Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende çok istiyorum kayınbabam borçlarım bitsin sizi umreye gönderecem dedi inşallah sözünü tutar umre kısmet olur bende çok istiyorum kabeyi canlı canlı görmek

VALLAHİ hiçbir fikrim yok

peki sence bir sorun mu var????uyuyamaz oldum tuhaf saf hissediyorum kendimi ya...
canım dr a gitmişmiydin ve kaç aydır yada yıldır bebek düşünüyorsunuz :26: 6 ay yada 1 yıldan sonraysa rahim filmi çektirmen ayrıca eşinin sipermiyogram tahlili vermesi şart inşallah sonuçlar tertemiz çıkmıştır yada çıkar ama şuda bir gerçek hiç bir sorunları olmayanlarda uğraşıyorlar,bekliyorlar inatçı bebeklerini dediğim gibi Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak inşşş çok bekletmze hiç kimseyi sitres bizim baş düşmanımız canım mümkün olduğunca takma gerilme sakin ol hem aklında bebek düşüncesi ile ilişki şartlandığımız içinde nasip olmayabilir

EMİR...Allah nasip eder bir oğlumuz olursa adı bu olacak...AYAZ EMİR

karamsar olmak yok..
bizler elimizden geleni imkanlarımız dahilinde yerine getirdikten sora gerisini Allaha bırakıyoruz..

için rahat olsun damlacım,Allah zamanını bilir herşeyin..
alıcaksın bebeğini kucağına.. bekle ve gör..

nurdansalim canım seni tebrik etmeyi unuttum bu gün pek keyfim yok kafam bi milyon jeton biraz geç düşüyor
rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla al yavrunu kucağına

canım sen bugün kabız mıydın :26:

hiçbir şey yaptırmadık çünkü karar vereli2-3 ay kadar oldu ama bu ay ilk ciddi denememizi gerçekleştirdik. benimki sadece bir düşünce endişe yani...1 yıllık evliyiz daha... yarın gidip kansızlık harici gebelik öncesi yapılması gereken bir kaç test yaptırdım onları alacağım.onlarda allatn muayene değil zaten kan ve idrar testleri...dr gidip bir sorun mu var bakın desem heralde beni kovar git 6 ay sonra gel sor bunu diye... biliyorum bunu ama gelde bana anlat işte...

bu arada bu kadar zaman neden olmadı sizin...? beni yanlış anlama sadece merak ettim 5 yıl sonuçta

canım yaaaa çok erken daha çünkü herkeste düşündüğü ilk ay tutacak diye bir şey yok zamanını bilmeden hep halvet sonra takdir ALLAH ın nasip eden o canım benimki uzun hikaye :92: ben bi yazmaya başlarsam sabah olur :86: tekrar karşılaştığımızda hatırlat o zaman cevaplayım inşallah sizlerin ki zahmet çekmeden tez zamanda olur hayırlısı ile

meg im gerçekten enerjik ve pozitifim karamsar felan değilim canım...dedim ya adet olmadan önceki ruh halim biraz değişiyor sadece...duygusala bağlıyorum farkında olmadan kendimi...yoksa Allah'ın izni ile vereceğiz hepimiz hayırlı haberlerimizi...bu arada senin yatman gerekmiyor mu artık.sabah kalkıp kan vereceksin inşallah.hem uykunu düzene sokmalısın artık inanıyorum ki sen hamilesin ve bebeğimiz için sağlıklı yaşamalısın tatlım.uyku çok önemli dinlenmeli uyumalı bebiş seninle...

canım sen bugün kabız mıydın :26:

yaaaaaa sifaaaaa allah seni naapmasın yaaaaaa yok değildim zaten öyle kolay kolay kbız olmam ben :) hani sezeryan doğum yapanların ameliyat yerleri varya.tam oranın alt kısmında sanki içime yuvarlak bi top koymuslar portakal kadar bişe.onun bombeliğide dışarı vurmus azcık sank.yukarda göbek-karın kısmında değil

inşallah canım ne zaman istersen ben genelde buralardayım...içimizi ferah tutalım biz.inanalım ki olsun bebişlerimiz...tatlı,minik,anneye muhtaç bebişlerimizi Alalım kucaklarımıza.

kızz sen totom demedin mi :86::86::86::86: e bende haliyle makat anladım hımmmm şimdi yanlış anlamadıysam eğer göbişinin az altında bir bölgeyi tarif ediyorsun demi hayırdır inşallah dr a uğra bi baksın bakalım inşşşş korkulacak bişi değildir

sen tabii ki pozitif bi insansın bebeğim yaa,şu bana dediklerin beni nasıl mutlu ediyo bilsen..

heee ama uyku evet bir sorun..
aşılabilir mi? çok uğraşılırsa belki..
peki aşılması için çaba harcama isteği var mı? hayır yok..

ben gece cadısıyım..
benim bebe de gece oturur,gündüz öğleye kadar uyur benimle..

yok canım önemli bir sıkıntım yok benimki rutin hale geldi arada bunalıma giriyorum
Pınar a da üzüldün dimi
inşallah canım ne zaman istersen ben genelde buralardayım...içimizi ferah tutalım biz.inanalım ki olsun bebişlerimiz...tatlı,minik,anneye muhtaç bebişlerimizi Alalım kucaklarımıza.
aminnn inişşş aminnnnn tabiki mutlaka anlatırım canım ama şimdi uykum var ve yatmam da gerrek uykusuzluktan Nurdan ın tarifi yanlış anlamışım :86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…