yeni gelen arkadaşlarım miyabaaaaa :79:
bugün 1 gibeğmiz oldu şükürler olsun
İnşallah Allah herkese nasip eder anneliği tatmayı benim eşim hayatta yanaşmaz öyle birşeye zaten şimdi bile diyor birkaç senede olursa olur yoksa yaş ilerledikten sonra artık gerek yok uğraşmaya diyor
Hoşbulduk inşallah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin rabbim.........................
canım kaç ay oldu ki siz denemeye başlayalı emen bunları düşünüyorsun çocukların hepsi çok güzel gerçi:26:
İyi geceler arkadaşlar bilmiyorum cevap veren olur mu başka forumda da sordum ama sanırım kendi aralarında konuşuyorlar. Bişey soracaktım bizde mayıs ayında bebek için karar verdik ama ilk ay olmadı bu ay bekliyoruz inşallah Allah isteyen herkese verir.Sizlere şunu soracaktım bayağı araştırdım.Şu yumurtlama ve yumurtanın çatlaması olayı kafamı karıştırdı.Hadi yumurtladığında kasıklarda sancı ve akıntının artması oluyor burdan anlıyoruz.Peki şu yumurta çatlama zamanı nasıl anlaşılıyor.Akıntı arttığı zaman çatlama olmuştur diyebilir miyiz?
kim kıs kim sen mi yoksaayaptın mı bebem testi hamilemisin kıs... selam kızlar bu arada hepinize iyi geceler.....
bizim eşimle kararımız bu.. çok istediğimiz bişey..
ben doğurucam Allahın izniyle,çocuk yuvasından da kardeş alıcaz bebeğimize..
canım inan bende bu olayda daha çok yeniyim ilk denememiz ve yüksek yüksek hatta çook yüksek ihtimal tutmadı meg evitax daha iyi biliyorlar bu konuyu :26:
İyi geceler arkadaşlar bilmiyorum cevap veren olur mu başka forumda da sordum ama sanırım kendi aralarında konuşuyorlar. Bişey soracaktım bizde mayıs ayında bebek için karar verdik ama ilk ay olmadı bu ay bekliyoruz inşallah Allah isteyen herkese verir.Sizlere şunu soracaktım bayağı araştırdım.Şu yumurtlama ve yumurtanın çatlaması olayı kafamı karıştırdı.Hadi yumurtladığında kasıklarda sancı ve akıntının artması oluyor burdan anlıyoruz.Peki şu yumurta çatlama zamanı nasıl anlaşılıyor.Akıntı arttığı zaman çatlama olmuştur diyebilir miyiz?
ah bilsem o kadar detayy,hemen yazıcam ama çatlama konusunu bilmiyorum..
işte genel olarak adetten itibaren
12. 14. 16. 18. 20. günler önemli..:26:
ayyyyyy kızlar 2 yıldır ewliyim.hiç korunmadım.geçen sene bi düşük yapfım.ya kızlar 2 ay önce adet geciktirici kullanmıştım.düzenli adet düzenimi bozdu çok geç oldum hamişim sanmıştım.bu ay da günüm 1 hafta geçti,acaba yine hapın etkisis mi dedim.tesstte 2 çizgi çıktı.biri silik bi çizgi.güvenmmi bu teste ben şimdiii :26:
selammm
ben yarın baktırtıcam kanda berencimm,ben değilim..
bilginkız diye bi arkadaşımız var,o bugün gördü çift çizgiyi
Ya öylede olmazki neden uğraşılmazmış.çocuksuz ev olur mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?