Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canlarım güzellerim ben yatar artık...hepinizi çok seviyorum kendinize dikkat edin...iyi geceler

meg imm sabah hayırlı haberlerini bekliyorum...unuttum sanma canım çıldırmak istiyorum aynı bunun gibi:90:
:89::89::89::89::89: kocaman öptüm:89:

benimde uykularım bölük ve bozukkk düzelir mi ki :86::86::86:

haaaa canım Hürrem i izleyemedim misafirlikteydik bana kısaca özet geçsen kimmiş o Gülşah ın bıçakladığı :18: :26:

evet şifam canım pınarı seviyorum onun için çok heveslenmiştim ama kısmet yaşıda ilerliyor rabbim tez vakitte kısmet eder inşallah hayırlı bir evlat pınara amin

güle güle canım cici bak kendine ALLAH rahatlık versin rüyanda bebişini gör

aminnn inişşş aminnnnn tabiki mutlaka anlatırım canım ama şimdi uykum var ve yatmam da gerrek uykusuzluktan Nurdan ın tarifi yanlış anlamışım :86::86::86::86::86:

tamam şifam,hadi uyu o zaman..
öpüyorum çok,görüşürüz bebeğim

tememm hayırlısıyla inşallahhhh...

iyi uykular canımm damlacımm,görüşürüz

alemisn.hadi git yat uyu da kendine gel biraz :)
bana mı dedin :86: meg e mi dedin :86:
evet şifam canım pınarı seviyorum onun için çok heveslenmiştim ama kısmet yaşıda ilerliyor rabbim tez vakitte kısmet eder inşallah hayırlı bir evlat pınara amin
evet canım yaaa yaş çok önemli malesef inşallah aminnn bende çok üzüldüm yaaaa

canım benm aşılır eğer sen istersen benim koca evde olsaydı ben çoktaaaannn uyumuştum çünkü o bensiz yatmıyor bugün bile ben kalktım diye oda erkenden kalktı şimdi uyukluyormuş:90: istek olacak ama içinde bebeğin için çok sağlıklı erken yatıp erken kalkman vücut 23-05 arası bir hormon salgılıyormuş ve çok önemliymiş yarın bakıp söylerim sana....

bu konuya devam ederiz tabi sen hayırlı haberler verde bize Allah'ın izni ile ondan sonra iyi geceler canım benimmmm

gülnihalmiş..
ölmedi ama..
süklüm çokh üsüldü..
sülüman mahiden şüphelendi ve edirnedeki saraya gönderirim diye tehdit etti onu..
bu arada leoGİL hürremGiİLe mektup yazmış,gidiyum sefkilim hoşçakal diyerekten,
pis pargalının eline geçti mektup

Son düzenleme:
güle güle canım cici bak kendine ALLAH rahatlık versin rüyanda bebişini gör

inş canım tşk ederim sana da güzel morallerin için...Allah razı olsun ve ne muradın varsa versin... sende bebişlerini gör inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…