Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım benim ilk gebeliğimde akıntı olmadı sanırım

bende öleyim ya fena sinirliyim akşam koçişle tartıştım çok fena ne yapsa batıyo bana.kafayı çatlattım bende annende yemek ye gel dedim orda yicek diye temizliğe başladım bi geldi yememiş neden yemedin dedim sensiz boğazımdan geçmez hayatım dedii.Alllaaahhhh sen misin yemeyen akşamı zehir ettim adama :44::44::44::44::44:

meg nerelerde bilen var mı? test yaptı çift çizgi çıktıda şokamı girdi acaba :18::18:

hee dedim seda sayanmı annen :)))))))
ay ne safım ben yaaff

yok allah korusun seda sayan niye anam olsun yavv

arada banada geliyolar dün bizde tartıştık başı ağrıyomuş da kaç gündür ilgi götermiyomuşum hap nerdeymiş başlıycakmış kk ya da banada ben gidiyom dedi çıktı gitti sonra da diyo ki insan geçirir alıştım sen kapıdan geçirmeyince kendimi çok yalnız hissediyorum diyoo

ne hapına başlıcakmış anlamadım ben :44::44::44::44::44:

AYYYH HADİ YAA AYIN ORTASI OLDU BİRİ BEBİŞ MÜJDESİ VERSİN ARTIK. GÜNÜ GEÇENLER ÖZELLİKLE SİZLERDEN BEKLİYORUZ HABERLERİ. TEST YAPIN KAN TESTİ YAPTIRIN BEKLETMEYİN BİZİ AMA YAA.

evet ya hepsimi aynı bunların :) :92::92:

erkeklerin hepsi aynı demekki bana diyo ki daa çocuk olmadan kıskançlık başladı bak diyo çocuk olunca benle ilgilenmessen konuşmam senle söz ver bak diyo benle da çok ilgilencen diyo unutma bunları bende tamam diyorum işi yapsın sonra bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…