Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Öylede spermciklerde yorgun oluyor yada az miktarda

Aksine sperm kalitesi yüksek olması için gün aşırı ilişki gerekiyor 3-5 gün ara verince sperm sayısında artış oluyor ama kaliştesi düşük oluyor bizim için önemli olan kalitesi yani yumurtayı dölleyebilirliğinin fazla olması

Megim bu senin topikin olduğu için giriyorum arada ama beni çok etkiliyor o yüzden sık girmiyorum yoksa sürekli aklımda bebek bebek bebek başka hiçbirşey yok ağlama krizlerine giriyorum......

yapma böyle ama bebeğim yaa
Allahın izniyle olacakk gör bak..
ben 6 sene sonra olmuşum,anamın tüpleri tıkalıymış..

Son düzenleme:
yapma böyle ama bebeğim yaa
Allahın izniyle olacakk gör bak..
ben 6 sene sonra olmuşum,anamın tüpleri tıkalıymış..

İnşallah olur vay senin açından güzel bişiy olsa gerek çok istenmişsin benim annem beni istemiyormuş aldıracakmış anneannem aldırma sakın demiş istemezsen ben bakarım bana su verir yaşlanınca demiş ölelikle doğmuşum

Tabiki işleyen demir ışıldar.O spermciklerden bir tanesi bizim için yeterli

İnşallah bu yıl bitmeden hepimiz hamiş kalırız ve 2012 nin anne adayları topiki açar oradan devam ederiz

Megim bu senin topikin olduğu için giriyorum arada ama beni çok etkiliyor o yüzden sık girmiyorum yoksa sürekli aklımda bebek bebek bebek başka hiçbirşey yok ağlama krizlerine giriyorum......

canım üzme kendini olacak mutlaka bebeklerimiz bizde o mutluluğu yaşayacağız Allah'ın izni ile...

ay kıyamam.. ama ana kız ne kadar düşkünsünüz birbirinize dimi..
annem beni doğurduktan 4 sene sora kız kardeşime hamile kalmış ama babam askere gitmek üzereymiş..
der ki; 'düşüriim diye çok uğraştım,hopladım zıpladım ama düşüremedim seni' der kardeşime..şaka yollu..
aslında imkansızlıktan dolayı zamansız bi bebekmiş kardeşim..
yoksa evlat evlattır ya..
ama düşürememiş işte babam asker,annemin eteğinde ben,karnında kardeşim..
öğretmen annem.. çalışıyo bi de..

Meg adın listeye yazılsın mı demişsin ama ben bu ay bat tarihimi bilemiyorum artık.Önceden çok düzenli olan adet döngüsü ilk deneme ayında değişti öncedn 27 gün olan döngü geçen ay 31 gün oldu o yüzden bu ay ne zaman olur bilemiyorum.Ben bu ay bide soğan kürü yaptım öyle çok akıntım falan olmadı.Bu ay o akıntı olduğu günler iyi çalıştık ama ne olur bilemiyorum.Bi aklım kan testi yaptır diyor diğer aklım geçen ayki adet tarihine kadar yani ayın 24 üne kadar bekle diyor.Sanırım bekliycem hayırlısı bakalım.

Benim anneciğimde(allah rahmet eylesin) beni aldıracakmış.Korkmuş,parayada gitmiş dönercide harcamış.Hep anlatırdı

canım üzme kendini olacak mutlaka bebeklerimiz bizde o mutluluğu yaşayacağız Allah'ın izni ile...

İnşallah gerçekten çok zor beklemek Allah kimseden esirgemesin anne olmayı.İnşallah tüm anne olmayı isteyenlere en kısa zamanda rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.Kimseye evlat acısı yaşatmasın çok zordur Allah sabır versin evladını kaybeden tüm annelere.......

hayırlısı olsun canımmm..
listede olmasan da bu ay,sohbetlerimizde ol

Benim anneciğimde(allah rahmet eylesin) beni aldıracakmış.Korkmuş,parayada gitmiş dönercide harcamış.Hep anlatırdı

başın sağolsun kuzum..

Allah bebelerine ve sizlere ömür versin inşallahhh...

Ay annen için çok zor olmuştur eşi askerde iki çocuğun sorumluluğu maddi manevi çok zor olmuştur baban içinde hem annene hasret hem yavrularına çok zor günler olmuştur.....Benim annemde adet söktürücü içmiş atlamış zıplamış ben düşmemişim abim 1 yaşındaymış korunurken bana hamile kalmış aldıracakmış anneanenm izin vermemiş ve doğmuşum Ama tabiki iyiki doğurmuşum der herzaman karşılıklı oturuyoruz annemle ve çok şükür çok iyi anlaşırız

umutsuzluk yassakkkk :92:

yani sonuç olarak işte onu diyorum;
ben 6 sene sora olmuşum..
ama bööle olmuşum işte bakın;

Son düzenleme:
gunil tatlım sen kaç yıllık evlisin kaç yaşındasın ve nekadar zamandır korunmuyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…