ayyyyyy kızlar 2 yıldır ewliyim.hiç korunmadım.geçen sene bi düşük yapfım.ya kızlar 2 ay önce adet geciktirici kullanmıştım.düzenli adet düzenimi bozdu çok geç oldum hamişim sanmıştım.bu ay da günüm 1 hafta geçti,acaba yine hapın etkisis mi dedim.tesstte 2 çizgi çıktı.biri silik bi çizgi.güvenmmi bu teste ben şimdiii :26:[/QUOT
öncelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun... emin olmak için kan testi öneririm ben sana...ama silik çizgi bile gebe demek oluyor idrar testlerinde testin üzerinde de yazıyor bu
ah bilsem o kadar detayy,hemen yazıcam ama çatlama konusunu bilmiyorum..
işte genel olarak adetten itibaren
12. 14. 16. 18. 20. günler önemli..:26:
yani yaş çok ilerlerse 40 lı yaşlardan sonra istemiyormuş inşallah o zamana kadar Allah nasip eder
ayyyyyy kızlar 2 yıldır ewliyim.hiç korunmadım.geçen sene bi düşük yapfım.ya kızlar 2 ay önce adet geciktirici kullanmıştım.düzenli adet düzenimi bozdu çok geç oldum hamişim sanmıştım.bu ay da günüm 1 hafta geçti,acaba yine hapın etkisis mi dedim.tesstte 2 çizgi çıktı.biri silik bi çizgi.güvenmmi bu teste ben şimdiii :26:
Teşekkür ederim cevap için bakalım bu ay sonucu bekliyorum inşallah olumlu olur
Aslında dr lar da bu günlerin önemli ve gebe kalmaya en elverişli günler olduğunu söylüyor fakat hiç belli olmuyor benim görümcem adeti biter bitmez hamile kaldı yani 8. gün oyüzden adet bitiminden sonra diğer adet gününe kadar gün aşırı ilişki en mantıklısı...............
kızlar slm ben geldim malesef sonuç 2,91 yani negatif eltim geldi kociş evde çıkmak zorundayım yarın sabah görüşürüz canlar
Bebek istiyoruz ve adetime daha 15 gün var ama bugün çok azda olsa lekelenme oldu nedendir sizce yardım edermisiniz.
ERkek açısından çok yorucu olmaz mı yaD
megim bu senin topikin olduğu için giriyorum arada ama beni çok etkiliyor o yüzden sık girmiyorum yoksa sürekli aklımda bebek bebek bebek başka hiçbirşey yok ağlama krizlerine giriyorum......
Bebek istiyoruz ve adetime daha 15 gün var ama bugün çok azda olsa lekelenme oldu nedendir sizce yardım edermisiniz.
Bazısında yumurtlama günü lekelenme tarzında kanama olabiliyormuş o yüzden bu günü ve yarını iyi değerlendirin
olsun canım birazda onlar yorulsun 9 ay Allah nasip ederse biz karnımızda taşıyacağız doğduktan sonra uykusuz gün ve geceler altını değiştirmeler vs vs bütün yorgunluk bizde olacak omuzlarımızda yük olacak onlar biraz yorulmuş önemli mi canım
olsun canım birazda onlar yorulsun 9 ay Allah nasip ederse biz karnımızda taşıyacağız doğduktan sonra uykusuz gün ve geceler altını değiştirmeler vs vs bütün yorgunluk bizde olacak omuzlarımızda yük olacak onlar biraz yorulmuş önemli mi canım
Öylede spermciklerde yorgun oluyor yada az miktarda
Bizde çok istiyoruz tabiki çocuk evin neşesi bende anne olayım yeterki kaç yaşında olursa olsun..............Benim üniv.hocam 49 yaşındaydı tüp bebek yaptırdı ikiz doğurdu.Düşün artık kocasının kaç yaşında olduğunu.Çocuksuz ev sıkıcı olur ya.Bizde bir an önce olsunda evimiz cıvıl cıvıl olsun istiyoruz.
ERkek açısından çok yorucu olmaz mı yaD
CANIM ARKADAŞIM SAKIN ÜZME KENDİNİ
NE DİYODUK HERŞEYİN HAYIRLISI
KOCİŞ EVDE BEN YATCAM ŞİMDİ YARIN DEVAM EDERİZ ÇOOOK ANLATACAKLARIM VAAAAAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?