Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağlık ocagında kan testi yapıyolarmıki?
bilmiyoduuum
dur araştırayım olmadı arayıp gideyim cok yakın sağlık ocagı​

aaaaa çok ayıp sağlık ocağı diyosun ben ilk orda yaptırdım sonra özel hastanede doktorum bide orda yaptırdım ertesi gün hemen en yakın sağlık ocağına git ve yaptır bizi bekletme

hemen bebik görünmez ama rahim kalınlaşmasından anlıyo drlar hayatım o zaman da test ister yaptırırsın

canım ben adetime on gün varken tedaviye başlamak için gittim doktora alttan muane etti rahmin ne kadar kalın dedi adet olunca gel tedaviye başlayalım dedi meğerse ben hamileymişim ama dış gebelikmiş sonra kan tahlilinden anladı doktor yani anlıycan ilk defa gidiyosan doktora ve adetine daha varsa anlamaz bence kanda anlar yani bende öyle oldu

sen faceni ver bana yinede ama çalışıyorum ya akşam 6 ya kadar burdayım hadi git meraktan ölcez artık.al gel beraber bekleriz sonucu

müyabalaaarrr Hürreminiz megGİLiniz geldiiii

ben bi tane ucuz test aldım yaptım.. 15 dakika oluyo yapalı.. kocam bensiz yapma test demişti ama uyanır uyanmaz eczaneye koştum çişimi tutaraktan :78:

ve TEK ÇİZGİ arkadaşlarım..

hala adet olmadım lakin..

hayırlısı artık..

moralsiz değilim,zira regl olmadıkça hala umut var demektir..

olmadı,önümüzdeki zevklü maçlara bakıciizz...

kanda baktırsana

ben bu tek cızığı döfcemmmm

bilginim çabuk gel bekliyoruz bak

Allahhh allahhh acaba stres yaptında ondanmı gecikti yoksa adetin kuzum yaaa :26:
Ya da senin bebiş pek bir yaramaz göstermiyor kendini

kanda baktırsana

sağlık ocağına gittim önce zaten..
onlar da idrar testi yapıyolarmış ve hemşire saat 3 ten önce gelmezmişmişmiş..
dedim kanda bakmıyo musunuz? cıx didi..
bende sağlık ocağının yanındaki eczaneden alıverdim testi..

olmazsam adet,yarın kanda baktıriim diyorum,yada öbür gün..

Allahhh allahhh acaba stres yaptında ondanmı gecikti yoksa adetin kuzum yaaa :26:
Ya da senin bebiş pek bir yaramaz göstermiyor kendini

valla yaramaz maramaz,gelsinde anası yisin onu..
bu ay olmazsa da öbür ay gelcek inşallahhh...

canım senin ne zaman adet olman gerekiyoduki günün geçtimi kanda baktır bence

13 hazirandı bat benim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…