nekadar muayne ücreti verdin zeki beye
Daha çok yenisin şimdiden olmayacak diye ümitsizliğe kapılma olacak de olsun........Allah hayırlısını nasip etsin...
rahim filmi çektirdiğim sıra nasıl ağlamıştım yaa.
ama hiç bahsettikleri gibi bi acı yaşamadım.şükür temiz çıkmıştı..
benim yumurtalar tembel canım daha önce ilaçlarla geliştirdik ama olmadı..
bu sefer daha etkili olan bi yöntemi deniyoruz..
Evet bende rahim filmini rahat çektirdim korkulacak birşey değilmiş boşa ağlamışım okadar.Benim rahim filmimde temiz çıktı.Eşimin spermiogramındada sorun yok çok şükür.3ay bende yumurta uyarıcı ilaçlar kullandım yumurta takibi yaptırdım ama sonuç alamadık.Bende araştırma hastanesinde randevu alıcam ve iğneli yumurta takibi yaptırıcam olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek için rapor çıkartıcam hayırlısıyla inşallah randevu alabilirim....Seninde tedavin hayırlı olsun inşallah iğneler işe yarar ve hamiş kalırsın......
canım ben özele gidiorum ama iğneleri sgk karşılıyo..
tabi hastaneden heyet raporu çıkarman lazım..
gonal-f ve ovitrelle isimli iki iğne 150 küsür tuttu...
arkadaşlar 1 yıldır ewliyiz çocuğumuz olmuyo hiç korunmadık artık doktorluk olduk yani nasıl bir yol izlemeliyiz?
Genelde kadınlar korunmadığı ilk ay hemen hamile kalmak ister ya bende öyleyim sanırım.ümitsizlik yok,yaşımda 26.Ben Almanyada yaşıyorum yeni geldim biraz yalnızlık psikolojisinden
Peki toplamda kaç gonal- f kullnacaksın ve tekinin fiyatı nekadar nekadarını devlet karşılıyor ayrıntılı yazarsan çok sevinirim yani bir iğne ne kadar ve kaç iğne kullanılıyor.....
Ben sana yazayım bende bu yıl gittim eşimle birlikte.Şimdi adetinin 3. günü eşinle birlikte dr a git eşin 2 günlük cinsel perhiz yapmış olmalı ve 3. gününe denk gelmeli eşin spermiogram yaptıracak sendende karından ultrasonla bakacak dr. birde hormon tahlili isteyecekler ilk aşamada ve spermiogramla hormon tahlilinin sonucu çıkınca ikisini aynı gün dra göstereceksin ondan sonraki işlemler ve izlenecek yol belli olcak dr. yönlendirecek.....
sen hamilesin arkadaşım..
zaten 2. çizginin silik çıkması bekleniyo..
arkadaşlar 1 yıldır ewliyiz çocuğumuz olmuyo hiç korunmadık artık doktorluk olduk yani nasıl bir yol izlemeliyiz?
bebeğim olmuyor diye cümle aleme adımı çıkaran ben yaşlarda bi tanıdığım var..
epeydir görmüodum kendilerini, onlarda yeni evliler,
duydumki eliyüzü sivilce dolmuş bunun için tedavi görüomuş
karnı acaip şişmiş dış gebelik var sanıp hastanelik olmuş,2 gün gecse hamileyim diye milleti ayaklandırıp adet oldugunda psikolojisi bozuluomuş
sen kimseyi şaşırtma yarabbim..
ben kimseleri kınamıyorum yarabbim...
ama o insan beni çok üzdü ve şimdi kendi çekiyo....
Eden bulurmuş benide büyük görümcem çok kırdı bana dediki bebeğiniz olursa odasını ben alıcam hediye bende tamam dedim nediyim....Görümcem bekar yalnız oturuyor kendi evinde ve durumu iyi bankada parası vs. var neyse.Şimdi o bu ara evini parke vs yaptırıyor badana yaptırıyor borca girdi diyormuşki şimdi kesin bu ara x in çocuğu olur ben borca girdimya oda alıcam dedim borcum var şimdide.ben ondan birşey beklemiyorumki
sanki ben ona yalvardım bebeğim olursa oda al kendi dedi şimdide dediğine bak benim için bu kadar hassas bir konu üzerine böyle birşey söylemesi beni çok kırdı..........
ayyyyyy kızlar 2 yıldır ewliyim.hiç korunmadım.geçen sene bi düşük yapfım.ya kızlar 2 ay önce adet geciktirici kullanmıştım.düzenli adet düzenimi bozdu çok geç oldum hamişim sanmıştım.bu ay da günüm 1 hafta geçti,acaba yine hapın etkisis mi dedim.tesstte 2 çizgi çıktı.biri silik bi çizgi.güvenmmi bu teste ben şimdiii :26:[/QUOT
öncelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun... emin olmak için kan testi öneririm ben sana...ama silik çizgi bile gebe demek oluyor idrar testlerinde testin üzerinde de yazıyor bu
hoşbulduk canım sağolasın.bende kan yaptırcam ama burda kan tahlili yaptırmak ölümdevlet hastanesi şehir merkezine çok uzak ve sonuçlar ertesi gün çıkıo.sağlık ocağıda her gidişimde bi kıllık yapıo.yok ikametnz burda deil.yok öğleden sonra olmuo.yok sabah aç gelin.bugünde saat sabah 9la 10 arası die.fıttırdım.be gerizekalı sunu en bastan desene her defasında baska dicene .özel hastanede burda en az 20-25 tl rası gebelik testi.bide negatif çıkınca verdiğim paraya acıorum.walla o 25leri biriktirsem kaç çift ayakkabı alırdım
canım sen yinede tam olarak emin olmak için kafanda soru işareti kalmasın diye kan testi de yaptır ki kafan rahatlasın hadi inşallah büyük ihtimal öyle gözüküyor ama...
peki rahimfilmi kontrolünü hemen yaparmı sizce?ondan korkuyorum sadece.yoksa ultrason filan bişi değil de.ne zor işlermiş ya içine girince anlaşılmıyo.başkalarından duyardım hep ama başa geliyomuş malesef...
tövbe yarabbim yaa sanki o odasını almasa bebegin ortada kalıcak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?