Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Daha çok yenisin şimdiden olmayacak diye ümitsizliğe kapılma olacak de olsun........Allah hayırlısını nasip etsin...

Genelde kadınlar korunmadığı ilk ay hemen hamile kalmak ister ya bende öyleyim sanırım.ümitsizlik yok,yaşımda 26.Ben Almanyada yaşıyorum yeni geldim biraz yalnızlık psikolojisinden

Evet bende rahim filmini rahat çektirdim korkulacak birşey değilmiş boşa ağlamışım okadar.Benim rahim filmimde temiz çıktı.Eşimin spermiogramındada sorun yok çok şükür.3ay bende yumurta uyarıcı ilaçlar kullandım yumurta takibi yaptırdım ama sonuç alamadık.Bende araştırma hastanesinde randevu alıcam ve iğneli yumurta takibi yaptırıcam olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek için rapor çıkartıcam hayırlısıyla inşallah randevu alabilirim....Seninde tedavin hayırlı olsun inşallah iğneler işe yarar ve hamiş kalırsın......

amiiiin inşallah güzel sonuçlar alırız canım yaa..
benim yine pek umudum yok ama oof off..
hiç iyi düşünemiyorum

canım ben özele gidiorum ama iğneleri sgk karşılıyo..
tabi hastaneden heyet raporu çıkarman lazım..
gonal-f ve ovitrelle isimli iki iğne 150 küsür tuttu...

Peki toplamda kaç gonal- f kullnacaksın ve tekinin fiyatı nekadar nekadarını devlet karşılıyor ayrıntılı yazarsan çok sevinirim yani bir iğne ne kadar ve kaç iğne kullanılıyor.....

bebeğim olmuyor diye cümle aleme adımı çıkaran ben yaşlarda bi tanıdığım var..
epeydir görmüodum kendilerini, onlarda yeni evliler,
duydumki eliyüzü sivilce dolmuş bunun için tedavi görüomuş
karnı acaip şişmiş dış gebelik var sanıp hastanelik olmuş,2 gün gecse hamileyim diye milleti ayaklandırıp adet oldugunda psikolojisi bozuluomuş

sen kimseyi şaşırtma yarabbim..

ben kimseleri kınamıyorum yarabbim...
ama o insan beni çok üzdü ve şimdi kendi çekiyo....

arkadaşlar 1 yıldır ewliyiz çocuğumuz olmuyo hiç korunmadık artık doktorluk olduk yani nasıl bir yol izlemeliyiz?

Ben sana yazayım bende bu yıl gittim eşimle birlikte.Şimdi adetinin 3. günü eşinle birlikte dr a git eşin 2 günlük cinsel perhiz yapmış olmalı ve 3. gününe denk gelmeli eşin spermiogram yaptıracak sendende karından ultrasonla bakacak dr. birde hormon tahlili isteyecekler ilk aşamada ve spermiogramla hormon tahlilinin sonucu çıkınca ikisini aynı gün dra göstereceksin ondan sonraki işlemler ve izlenecek yol belli olcak dr. yönlendirecek.....

Genelde kadınlar korunmadığı ilk ay hemen hamile kalmak ister ya bende öyleyim sanırım.ümitsizlik yok,yaşımda 26.Ben Almanyada yaşıyorum yeni geldim biraz yalnızlık psikolojisinden

Evet insan korunmadığı ilk aylarda çok heyecanlı oluyor ve kesin hamile kaldım sanıyor biz eşimle korunmadığımız ilk ay adete bir iki gün kala bebiş giysileri bakmaya başlamıştık bile ondan sonraki aylardada her ay ben kendimi hamile kaldım sanıyordum bebek örgüleri örüyordum giysiler alıyorduk yani ben olayı acayip abarttım ve baktımki olmuyor psikolojim altüst oldu hiç kafaya takmamaya başladım ve aldığımız bebek giysilerini örgüleri bizden sonra evlenip sırası ile hamile kalan eşe dosta hediye olarak götürdük.

Peki toplamda kaç gonal- f kullnacaksın ve tekinin fiyatı nekadar nekadarını devlet karşılıyor ayrıntılı yazarsan çok sevinirim yani bir iğne ne kadar ve kaç iğne kullanılıyor.....

valla gülüm bende çok bilgili değili ama elimden geldiği kadarıyla yazayım
yani bu ilk iğne tedavim oldugu için..
bi gonal f kutusunun içinde bir tüp sıvı ve 10 adet şırınga var,
hergün bi tanesini şırınga 0,75 derecesne gelene kadar çekip göbeğimin yakın yerlerine enjekte ediyorum....
10 gün boyunca bu devam edicek ve kısmetse 22 haziranda takip için tekrar doktora gidicem..

şimdi bu 10 şırıngalık gonal f kutusu ve bir şırıngalık ovitrelle yumurta çatlatıcı ilacı toplamda 150 liraya mal ettik
ama heyet raporuyla,
düz fiyatı 450 küsür falanmış..

1 aylık tedavi süreci bu ..
1 ayda bukadar iğne kullanıcam...

peki rahimfilmi kontrolünü hemen yaparmı sizce?ondan korkuyorum sadece.yoksa ultrason filan bişi değil de.ne zor işlermiş ya içine girince anlaşılmıyo.başkalarından duyardım hep ama başa geliyomuş malesef...

sen hamilesin arkadaşım..

zaten 2. çizginin silik çıkması bekleniyo..

ayy canım sağolasın içerime su serptin :) ilk gebeliğimdede silikti.ama düştü.bide şey ya idrar testinde 2 çizgi çıkıpda kanda negatf çıkan oluomuş.onuda bu forumda okumuştum.sanırım kimyasal gebelk.yada çoğu testler bozuk diyorlar ama,bu dediğim topik 2008 de açılmış.bi yerde de okudumki artık testler daha güvenilir ve daha hassas yazıodu... umarım hamişimdirrrr

Son düzenleme:
arkadaşlar 1 yıldır ewliyiz çocuğumuz olmuyo hiç korunmadık artık doktorluk olduk yani nasıl bir yol izlemeliyiz?

canım hoşgeldin..
öncelikle rahat ve sakin bi şekilde doktorun yolunu tutucaksınız ama yalnız gitme kesinlikle eşinle git..
eşinden sperm testi ister doktor
onda problem yoksa eşini bi kenara ittirir ve işi seninledir artık,ha varsa eşinde çeşitli tedavi yöntemleriyle sağlıklı spermle üretir..
sana gelince yumurtalarına bakılır,düzenli yumurtlaman oluyomu,çatlıyomu bunlar takip edilir,,
hormonlarına bakılır normalmi diye..
rahmini kontrol eder doktor ...
ve sonra gerek duyulursa hsg çekilir tüplerin açıkmı kapalı yapışıkmı falan diye...
eğer yumurtlamanda problem varsa benimgib yumurta geliştirici çeşitlitedavi yöntemleri uygulanır..
dilerim bunların hiçbiri olmadan bebeğine kavuşursun..

Eden bulurmuş benide büyük görümcem çok kırdı bana dediki bebeğiniz olursa odasını ben alıcam hediye bende tamam dedim nediyim....Görümcem bekar yalnız oturuyor kendi evinde ve durumu iyi bankada parası vs. var neyse.Şimdi o bu ara evini parke vs yaptırıyor badana yaptırıyor borca girdi diyormuşki şimdi kesin bu ara x in çocuğu olur ben borca girdimya oda alıcam dedim borcum var şimdide.ben ondan birşey beklemiyorumki

sanki ben ona yalvardım bebeğim olursa oda al kendi dedi şimdide dediğine bak benim için bu kadar hassas bir konu üzerine böyle birşey söylemesi beni çok kırdı..........

tövbe yarabbim yaa sanki o odasını almasa bebegin ortada kalıcak...

canım sen yinede tam olarak emin olmak için kafanda soru işareti kalmasın diye kan testi de yaptır ki kafan rahatlasın hadi inşallah büyük ihtimal öyle gözüküyor ama...

bakalım hayırlısı artık.bi kaç gün daha bekleyelm bakalım.hiç bi belirti hissetmiorum şuan sadece ayıptır sölemes akıntım bi değişikk kokuo,onnu farkettm.ama sıcaktan terlemiş de olabilir totoşum ondanda olabilir gerçi bu kız da ne pis demeyn.sürekli intimate vsh(genital bölge jeli) ile yıkarım ve zaten yeni banyo yapmıştım.bugün biraz yürüdüm geldimde ondan yani

Yok rahim filmini hemen istemiyor ilk aşamada adetin 3. günü hormonlara bakıyor kan tahliliyle.Karından ultrasonla rahime bakıyor temizmi diye eşinden spermiogram istiyor hepsinin sonucu temizse.Benim temiz çıkmıştı hepsi üç ay yumurta takibi yapalım dedi yani ilaç veriyor kullanıyorsun belirli günlerde gidip ultrasona giriyorsun yumurtanın durumuna göre çatlatma iğnesi vurulup gün aşırı ilişkide bulunuyorsun 3 ay bunu dendikten sonra bir sonuç elde edilememişse rahim filmi istiyor yani benim dr um öle yaptı.Rahim filmide temiz çıkarsa birkaç ay kendi haline bırak istersen diyor çünkü rahim filmi sonrası eğer tüplerde hafif yapışıklıklar varsa açılıyormuş ve doğal yoldan gebelik oluşabiliyormuş. Eğer bu birkaç ay içinde hala bir sonuç elde edilememişse aşılamaya geçiliyor...

Rahim filminden hiç korkma bende internetten okuduklarımdan gözümü çok korkutmuştum ağlayarak girdim filmi çektirmeye gülerek çıktım hiç korkulacak birşey değil.......

tövbe yarabbim yaa sanki o odasını almasa bebegin ortada kalıcak...

Hiç işte demiyorda olsun hayırlısı ile odamı önemli Allah aşkına sanki o almasa benim bebişim yeremi yatacak zaten artık alsada istememe helebir olsunda ben ona neler neler alırım kimseden bir beklentim yok çok şükür.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…