Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım meg den şüphem olmadığı gibi senden de şüphem yok içim çok rahat Allah'ın izni ile hayırlı haberlerinizi alacağız sizin

damlacımm

öyle mi diyosun yaa..

testlere bakarsan bi numara yok ama..
içime sorarsan var..

canım öncelikle mübarek yerden gül kokulu Muhammed kokusu almışsın Rabbim kabul etsin anlıyorum ilaçlar da etkiliyor ama bence 1 hafta uzun süre inşallah müjdeni pazartesi alıcazzz hayırlısı ile
Çift çizgi çıkmış ama emin olmamıyor bence hamileeeeeeeeeeee
ayy evet yaaa bencede hamiş arkadaşımız klavyeye hamişim diye yazarken iyice bastırmış arkası gelecek ki bu hamiş müjdelerinin inşşş hamile bencede
şifa naber canım

ben test yaptım ve tek çizgiyi gördüm..
ama adet olmadığım için henüz,yarın kan tahlili yaptırtmayı düşünüyorum..
canım iyiyim moralimde süper bugünlerde ablamlara kavuşcamm için ayyy hadi inşallah gecikmenin bedeli hamişliğin olacak
Kızlar bende kaçtım herkese iyi geceler bu topikte bol hamiş görmek istiyoruz haydi kızlar kapatın bakalım hadi çalışın bolbol
güle güle canım inşallah hepimizin müjdesi burada olacak
he bu arada bilginkız gibeeğğ
ama tam çıkaramadım bilginkız ı :26: neyse yaaa inşallah sıkıntısız geçer gebeliği
ayyyy kızlars kızlarsss çok heycanlıyım ya düğün günü bile böle heycanlanmamıştım heycandan uyku tutmuyooo.iyki varsınız yaa siz de olmasanız kimle paylaşırım
inşallah canım her zaman paylaşımlarımız bol olacak burada
görüşürüz bebem :80::80:herkese bol halvetli geceler bol bebişli rüyalar
amin amin ben dünü kaçırdım zaten yarına kaldı halvetimiz :78: lucky canım 1 tane fire verdim sen aksatma :92:

damlam senin de bebişini kutlucaz inşallahhh en kısa zamanda Allahın izni ile..

hoş bulduk sağl bence dikkat etmemişsindir canım yumurtlama günleri belirtilerine canım benim kadar değilsindir dimi ben 5 yıldır inatçı bebişimin özlemini çekiyorum inşallah ciddi hiç bir sorununuz yoktur çabucak gelir bebişin sağlıklı -sıhhatlice

papatyamm hoş geldin

damlam senin de bebişini kutlucaz inşallahhh en kısa zamanda Allahın izni ile..

canımmm inşallah ama önce sizden hayırlı haberler alalım da benim de olur Allah'ın izni ile dün kan sonucu negatif çıktı bu ay geçti gitti diyorum adet belirtileri hiç gecikmeden başladı bile beni de stresi bastı.sen yarın gecikmeden testini yaptırda içimiz rahatlasın artık... kendim içinse korkuyorum biraz...bilmeden yaptığımız zamanlar niye tutmadı diye düşünüyorum 2 gündür?????????????:26:

şifa pınarın sonuç negatif canım moralim bozuk canım sıkkın ne yapacan ne edecem neye nasıl karar verecem gelecekte neler bekliyor beni gibi düşüncelerde boğuluyorum

içim baloncuk baloncuk oldu sanki. pıt pıt pıt patlıolar

için rahat olsun sevineceğiz Rabbimin izni ile yarın sayenizde inş en kısa zamanda da geri kalanlarımız vereceğiz müjdeli haberleri size böyle oynayacak kısmetse bebeklerimiz

yok canım ben henüz 1 yıllık evliyim bugün arkadaşın biri yazmıştı yumurtlama günlerindeki olayları da o dikkatimi çekti geçmişi okurken bende hiç olmuyor dedim birde evliliğin ilk aylarında adet sonrası hamile kalınacağını bilmiyordum saf ben tabii sonradan öğrendim ilk zamanlar rahattık anlayacağın o konuda olmaz diye aklıma takıldı niye şimdi 2-3 ay tutmadı acaba diye

5 yıl uzun zaman ama ben yürekten inanıyorum hepimizin kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alacağımıza eminim bundan geç olsun ama güç olmasın Allah'ım hayırlısını versin her şeyin

ay canıııımmm

rabbim şu yüzümdeki saf saf gülümsemeleri ve manasız manasız bakısları size de nasip etsin insallah yaa çok komikimşuannn .bana hem gülüosunuzdur hemde adıma mutlu oluosunuz.negüzel yaaa halbuuki,bugün hamile olduğumu öğrendkten sonra ablamla bi konuda tartıstık.herkesde sonradan bana dedi ama,sen haklıydın die sonra görümcem bana takıldı dediki,nurdan benim mide bulantı dönemim geçti seninki baslıcak.ben annemde kalıodum artık sıramı sana verdim annem birazda sana bakar dedi.oda hamiş bu arad.arkadaşımdda arayı yumuşatmak için dediki,ablası bakar canım ona dimi dedi.ablamda 2 kez üstüste aynen şöle dedi asık suratla '' hayyatttttaaaa! hayatttttaaaaa! '' okadar moralim bozulduki.benim nekadar zamandır merakla bebek beklediğimi bilio,bu heycanlı mutlu günümde söylenecek sözmüydü,nekadar kızmış dahi olsan okadar üzüldüm ama burda moralim yerime geldi.siz bana ailemden daha yakınsınız.benim sevincimi benle paylaşıosunuz .gerçekten hepinizden allah razı olsun.sizi çok seviyorum kızlarrrrrrrrrrr

aaaa yanlış anlamadıysam yumurtlama günlerini bilmeden ilişki olduysa bebiş niye tutmadı yazdın dimi Rabbimin gücüne gider tatlım üzülme lütfen vakti saati gelmediği sürece Rabbim in dediği bildiği şeyi bilemiyoruz ama şunu da unutmayalım Rabbim hiç bir kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş tevekkül etmeliyiz bol bol inşallah nasibimizde vardır ama eksik dilek , dua dilemeyelim kızlar lütfen yaaa ben dün düğünde özürlü çocuk gördüm annesi perişan kadının kucağında yaaaa yani sizleride etkilemek istemem ama hayırlı ve sağlıklı bebiş dileyelim diye örneklemek istedim ben hepimize ayrı ayrı bol bol dua ediyorum edeceğim de dualarımız bir gün kabul olur inşşşşşş

Son düzenleme:
amin canım amin Rabbim hepimizden razı olsun bak işte en hassas konuya değindin benimde içim çok dolu neyse hatırlamamaya çalış bizim için denemelisin çünkü bebek özlemini yaşamayan anlamaz bizler gibi olamaz duyguları , üzüntüleri hatta ( söz meclisten dışarı ) bebek özlemi çekip sonra evladı olan bile unutuyor o yaşadığı acı yıllarını çok acı laflar konduruyor lar hiç düşünmeden mi dir nedir neyse aman bak bugün hepimiz keyifli uyuyalım ilk hamiş haberimiz olmuş bile

[/QUOTE]

bu iki mesajı okudum ve günlerdir ağlamayan ben ağladım sonunda çok sulu göz ve aşırı duygusal birisiyim de Allah herkesin gönlüne göre versin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün her şeyi yerli yerinde ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin... hasta çocuk çok zor yiğenim abimin kızı doğuştan kalp hastası doğdu ilk torundu yaşına kadar kucağımıza almadık bile hasta olmasın ağlamasın diye 10 aylıkken ameliyat oldu bebeğim şimdi 7 yaşında ve sağlığı iyi AllahA binlerce şükür Rabbim herkesin yavrusunu korusun esirgesin hasta olanlara şifalar versin

bizde seni sevdik bile

o kadar içtensin kii..

dimi çok doğru söylüyosunnn benim burda derdimi paylaştığım,beni anlayan bissürü ablam,kardeşim,arkadaşım,ailem var.ona ihtiyacım bile yok benim.birbirimizin sevincine ortak olup,üzüldüğünde üzülüyoruz.insanız biz neticede! birbirimizi bi biz anlıyoruz.her test almaya gidişimde ''yine miii! '' deyişlerini bile unuttum artık. siz varsınız bana yeter

şifa pınarın sonuç negatif canım moralim bozuk canım sıkkın ne yapacan ne edecem neye nasıl karar verecem gelecekte neler bekliyor beni gibi düşüncelerde boğuluyorum
canım buraya uğramadan ordaydım alıntı mesajlarda gördüm haberi bende çok üzüldüm Pınar a yaaa ahh canım yaaa önce şunu bilelim rabbim sevdiği kullarına dert verirmiş ki kullarım dünya işlerine ,nimetlerine , güzelliklerine kanıpda beni unutmasınlar diye inşallah canım olacak hayırlısı ile yine tekrarlıyorum başta sağlığımız , sonra yuvalarımızda huzur daha sonra istediklerimizin tümümün hayırlıca nasip olması el açıp bütün samimi ,temiz kalbimizle dua ettiğimiz yüce rabbimizi ve onunda her daim bizi duyduğunu,gördüğünü unutmayalım ( ayy bugün vaaaz veren hoca misali oldum yaaaa )

yazdıklarımdan dolayı , kırdığım arkadaşlarım varsa özür dilerim , hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…