anammmmm zaten gözlerim bozuk teste bakaaaa bakaaaa daha da kör olcam valla heee.ben hastane araştırıyım en iyisi akşam gidip kanda baktırıyım çıkar herhal varsa bebik71: :
hastanede buldum bilemelabratuara sordum yarın günü ama bu akşam yaptırsam dedim kız varsa çıkar dedi 1 saat sona veriliyo sonuç 20 tl nası amaaaaa.bence süperrrr...habire silik çift silik çift olmuyo artık kanda bakalım gitsin...tey tey teyyyy
akşam gidiyonmu yani
saat kaçtaaaa
ay heyecan yaptım
valla saat 7 de hastanede olsam 8 de almış olurum sonucu.kanda baktırmaya gidip beklerken kırmızılananlar var bende öle olmıyım ama korkuyorummmmmayyy çok tırsak gördüm kendimiiiii
kıs sen hamiş çıkıcan gibi geliyo bana inşallah öyle olur canım güzel haberler alırsın ve bizde teyze oluruz
hadi bebiş haberini ver yetti daaaa kimse haber vermiyyyy ayağını sürü bizde gelelim arkandan
inşallah canım benim nasıl istiyorum size müjde vermeyi bir bilsen ama bakalım belki bişey çıkmıcak bu akşam yada yarı kırmızılar gelcek ama şu da bi gerçek ki birimiz yürüsek diğerleri dökülcek bebikler gelcek sırayla ama başı kim çekicek bakalım
ay hadi inşallah kuşum ya
az önce bende burda bi özel hst var aradım kan testi yapıyolarmış ama testin ücretini söyleyemezmişmiş ne alakaysa
bende muayene ne kadar dedim 50 dedi. yarın kırmızılar gelmezse muayeneyemi gitsem ultrasonda hemen görür dimi dr.
ama bugünden randevu almak lazım kafam karıştı len
sen nerdesin.ben ist.burda 20 yi geçmiyo testler ben kan tercih ediyorum o yüzden ama dr da baksa anlar anlamasa bile o ister testi hastanede yaptırıverirsin hem muayne olmuş olursun.hadi inşallah.senin bat kaçtı
inşallahhhhhh canım yaaa heyecanlandırma beni şimdi akşamı da zor ederim valla
13 hazirandı kuşum :) 2 gün geçti
ay hadi inşallah kuşum ya
az önce bende burda bi özel hst var aradım kan testi yapıyolarmış ama testin ücretini söyleyemezmişmiş ne alakaysa
bende muayene ne kadar dedim 50 dedi. yarın kırmızılar gelmezse muayeneyemi gitsem ultrasonda hemen görür dimi dr.
ama bugünden randevu almak lazım kafam karıştı len
kız akşama ne kaldı şunun şurasında ya valla bende heyecanlandım allahım inşallah güzel haberler ya rabbim
anaaaaaaammmmmmmm git git beklemeee
ultrasyonda hemen görünmüyo canım biraz beklemen lazım az bişey daha büyümesi gerekiyo bildiğim kadarıyla 5 yada 6 haftalık olunca görünüyolarmış melekler sağlık ocağında yaptırsana canım sonra yine gidersin hastaneye
ultrasyonda hemen görünmüyo canım biraz beklemen lazım az bişey daha büyümesi gerekiyo bildiğim kadarıyla 5 yada 6 haftalık olunca görünüyolarmış melekler sağlık ocağında yaptırsana canım sonra yine gidersin hastaneye
sağlık ocagında kan testi yapıyolarmıki?
bilmiyoduuum
dur araştırayım olmadı arayıp gideyim cok yakın sağlık ocagı
yapıyorlar tabi hemde ücretsiz ama 1 gün sonra veriyorlar sonucu sabah erken kan alıyolar ertesi gün 1 de sonuç çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?