canım benim yürektenn aminnn diyorum yeğeninede rabbim şifalar versin inşallah tüm derman uman herkese sağlık şifa versinbu iki mesajı okudum ve günlerdir ağlamayan ben ağladım sonunda çok sulu göz ve aşırı duygusal birisiyim deAllah herkesin gönlüne göre versin Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün her şeyi yerli yerinde ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin... hasta çocuk çok zor yiğenim abimin kızı doğuştan kalp hastası doğdu ilk torundu yaşına kadar kucağımıza almadık bile hasta olmasın ağlamasın diye 10 aylıkken ameliyat oldu bebeğim şimdi 7 yaşında ve sağlığı iyi AllahA binlerce şükür Rabbim herkesin yavrusunu korusun esirgesin hasta olanlara şifalar versin
dimi çok doğru söylüyosunnnbenim burda derdimi paylaştığım,beni anlayan bissürü ablam,kardeşim,arkadaşım,ailem var.ona ihtiyacım bile yok benim.birbirimizin sevincine ortak olup,üzüldüğünde üzülüyoruz.insanız biz neticede! birbirimizi bi biz anlıyoruz.her test almaya gidişimde ''yine miii! '' deyişlerini bile unuttum artık. siz varsınız bana yeter
5 yıllık özlem çeksemde Rabbimi çok seviyorum biliyorum oda beni ve tüm kulunu seviyor sadece zaman ve sabır ve tevekkülşifaaaaa sen nasıl bişeysin yaaaa
5 yıllık özlem çeksemde Rabbimi çok seviyorum biliyorum oda beni ve tüm kulunu seviyor sadece zaman ve sabır ve tevekkül
eee tabiiiki canım bu topikte sanıyorum sen ve ben varız uzun yıllar özlem çekenşifam canım haklısın ama gönül söz dinlemiyor hayırlısıyla tez vakitte rabbim gönlümüzün muradını versin
canım benim yürektenn aminnn diyorum yeğeninede rabbim şifalar versin inşallah tüm derman uman herkese sağlık şifa versincanım inanki bende senin gibiyim çok alıngan ve sulugözümdür ama isyan etmemeye dikkat ederek özellikle sabır dileyerek her ayrı ay GÜZEL ALLAH ım içime öyle bir umut yağdırıyor ki adeta sanki şimdiye kadar çektiklerimi unutmuşcasına halvet oluyooo :78: inşşşş güzel kalplerimizle tez zamanda ve hayırlı sağlıklıca nasip olsun
aminn canım benim benim cümlemize inşşşşşşsenin o güzel yüreğine nazar değmesin canımm arkadaşım benim
ay ay yerim ben seni keşke ablanlar hep yanında kalsalar bu gün nekadar enerjik pozitif maneviyat tavan yapmış5 yıllık özlem çeksemde Rabbimi çok seviyorum biliyorum oda beni ve tüm kulunu seviyor sadece zaman ve sabır ve tevekkül
canım sana yazdım ama sana değil tüm herkese uyarı yapmak istemiştimamin canım güzel duaların ve dileklerin için minnettarım Allah razı olsun.şifa bu gece bize şifa dağıtmaya gelmiş meg im:34: sanırım adet olacağım ya etkileri başladı zaten duygusallıkta da sınır tanımıyorum artık...isyan değil canım benim ki asla isyan etmedim sadece neden olmadı neden tutmadı acaba bir sorun mu var diye düşünüyorum aklıma isyan yerine bunlar geldi orayı açıklığa kavuşturayım tatlım
5 yıllık özlem çeksemde rabbimi çok seviyorum biliyorum oda beni ve tüm kulunu seviyor sadece zaman ve sabır ve tevekkül
inşallah mübarek üç aylardayız inşallah şu an dilek kapısı açık olsun , dualarımız kabul olsun aminnnn
canım sana yazdım ama sana değil tüm herkese uyarı yapmak istemiştimisyan etmeyelim diye anlıyorum bendede adet öncesi 1 hafta önceden başlar aşırı gergin olurum seni çok iyi anlıyorum ama sadece dikkkatli olalım dedim dilek ve dualarımızda
valla canım benim keşke yaaaa aminn aminnnn gurbet zormuş papatyamay ay yerim ben seni keşke ablanlar hep yanında kalsalar bu gün nekadar enerjik pozitif maneviyat tavan yapmış
em,r bebeği çok seviyorum
valla canım benim keşke yaaaa aminn aminnnn gurbet zormuş papatyamAz önce hangi arkadaştı bak unuttum adını :78: Umreye gittim dedi yaaaa ondan çokkkkk etkilendim çünkü bende çokkk istiyorum hac ve umre ziyareti Allah ım tüm kuluna nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?