ayyy delircem yapma böyle kuşum ya. başka şeylere ver kendini oluruna bırakkkk
bu arada cok karnım acıktı çorba istiyo canım kalkıp bi çorba yapayım kendime
gelin çorba içelimmmmmmmmmm
afiyet olsunnn canımmm takmamaya çalışırım bebekimmm:82::82:
resmimi koyayım silerim dedim şimdide silemiyorum iyimi :)
AYSUN KENDİNİ ÖLE SINIRLANDIRMA SAKIN MİLLET 5.AYDA DOĞURUYO FİLAN DİYE MİLLETE BAKMA HERKESİN SAATİ BAŞKADIR SENİN BEBİŞİNİN GELME SATİ BAŞKADIR.BENDE ÇOK TAKIYODUM EN BAŞTA AMA KENDİME EDİYOM VALLA BAKTIM BÖLE OLMICAK ZATEN BİDE İŞ BULAMIYODUM İŞİMİ DE BULDUM ÇALIŞMAK ÇOK İYİ GELİYO İNSANA YOKSA BENDE SIYIRCAKTIM ARTIK.
resmimi koydum silemiyorum nasıl yapcam kuzum biliyomusun?
iş yarın görüşmeye gitcem bende bakalım ne olacak takılıyo ama canım ya ufacık bişi
takılır o kadar olcak hiç mi düşünmicez canım ben dr a düşünme takma diyosunuz ama eldemi sanki düşünmiyim dedikçe daha da çok düşünüyo araştırıyo insan dedim.dr bana gülüyo artık prof olmuşum valla adamdan önce ben ona anlatıyom tedaviyi...şöle yapalım şu yolu izleyelim riske atamam diyorum artık
iyiyiz canımm sen nasılsın:79:
[sıze=2][sıze=1]selam canlarım nasılsınız[/sıze][/sıze]
iyiyiz hayatım dert sohbet işte ama accık daha güccük yazaydın cvp veremicektim
ne olsun canım yorgunluk yaz gelince bana oturmak haram ki yaa
ayarlıyamadım ki cahilmiyim neyim yaw bu bilgisayar konusunda
hayırdır canımm:44:
allah yardım etsin canımmm kolay gelsinn:2:anane babanne ev temizlik benim işim bide kendi evim 1 ay sonrada annemler almanyadan gelcek yemek bılaşık ütü bol misafir ve tekim ehh düşün artık
anane babanne ev temizlik benim işim bide kendi evim 1 ay sonrada annemler almanyadan gelcek yemek bılaşık ütü bol misafir ve tekim ehh düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?