Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dimi yaaa...
inşallah en kısa zamanda olur canımmm

selam canlarım yorgunum , bitkinim yine kısa kalacağım ( sabah erken kalkmam lazım veeee uykum da var ) nasılsınız var mı güzel haberler :92: meggg sen ne durumdasın tatlım

ay kızlar hamişsem eğer hemen yazcam size.bu forumda okuduğum bi 2 şeyi denedimde inşallah hamileymdir ya her ay sonu adet günü saymaktan beklemekten valla yoruldum :2:

Teşekkürler canım cevap için anladım şimdi.Zaten heyet raporu olmazsa devlet karşılamıyor onu biliyorum bende heyet raporu çıkartıcam Bana çok yakın bir devlete ait kadın hastalıkları eğitim araştırma hastanesi açıldı oradan randevu alıcam.

ay kızlar hamişsem eğer hemen yazcam size.bu forumda okuduğum bi 2 şeyi denedimde inşallah hamileymdir ya her ay sonu adet günü saymaktan beklemekten valla yoruldum :2:
tatlım hoş geldin aramıza adet günün mü geçti inşallah hamişsindir Rabbim çok bekletmesin kimseyi

Hamilesin hamilesin Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin meleğin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah.....................

1 saat ara verdim ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallah hanımlar size yarın dr gidip kan sonuçlarımı alacağım kansızlık sorunumu inşallah çözeceğim artık

selam canlarım yorgunum , bitkinim yine kısa kalacağım ( sabah erken kalkmam lazım veeee uykum da var ) nasılsınız var mı güzel haberler :92: meggg sen ne durumdasın tatlım

A.S hoşgeldin zaten herkes kaçıyor bir bir geç kaldın sen meg yarın kan tahlili yaptıracak birde topikte bir hamiş haberi var bugün ama adını unuttum

tatlım hoş geldin aramıza adet günün mü geçti inşallah hamişsindir Rabbim çok bekletmesin kimseyi

hoşbulduk canım benim.ya günüm geçti ama.şöyle bi kısaca anlatıyım :) ben 2-3 ay önce umreye gittiğim için adet geciktirici kullandım hemde adetmin ortasında.soraki adetm 1 ay sora oldu.normalde 21. gün dedimi tık olurum ben.yani hap dengemi bozdu.buseferde günüm 1 hafta geçti.adetime 1 gün kala kan tahlili yaptırdım negatifti.şimdi 1 hafta geçince günüm.idrar tahlili yapptım.ilk hamileliğimdeki gibi silik çizgi çıktı.ama bazı yerlerde okudum.bazı hatta çoğu testler yalancı çıkabiliomuş ve bunla karsılasan çokk.bu forumda silik çizgi madurları die bi topikde okudum hepsi aynı ama topik 2008 de açılmış :d yani ben şimdi bu teste güvenmelimiyim güvenmemelimiyim bilemedim.bi baska sitede de şey yazıodu artık bu testlerin daha güvenilir ve hassas olduğu.ayy inşallah hamişimdir.bakalım pazartesi kan tahll yaptırırım galiba

şifa naber canım

ben test yaptım ve tek çizgiyi gördüm..
ama adet olmadığım için henüz,yarın kan tahlili yaptırtmayı düşünüyorum..

1 saat ara verdim ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallah hanımlar size yarın dr gidip kan sonuçlarımı alacağım kansızlık sorunumu inşallah çözeceğim artık
inşallah kan ilacı v.s ile daha da iyi olacaksın canım geçmiş olsun
A.S hoşgeldin zaten herkes kaçıyor bir bir geç kaldın sen meg yarın kan tahlili yaptıracak birde topikte bir hamiş haberi var bugün ama adını unuttum
hoş buldum canım evet yaaaa geç kaldım aman ALLAH ım hangi arkadaşımız çok merak ettim tebrikler olsun darısıda çabucak bizlere olsun inşşşşş ohhh yarın da inşş megin müjdesini alırız

Kızlar bende kaçtım herkese iyi geceler bu topikte bol hamiş görmek istiyoruz haydi kızlar kapatın bakalım hadi çalışın bolbol

ayyyy kızlars kızlarsss çok heycanlıyım ya düğün günü bile böle heycanlanmamıştım heycandan uyku tutmuyooo.iyki varsınız yaa siz de olmasanız kimle paylaşırım

inşallah kan ilacı v.s ile daha da iyi olacaksın canım geçmiş olsun
:[/B]

hoş geldin canım amin yıllardır uğraşıyorum ama bebek için artık verdikleri iğrenç ilaçları bile kullanırım yeter ki başka sorular çıkmasın korkuyorum bir şey var diye çünkü ben yumurta çatlarken felan ne kasılma ne akıntı vs hiçbir şey hissetmiyorum yada bu zamana kadar dikkat etmedim böyle bir şey için

ayyyy kızlars kızlarsss çok heycanlıyım ya düğün günü bile böle heycanlanmamıştım heycandan uyku tutmuyooo.iyki varsınız yaa siz de olmasanız kimle paylaşırım

canım meg den şüphem olmadığı gibi senden de şüphem yok içim çok rahat Allah'ın izni ile hayırlı haberlerinizi alacağız sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…