Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olsun megcim gelmedikçe sorun yok. olsun biz bekleriz daha bende silik çift çigiyi dövcem valla sopayla dötüne dötüne valla yaaaa.bende akşam gidicem kana

ya birileri güzel haber versin artık yaa..

sivatanım,inşallahh gibeğsindir

megimmmm daha umut var moralini bozma sakın kan testini yaptırda inşallah olumlu çıkar sonuç

kızlar benim göğüs uçlarım dokununca acıyorrr bende sanki belirti arıyormuşum gibi kendimde batıma çokkkk var şimdiden de belli olurmu ki

megcim o nasıl sağlık ocağıymış ya kanda niye bakmıyolarmış
sakin ol bence sen hamiş olabilrsin canım

töbeeee kendim çizivercem 2. kırmızı çizgiyi, o olcak

nasıl Hürremim ben ya.. o 9 ayda bir doğuruyo.. pühhh bana

Aynı durumdayız. Benim tee 30 haziranda, bende kendimde belirti arıyorum sanki,
Bir kere bende 2 haftadır akıntı devam ediyor, karnımda kesik kesik ağrı oluyor, belim ağırıyor. Birde kızlar normalde benim adetim 32 gün sürer bu ay 43 gün sürdü ve 7gün devam ederdi, bu ay 3 günde kesildi, neden anlamadım?
Ama psikolojikte olabilir

ben çıkıyorum kızzlarrr kendinize iyi bakınnn kaynanam arıyo gel diyo yemegii akşam burda yiyelim diyoo görüşürüz kızlarr:80::79:

töbeeee kendim çizivercem 2. kırmızı çizgiyi, o olcak

nasıl Hürremim ben ya.. o 9 ayda bir doğuruyo.. pühhh bana

Canım hayal kırıklığı yaşamaman için seni umutlandırmak istemiyorum ama içimden bir his bana senin hamile olduğunu söylüyor teee en başından beri

Canım hayal kırıklığı yaşamaman için seni umutlandırmak istemiyorum ama içimden bir his bana senin hamile olduğunu söylüyor teee en başından beri

o içindeki sesi sefdim

bak dooru söölesin heee

deriiinnn,iletine kurban

hata şöyle yazıcaktın;
gibeğyim
gibeğsin
gibeğyiz

bilmem seninle konuşmaya başladığımız günden beri öyle hissediyorum,
ya da seni çok seviyorum öyle düşünmek istiyorum

bende seni çok sefiom kii biliyosun zaten

hayırlısı haklarımızda canım ya..

hehh derin seni ileti güseli ilan ediyorum :92::92::92:

Son düzenleme:
bende seni çok sefiom kii biliyosun zaten

hayırlısı haklarımızda canım ya..

Aminn canımm , aminn sen benim 253. Syfdaki yazdığım belirtilere ne diyorsun, psikolojikmi sence
Ayy yoksa ben geçen aydan hamile kaldımda haberimmi yok yoksa. Normalde 7-8 gün süren adetim mayısta 3 günde kesildi

merhabalar meg in sohbeti konuşma tarzı çok hoşuma gidiyor.ne kadar karşılıklı sohbet imkanım olmasada yazılarını okuyorum .muhteşem yüzyıl topiğinde görüyodum burayada topik açmış bi göz atıyım dedim.
sivatanın mesejını gördüm silik çıkmış 2. çizgi bu durumda hamilesindir çünkü hamilleliğin ilk evrelerinde silik çıkıyo ama silik çıktıysa vardır mutlaka bi şey hayırlı olsun :)
benim 22 aylık dünya tatlısı bir kızım var.Allah sizlerede gösterir inşallah en kısa zamanda

Son düzenleme:
nasıl sağlık ocağıymış ya pehhhh
kan testi yapmıyoruz gebelik için dediler yaa.
nası heveslenmiştim,ak koyun kara koyun çıkcak ortaya diye..
hemde merkezi bi semtte falan bu sağlık ocağı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…