annenemi bakıyon tvde anlamadım annen nerde kuşum
sakın kendini sıkma bak psikoloji cok önemli biliyosun bidenemmm inşallah git gel güzel haberler getir bizee
evet cnaım o testlerden alsam mı acaba diyorum sonrada beklemek daha iyi diyorum off bilmiyorum :18: gebelikte akıntı ne zaman başlıyor acab bende hiç öyle bişi yok. ümidim yok diyorum ama gün yaklaştıkçada acaba varmıdır diye merak ediyorum.
yokkk annem benim kendi evinde hani star da dizi var yaaa annem diye ooo bebekimm:79::79:
iyiyim kuşum müde anlıyı izliyom kahve içiyom kocişi yolladım işe
bugün hiiç yerimden kalkasın yok tembellik yapcam
feci asabilik var üstümde hani regl olcak gibi
anacım ne kadar bozmuşum ben psikolojimiii. bide bu gece ay tutulması varmış en cok yay burcunu etkileyip gerecekmiş. bende yay burcuyum belkide ondan bu asabiyetim bugün
canım benim ilk gebeliğimde akıntı olmadı sanırım
kızlar ben hazırlanayım doktor saati yaklaşıyo bakalım ne diyecek gelince görüşüz
hee dedim seda sayanmı annen :)))))))
ay ne safım ben yaaff
bende öleyim ya fena sinirliyim akşam koçişle tartıştım çok fena ne yapsa batıyo bana.kafayı çatlattım bendeannende yemek ye gel dedim orda yicek diye temizliğe başladım bi geldi yememiş neden yemedin dedim sensiz boğazımdan geçmez hayatım dedii.Alllaaahhhh sen misin yemeyen akşamı zehir ettim adama :44::44::44::44::44:
meg nerelerde bilen var mı? test yaptı çift çizgi çıktıda şokamı girdi acaba :18::18:
kızlar ben hazırlanayım doktor saati yaklaşıyo bakalım ne diyecek gelince görüşüz
uyuyodur meg gece kuşu onlar biz çatladık onda tık yok gayet rahat
şu sabır ne güzel bişeymiş ya bende de accık olsa keşke:84::84::84::84::84:
yok allah korusun seda sayan niye anam olsun yavv
arada banada geliyolar dün bizde tartıştık başı ağrıyomuş da kaç gündür ilgi götermiyomuşum hap nerdeymiş başlıycakmış kk ya da banada ben gidiyom dedi çıktı gitti sonra da diyo ki insan geçirir alıştım sen kapıdan geçirmeyince kendimi çok yalnız hissediyorum diyoo
ne hapına başlıcakmış anlamadım ben :44::44::44::44::44:
ilgilenmiyomuşum yaaa ondan donunuda ben giydircem heralde
aysuncum giydirsen hayır demezler ki
dahada işlerine gelir bebek gibi yaaa ilgi bekliyolarrr
evet ya hepsimi aynı bunların :) :92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?