Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

AYYYH HADİ YAA AYIN ORTASI OLDU BİRİ BEBİŞ MÜJDESİ VERSİN ARTIK. GÜNÜ GEÇENLER ÖZELLİKLE SİZLERDEN BEKLİYORUZ HABERLERİ. TEST YAPIN KAN TESTİ YAPTIRIN BEKLETMEYİN BİZİ AMA YAA.

benimde da 2 gün oldu regl biteli çalışmalara devam:26::26:

selam kızlar.. ben bugün üye oldum.. yeni katıldım yani aranıza:)) bi süredir takip ediyordum.. bugün canım çok sıkıldı kafam da karıştı yazayım dedim yardımcı olursunuz belki.. gebelik testi aldım bu sabah ama negatif çıktı :..( oysa çok umutlanmıştım.. 5 gün gecikti adetim.. bi ateş basması var 2/ 3 haftadır, sabah kalkınca mide bulantısı hele bi de tatlı yiyince ki çok severim, ha bire midem kazınıyor, ayrıca adet olmam gerekirken akıntım var iki üç gündür de.. anlamadım gitti.. stres mi yapıyorum acaba? offff .... testin yanlış çıkma durumu yoktur dimi??

benimde da 2 gün oldu regl biteli çalışmalara devam:26::26:

aysun alemsin heeee çok güldüm sana

öncelikle hoşgeldin,canım mutlaka vardır yanlış çıkma ihtimali benim halamınki adetinin 3-4 gün geçmesine rağmen kanda bile çıkmamıştı idrarda da çıkmadı tabi 15 gün sonra yaptık çıktı sabret ama stresten de olabilir adet gecikmen aklında bulunsun ama belirtilerinde varmış inşallah hayırlı hber alacaksın

hoşgeldin canım sıkma canını 5 gün gecikmiş zaten medem rahat etmek istiyorsun git kanda baktır bence

testin yanlış çıkma ihtimali var canım üzme kendini kan testi yaptır her ihtimale karşı
selam kızlar
oku oku gözlerim ağrıdı bitiremedim var mı hayırlı haber

şindilik kimseden tık yok
olcak bidenem olcak benim içime doğuyo topiğimiz bebiş dolacak inşallah
halvete devam

temmuzda bende vercem müjdeyi size kızlar az kaldı içime doğuyo
aysun alemsin heeee çok güldüm sana

biz kocamla alemiz zaten kavgalarımız hep abidik gubidik şeyler

:)) inşallah canm.. çok sağol... diş problemimde var antibiyotik kullanmam gerekiyo geçen hafta verdi doktor ama içinde hamileliğin ilk döneminde riskli diyor diye başlamadım daha.. ölüyorum da ağrıdan... doktora da gidip ne dicem test yaptım negatif ama inancım tam:)) adam deli der.. haklı da olur üstelik:)) bekliyorum öyle.. :) Allah kerkese hayırlısını nasip etsin ne diyeyim.. belki benim de halan gibi olur..

hemen kan testi yaptır bence, hamilelik belirtilerine benziyo ama adet öncesi belirtileri de olabilir. En iyisi kan testi yaptırmak veya bi süre daha bekleyip, test yapman. Yanlış çıkma ihtimali var testlerin.

hamilelikle kafayı bozacağımm yaaa kızlar hamileliği takmamak için ne yapabilirimm

ya saçmalama valla döferim seni hee
böyle yaptıkça valla bebişin olmaz bak benden söylemesi. kendini rahat bırak bidenem ya allahım ne zaman nasip ederse o zaman alırız kucagımıza ne yapalım
psikolojini bozcan sonraaaa

hemen kan testi yaptır bence, hamilelik belirtilerine benziyo ama adet öncesi belirtileri de olabilir. En iyisi kan testi yaptırmak veya bi süre daha bekleyip, test yapman. Yanlış çıkma ihtimali var testlerin.

efet sanırım..:) yarın sabah ilk iş kan testi yaptırıyorum.. sonuçları da paylaşırım burdan yine..

ister istemez takılıyo yaa olacağı varsa zaten olur da zaten herşey Allahıma kalmış bişi üzülüyorum ama olmayıncada genelde millet 5. ayda hamile oluyo bakaılım benimde 4. ayım hayırlısı olsun napalımm rahat nasıl bırakcam pekiii

Son düzenleme:

ayyy delircem yapma böyle kuşum ya. başka şeylere ver kendini oluruna bırakkkk
bu arada cok karnım acıktı çorba istiyo canım kalkıp bi çorba yapayım kendime
gelin çorba içelimmmmmmmmmm

AYSUN KENDİNİ ÖLE SINIRLANDIRMA SAKIN MİLLET 5.AYDA DOĞURUYO FİLAN DİYE MİLLETE BAKMA HERKESİN SAATİ BAŞKADIR SENİN BEBİŞİNİN GELME SATİ BAŞKADIR.BENDE ÇOK TAKIYODUM EN BAŞTA AMA KENDİME EDİYOM VALLA BAKTIM BÖLE OLMICAK ZATEN BİDE İŞ BULAMIYODUM İŞİMİ DE BULDUM ÇALIŞMAK ÇOK İYİ GELİYO İNSANA YOKSA BENDE SIYIRCAKTIM ARTIK.

resmimi koyayım silerim dedim şimdide silemiyorum iyimi :)

Eklentiler

• $1 (24).webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

kızlar geceden beri yazdıklarınızı okuyorum gece gene kaynatmışsınız gözlerim mahfoldu valla.ama kesin bir haber yok kimseden ayyyy çok meerak ediyorummm:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…