Aynı durumdayız. Benim tee 30 haziranda, bende kendimde belirti arıyorum sanki,
Bir kere bende 2 haftadır akıntı devam ediyor, karnımda kesik kesik ağrı oluyor, belim ağırıyor. Birde kızlar normalde benim adetim 32 gün sürer bu ay 43 gün sürdü ve 7gün devam ederdi, bu ay 3 günde kesildi, neden anlamadım?
Ama psikolojikte olabilir
merhabalar meg in sohbeti konuşma tarzı çok hoşuma gidiyor.ne kadar karşılıklı sohbet imkanım olmasada yazılarını okuyorum .muhteşem yüzyıl topiğinde görüyodum burayada topik açmış bi göz atıyım dedim.
sivatanın mesejını gördüm silik çıkmış 2. çizgi bu durumda hamilesindir çünkü hamilleliğin ilk evrelerinde silik çıkıyo ama silik çıktıysa vardır mutlaka bi şey hayırlı olsun :)
benim 22 aylık dünya tatlısı bir kızım var.Allah sizlerede gösterir inşallah en kısa zamanda
merhabalar meg in sohbeti konuşma tarzı çok hoşuma gidiyor.ne kadar karşılıklı sohbet imkanım olmasada yazılarını okuyorum .muhteşem yüzyıl topiğinde görüyodum burayada topik açmış bi göz atıyım dedim.
sivatanın mesejını gördüm silik çıkmış 2. çizgi bu durumda hamilesindir çünkü hamilleliğin ilk evrelerinde silik çıkıyo ama silik çıktıysa vardır mutlaka bi şey hayırlı olsun :)
benim 22 aylık dünya tatlısı bir kızım var.Allah sizlerede gösterir inşallah en kısa zamanda
benimde ay sonu derincim 2 gün önce ara ara sol kasığım ağrıdı sanki normalden daha çok idrara çıkıyorum psikolojim bozuldu benim ay sonu gelsin istiyorum artık
inşallah gerçekten olumlu sonucun belirtileridir :44:
Aminn canımm , aminn sen benim 253. Syfdaki yazdığım belirtilere ne diyorsun, psikolojikmi sence
Ayy yoksa ben geçen aydan hamile kaldımda haberimmi yok yoksa.Normalde 7-8 gün süren adetim mayısta 3 günde kesildi
sen üstüne görmüş olmayasın be :26:
yaptırsana bi kan testi???
bilgin gitti ama geri dönmüyo kızlar sonuç pozitif te şokamı girdi aceppp
ama benim eşim korunuyordu, olma ihtimalini hiç düşünmediğim için test bile yaptırmamıştım 43 gün sürmüştü adet olmam. Tuhaf gelmişti bana ama ihtimal vermedim. Birde 3 günde kesildi anlamadım ben bu işten birşey :26:
kızlar ben geldimmm bitmiyor bu günler geçmiyor asker yolu gözler gibi olduk yaf
kızlar ben geldimmm bitmiyor bu günler geçmiyor asker yolu gözler gibi olduk yaf
o korunma yöntemi garanti mi ki derin ya..
kan testi yaptırt hade..
senin orda yapılıyodur sanırım..
şeyin bünyesinde vardır..
ah ah arkadaş sorma ben kafayı sıyırcaktım şafak sayıyom kaç gündür sonunda 1 e indirdik yarın son bakalım.bu akşam şafak doğan güneş tey tey teyyyyyy
Ya açık konuşayım prezervatif kullanıyordu, yani mümkün değil olamaz ki
Ben bekleyeyim bu ay sonuna kadar yaa, şimdi burda kan testi yaptırıp birde çıkmazsa rezil olmak var işin ucunda
Benim durum psikolojik herhalde
Ya açık konuşayım prezervatif kullanıyordu, yani mümkün değil olamaz ki
Ben bekleyeyim bu ay sonuna kadar yaa, şimdi burda kan testi yaptırıp birde çıkmazsa rezil olmak var işin ucunda
Benim durum psikolojik herhalde
derin neden rezil olmak olsun işin ucunda bu bir umuttur bekleyiştir hemde taptatllıııııı heyecanlı...benim bat yarın ama bu akşam kanda bakıcam olmazsa rezil olcam diye düşünmüyorum valla sende öle düşünme.ben sadece kociş hazır mesaide kaçıp gidicem o bilmesin yeter herkes bilebilir
Öyle bir durum olursa kendime bir taraflarımla gülerim herhaldebilmiyorum canım ama bizim bi akraba 2.ayı geldiğinde öğrendi ilk ay testlerde kanda da idrarda da ultrasonda da çıkmadı ikinci ay adet olacağı sıralarda çıktı çok ilginç ama Rabbim kısmet etmiş öyle oldu onunkide
bende doktorum bu ay yumurtların gelişmemiş demesine rağmen yine de umutla bekliyorum heyecanla
bilmem ihtimal vermiyorum ki, korunuyorduk çünkü. sadece hastalık aram uzun sürdü ve regl çok kısa sürdü o durum beni kıllandırdı biraz, belkide psikolojik, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bekleyeyim ben diyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?