Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım benim yürektenn aminnn diyorum yeğeninede rabbim şifalar versin inşallah tüm derman uman herkese sağlık şifa versin canım inanki bende senin gibiyim çok alıngan ve sulugözümdür ama isyan etmemeye dikkat ederek özellikle sabır dileyerek her ayrı ay GÜZEL ALLAH ım içime öyle bir umut yağdırıyor ki adeta sanki şimdiye kadar çektiklerimi unutmuşcasına halvet oluyooo :78: inşşşş güzel kalplerimizle tez zamanda ve hayırlı sağlıklıca nasip olsun

Son düzenleme:

sen üzme kendini canım mutluluğu paylaştığımız kadar hüzünlü zamanlarımızı da paylaşacağız burada...Allah güldürdü yüzünü işte sonuçta oda ablan olur öyle şeyler 5 parmağın 5ide bir değil ki kardeşsiniz ama farklı karakterlerdesiniz...eşin seni anıyor ve mutluluğunu paylaşıyorsa yeter sana ve biz varız... mutlu ol ve sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile bebeğini kucağına alacağın günü bekle

5 yıllık özlem çeksemde Rabbimi çok seviyorum biliyorum oda beni ve tüm kulunu seviyor sadece zaman ve sabır ve tevekkül

senin o güzel yüreğine nazar değmesin canımm arkadaşım benim

şifam canım haklısın ama gönül söz dinlemiyor hayırlısıyla tez vakitte rabbim gönlümüzün muradını versin
eee tabiiiki canım bu topikte sanıyorum sen ve ben varız uzun yıllar özlem çeken inşş buradaki diğer arkadaşlar ve biz o gzel Rabbimin mucizesini tadacağız (hayırlı-sağlıklıca ) inşş aminnn

amin canım güzel duaların ve dileklerin için minnettarım Allah razı olsun.şifa bu gece bize şifa dağıtmaya gelmiş meg im:34: sanırım adet olacağım ya etkileri başladı zaten duygusallıkta da sınır tanımıyorum artık...isyan değil canım benim ki asla isyan etmedim sadece neden olmadı neden tutmadı acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum aklıma isyan yerine bunlar geldi orayı açıklığa kavuşturayım tatlım

hepimiz bi tane bundan istiyoruz Allahım,duy bizi nolur yarabbimmm.......

canım sana yazdım ama sana değil tüm herkese uyarı yapmak istemiştim isyan etmeyelim diye anlıyorum bendede adet öncesi 1 hafta önceden başlar aşırı gergin olurum seni çok iyi anlıyorum ama sadece dikkkatli olalım dedim dilek ve dualarımızda

kızlar yaa az önce tualete gttim harbi ya idrarımda yada akıntımda tuhaf bi koku var.ama iltihap değil bu anladım.bide şey totomun üstü sanki hafif bombelenmiş şiş gibi duruo.acaba ben hamilelikle kafayı mı yediimmm,yoksa bunu yeni mi farkediorummm,yoksa iç çamaşırım çok azıcık çıkmık olan göbeğimi hafif sıkarak 2 ye böldü de bana mı öle gelio nedir bu şişlik :97:

peki sence bir sorun mu var????uyuyamaz oldum tuhaf saf hissediyorum kendimi ya...

ay ay yerim ben seni keşke ablanlar hep yanında kalsalar bu gün nekadar enerjik pozitif maneviyat tavan yapmış
valla canım benim keşke yaaaa aminn aminnnn gurbet zormuş papatyam az önce hangi arkadaştı bak unuttum adını :78: umreye gittim dedi yaaaa ondan çokkkkk etkilendim çünkü bende çokkk istiyorum hac ve umre ziyareti ALLAH ım tüm kuluna nasip etsin inşallah

amiiiiinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…