Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimde ay sonu derincim 2 gün önce ara ara sol kasığım ağrıdı sanki normalden daha çok idrara çıkıyorum psikolojim bozuldu benim ay sonu gelsin istiyorum artık
inşallah gerçekten olumlu sonucun belirtileridir :44:

anaaayyymmmm canım benim ya ağzından bal damlıyo maşallah.Allah bağışlasın bebikini inşallah sıra bizdedir artık:13::13::13::13::13:

seerni teşekkür ederim canım

halvetlüler topiğinde karşılaşıyoduk evet :78:

muhteşemin fragmanları için de teşekkürler hep eklersin topiğe..

Allah bağışlasın fıstık kızını inşallahhh..

Allah bizlere de nasip etsin inşallahhh..

gelmene yazmana sevindim

Bizim ilk deneme, ben ilaç içmediğim için belkide ilk seferinde tutmuştur diyerek kendimi kandırıyorum. Ama şu belirtilerde kafamı karıştırıyor acabamı diyorum :18:
İnşallah hamile kalırız yaaa, bende bu ay olsun istiyorum

Aminn canımm , aminn sen benim 253. Syfdaki yazdığım belirtilere ne diyorsun, psikolojikmi sence
Ayy yoksa ben geçen aydan hamile kaldımda haberimmi yok yoksa. Normalde 7-8 gün süren adetim mayısta 3 günde kesildi

sen üstüne görmüş olmayasın be :26:

yaptırsana bi kan testi???

sen üstüne görmüş olmayasın be :26:

yaptırsana bi kan testi???

ama benim eşim korunuyordu, olma ihtimalini hiç düşünmediğim için test bile yaptırmamıştım 43 gün sürmüştü adet olmam. Tuhaf gelmişti bana ama ihtimal vermedim. Birde 3 günde kesildi anlamadım ben bu işten birşey :26:

o korunma yöntemi garanti mi ki derin ya..
kan testi yaptırt hade..
senin orda yapılıyodur sanırım..
şeyin bünyesinde vardır..

kızlar ben geldimmm bitmiyor bu günler geçmiyor asker yolu gözler gibi olduk yaf

ya evet sorma..
ben 15 ay bekledim evliyken asker yolu..
şafak topiğinde de şafak listesi yapardım..
çok zordu..
beklemek zorrr yaa..

o korunma yöntemi garanti mi ki derin ya..
kan testi yaptırt hade..
senin orda yapılıyodur sanırım..
şeyin bünyesinde vardır..

Ya açık konuşayım prezervatif kullanıyordu, yani mümkün değil olamaz ki
Ben bekleyeyim bu ay sonuna kadar yaa, şimdi burda kan testi yaptırıp birde çıkmazsa rezil olmak var işin ucunda
Benim durum psikolojik herhalde

derin neden rezil olmak olsun işin ucunda bu bir umuttur bekleyiştir hemde taptatllıııııı heyecanlı...benim bat yarın ama bu akşam kanda bakıcam olmazsa rezil olcam diye düşünmüyorum valla sende öle düşünme.ben sadece kociş hazır mesaide kaçıp gidicem o bilmesin yeter herkes bilebilir

bilmiyorum canım ama bizim bi akraba 2.ayı geldiğinde öğrendi ilk ay testlerde kanda da idrarda da ultrasonda da çıkmadı ikinci ay adet olacağı sıralarda çıktı çok ilginç ama Rabbim kısmet etmiş öyle oldu onunkide
bende doktorum bu ay yumurtların gelişmemiş demesine rağmen yine de umutla bekliyorum heyecanla

Son düzenleme:

bilmem ihtimal vermiyorum ki, korunuyorduk çünkü. sadece hastalık aram uzun sürdü ve regl çok kısa sürdü o durum beni kıllandırdı biraz, belkide psikolojik, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bekleyeyim ben diyorum :18:

Öyle bir durum olursa kendime bir taraflarımla gülerim herhalde
Ama ben hasta oldum sadece çok kısa sürdü, ihtimal vermiyorum o yüzden, birde biz korunuyorduk

çalıştırdığın yerde baktırtma sende..
dışarda bi yerde baktırtıver..

ama eğer öyle gerçekteeeeeennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…