Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yarın doktor kontrolün var kısmetse cinsiyetini söyler inşallah en önemlisi de güzel haberler alırım innnşşallahh

2.ler başladı ne güzel :) bende istiyorum ama bakalım ne zaman kısmet olur. Oglum temmuzda 2. yaşına giricek ondan sonra eylül ekim gibi çalışmalara başlarız.
gerçi babamız hiç istemiyor ama ben oglumun yanlız büyümesini istemiyorum tabi kısmetse...
bende doğumu düşününce tırsanlardanım bu arada , geçen rüyamda kendimi hamile gördüğümde direk ben bunu nasıl doğurcam diye düşünürken buldum kendimi rüyamda bile o kadar kötü durumdayım yani..
allah hepimizin yardımcısı olsun..

Eminem maşallah cnm rabbim kucağına almayi nasip etsin

Evetttt gittim doktora çok şükür herşey yolunda veeeeeee bir kızım daha olacak inşallah
Eminee hadi gözün aydın canım sağlıkla dogsun prenses bende bugun gıttım doktora 15 haftadayız ama göstermedi kapamış hayırlısı bıdahakı randevuya artıkk saglıklı olsunda sanki benımde ıkıncı kızcem olcak gıbı geliyo hayırlısı tabi belli olunca yazarım sende habersiz bırakma arada yaz

Çok sağol ozim Rabbim sağlıklı olmalarını nasipnetsin inşallah yarın 4 la tarama test sonuçlarını alıcam kısmetse tek temennim herşeyin yolunda gitmesi

Çok sağol ozim Rabbim sağlıklı olmalarını nasipnetsin inşallah yarın 4 la tarama test sonuçlarını alıcam kısmetse tek temennim herşeyin yolunda gitmesi
Allaha emanetler eminecim yaa dua edıyoyoruz inş saglıklı sıhhatli akıllı hayırlı evlatlarımız olsun Rabbim onlarla sınamasın bizleri sağlıkla dogup buyusunler inş

Arkadaslar hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insaallah saglikli uslu akilli istahli bebisleriniziben de 2. Istiyorum.19 aylij kizim var.calismalara baslamadik.korkuyorum kararsizim biraz.

Kimseler yok ama ben genede yazıyım nazlı bebişimiz cınsıyetını göstermemekte ısrarlı ama buyuk ihtimal ikinci prensesimiz geliyo nasıpse sağlıkla dogsun inş cok şükür hersey yolunda buyuyoruz yavas yavas

slmlar bu sefer güzel seyler yazamicam
iki yumurtamda kist varmıs
rahim agzında yara
napıcam bilmiyorum
aslında gözümde büyütmek de istemiyorum insanlar ne dertlerle ugrasıyo ama insan işte
ben yeniden anne olmak isterken
internette bi cok sey yazıyo kafayı yicem cok arastırmak da iyi degil bilgi kirliliği cok fazla ama tutamıyorum kendimi
carsamba günü smear testinin sonucunu alıcam baska bi dr a da gidicem ama

Gecmiş olsun canım hemen yakma gemileri dur bakalım kist erır gıder bır ayda ılacla ınş yarayıda dondurabılılar bıldıgım kadar sadece bı kaç ay ertelersin okadar bişi cıkmaz inş Allah korusun daha buyuk dert vermesin

Cnm kist te turune.cunku bazi k8stler kendiliginden kayboluyor kimide ilacla duzelir uzulme sakin guzel haberlerini bekliyoruz

Mastercım oluyo o genelde sıkıntı olmaz bebış hbrnı bekliyoruz ınsallah

Kizlar bende onemli bir bilgiyi paylasmak istiyorum. gebelik elde edemeyen yada düsük yapan sikintili hamikelik yasamis olanlar... lutfen sperm dna hasari testi ni yaptirsin. Cunku bozuk spermle dollenen yumurta dusuk yada sorunlu hamileliklere sebep olabiliyor. Maalesef tup bebek merkezlerinin cogu bu testi yapmiyor. Ve tutmayan dusen gebelikler oluyor. Aklinizda bulunsun. kaan aydos hocadan ogrendim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…