Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

umutsuzluk yassakkkk :92:

yani sonuç olarak işte onu diyorum;
ben 6 sene sora olmuşum..
ama bööle olmuşum işte bakın;

İyi olmuşsun güzel olmuşsun geç olmnuş temiz olmuş

Ozaman bizim bebişlerde geç gelirse senin gibi tatlı olacak desene

selam kızlaaaaaar........
ayy bgn karnıma ilk iğnemi yaptım daha 9 tane var..
iğne fobisi olan biri için ne büyük eziyet sormayın
elim titredi vallaaaaa

Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın.Sevdikleriyle sınamasın.O nedenle küçük bebişlerim olsun çok istiyorum.Taşan sevgimi onlara vermek

canımmmmmm

evlatların ne kadar şanslı olucak..

selam kızlaaaaaar........
ayy bgn karnıma ilk iğnemi yaptım daha 9 tane var..
iğne fobisi olan biri için ne büyük eziyet sormayın
elim titredi vallaaaaa

Herşey beiş için bende rahim filmi çektireceğim zaman çok korkmuştum ama bebiş olsun diye katlandım gerçi korkulacak birşeyde yokmuş..........iğneler ne için yumurta gelişmiyormu????

Herşey beiş için bende rahim filmi çektireceğim zaman çok korkmuştum ama bebiş olsun diye katlandım gerçi korkulacak birşeyde yokmuş..........iğneler ne için yumurta gelişmiyormu????

rahim filmi çektirdiğim sıra nasıl ağlamıştım yaa.
ama hiç bahsettikleri gibi bi acı yaşamadım.şükür temiz çıkmıştı..
benim yumurtalar tembel canım daha önce ilaçlarla geliştirdik ama olmadı..
bu sefer daha etkili olan bi yöntemi deniyoruz..

maalesef evet canım,yumurtaları geliştirmek için gonal-f kullanıyorum ilkkez...

Anladım hayırlısı inşallah ilk denemende hamiş olursun o iğneler çok etkili diye biliyorum iğnelerin fiyatı nekadar ve devlet hast. tedavi görünce devlet nekadarını karşılıyor bilgin varmı?

Ayyy inşallah ya.Allah herkese nasip etsin.Bebişlerim olsun,öpsem koklasam onları.Ayyy hayali bile güzel:76::76::76:

Daha çok yenisin şimdiden olmayacak diye ümitsizliğe kapılma olacak de olsun........Allah hayırlısını nasip etsin...

Anladım hayırlısı inşallah ilk denemende hamiş olursun o iğneler çok etkili diye biliyorum iğnelerin fiyatı nekadar ve devlet hast. tedavi görünce devlet nekadarını karşılıyor bilgin varmı?

canım ben özele gidiorum ama iğneleri sgk karşılıyo..
tabi hastaneden heyet raporu çıkarman lazım..
gonal-f ve ovitrelle isimli iki iğne 150 küsür tuttu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…