Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ah bilsem o kadar detayy,hemen yazıcam ama çatlama konusunu bilmiyorum..
işte genel olarak adetten itibaren
12. 14. 16. 18. 20. günler önemli..:26:

Aslında dr lar da bu günlerin önemli ve gebe kalmaya en elverişli günler olduğunu söylüyor fakat hiç belli olmuyor benim görümcem adeti biter bitmez hamile kaldı yani 8. gün oyüzden adet bitiminden sonra diğer adet gününe kadar gün aşırı ilişki en mantıklısı...............

canım sen yinede tam olarak emin olmak için kafanda soru işareti kalmasın diye kan testi de yaptır ki kafan rahatlasın hadi inşallah büyük ihtimal öyle gözüküyor ama...

ERkek açısından çok yorucu olmaz mı ya D

Bebek istiyoruz ve adetime daha 15 gün var ama bugün çok azda olsa lekelenme oldu nedendir sizce yardım edermisiniz.

Megim bu senin topikin olduğu için giriyorum arada ama beni çok etkiliyor o yüzden sık girmiyorum yoksa sürekli aklımda bebek bebek bebek başka hiçbirşey yok ağlama krizlerine giriyorum......

kızlar slm ben geldim malesef sonuç 2,91 yani negatif eltim geldi kociş evde çıkmak zorundayım yarın sabah görüşürüz canlar

CANIM ARKADAŞIM SAKIN ÜZME KENDİNİ
NE DİYODUK HERŞEYİN HAYIRLISI
KOCİŞ EVDE BEN YATCAM ŞİMDİ YARIN DEVAM EDERİZ ÇOOOK ANLATACAKLARIM VAAAAAR

Bebek istiyoruz ve adetime daha 15 gün var ama bugün çok azda olsa lekelenme oldu nedendir sizce yardım edermisiniz.

Bazısında yumurtlama günü lekelenme tarzında kanama olabiliyormuş o yüzden bu günü ve yarını iyi değerlendirin

bilginimm,sabah gelir gelmez yaz tamam mı

iyi geceler

olsun canım birazda onlar yorulsun 9 ay Allah nasip ederse biz karnımızda taşıyacağız doğduktan sonra uykusuz gün ve geceler altını değiştirmeler vs vs bütün yorgunluk bizde olacak omuzlarımızda yük olacak onlar biraz yorulmuş önemli mi canım

Öylede spermciklerde yorgun oluyor yada az miktarda

yoruluversinler nazlu ciylağnlarımıss azcık

Bizde çok istiyoruz tabiki çocuk evin neşesi bende anne olayım yeterki kaç yaşında olursa olsun..............

Yoo yorucu olmaz neden olsunki spermlerin kalitesi iyi olması için gün aşırı ilişki şart

CANIM ARKADAŞIM SAKIN ÜZME KENDİNİ
NE DİYODUK HERŞEYİN HAYIRLISI
KOCİŞ EVDE BEN YATCAM ŞİMDİ YARIN DEVAM EDERİZ ÇOOOK ANLATACAKLARIM VAAAAAR

anne adayımız topicin si hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün ailesine ve vatanına hayırlı evlat nasip etsin canım... çok çok çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…