Hiç işte demiyorda olsun hayırlısı ile odamı önemli Allah aşkına sanki o almasa benim bebişim yeremi yatacak zaten artık alsada istememe helebir olsunda ben ona neler neler alırım kimseden bir beklentim yok çok şükür.....
valla gülüm bende çok bilgili değili ama elimden geldiği kadarıyla yazayım
yani bu ilk iğne tedavim oldugu için..
bi gonal f kutusunun içinde bir tüp sıvı ve 10 adet şırınga var,
hergün bi tanesini şırınga 0,75 derecesne gelene kadar çekip göbeğimin yakın yerlerine enjekte ediyorum....
10 gün boyunca bu devam edicek ve kısmetse 22 haziranda takip için tekrar doktora gidicem..
şimdi bu 10 şırıngalık gonal f kutusu ve bir şırıngalık ovitrelle yumurta çatlatıcı ilacı toplamda 150 liraya mal ettik
ama heyet raporuyla,
düz fiyatı 450 küsür falanmış..
1 aylık tedavi süreci bu ..
1 ayda bukadar iğne kullanıcam...
tatlım hoş geldin aramızaay kızlar hamişsem eğer hemen yazcam size.bu forumda okuduğum bi 2 şeyi denedimdeinşallah hamileymdir ya her ay sonu adet günü saymaktan beklemekten valla yoruldum :2:
ay kızlar hamişsem eğer hemen yazcam size.bu forumda okuduğum bi 2 şeyi denedimdeinşallah hamileymdir ya her ay sonu adet günü saymaktan beklemekten valla yoruldum :2:
selam canlarımyorgunum , bitkinim yine kısa kalacağım ( sabah erken kalkmam lazım veeee uykum da var ) nasılsınız var mı güzel haberler :92: meggg sen ne durumdasın tatlım
tatlım hoş geldin aramızaadet günün mü geçti inşallah hamişsindir Rabbim çok bekletmesin kimseyi
tatlım hoş geldin aramızaadet günün mü geçti inşallah hamişsindir Rabbim çok bekletmesin kimseyi
Hamilesin hamilesinAllah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin meleğin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah.....................
inşallah kan ilacı v.s ile daha da iyi olacaksın canım geçmiş olsun1 saat ara verdim ne kadar ilerlemiş sayfalar maşallah hanımlar sizeyarın dr gidip kan sonuçlarımı alacağım kansızlık sorunumu inşallah çözeceğim artık
hoş buldum canım evet yaaaa geç kaldımA.S hoşgeldin zaten herkes kaçıyor bir bir geç kaldın sen meg yarın kan tahlili yaptıracak birde topikte bir hamiş haberi var bugün ama adını unuttum
Kızlar bende kaçtım herkese iyi geceler bu topikte bol hamiş görmek istiyoruz haydi kızlar kapatın bakalımhadi çalışın bolbol
görüşürüz pisicimmm
inşallah kan ilacı v.s ile daha da iyi olacaksın canım geçmiş olsun
:[/B]
ayyyy kızlars kızlarsss çok heycanlıyım ya düğün günü bile böle heycanlanmamıştımheycandan uyku tutmuyooo.iyki varsınız yaa siz de olmasanız kimle paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?