrasıyo ama insan işte
ben yeniden anne olmak isterken
internette bi cok sey yazıyo kafayı yicem cok arastırmak da iyi degil bilgi kirliliği cok fazla ama tutamıyorum kendimi
carsamba günü smear testinin sonucunu alıcam baska bi dr a da gidicem ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?