benimde uykularım bölük ve bozukkksen tabii ki pozitif bi insansın bebeğim yaa,şu bana dediklerin beni nasıl mutlu ediyo bilsen..
heee ama uyku evet bir sorun..
aşılabilir mi? çok uğraşılırsa belki..
peki aşılması için çaba harcama isteği var mı? hayır yok..
ben gece cadısıyım..
benim bebe de gece oturur,gündüz öğleye kadar uyur benimle..
güle güle canım cici bak kendine ALLAH rahatlık versincanlarım güzellerim ben yatar artık...hepinizi çok seviyorum kendinize dikkat edin...iyi geceler
meg imm sabah hayırlı haberlerini bekliyorum...unuttum sanma canımçıldırmak istiyorum aynı bunun gibi:90:
:89::89::89::89::89: kocaman öptüm:89:
aminnn inişşş aminnnnn tabiki mutlaka anlatırım canım ama şimdi uykum var ve yatmam da gerrek uykusuzluktan Nurdan ın tarifi yanlış anlamışım :86::86::86::86::86:
canlarım güzellerim ben yatar artık...hepinizi çok seviyorum kendinize dikkat edin...iyi geceler
meg imm sabah hayırlı haberlerini bekliyorum...unuttum sanma canımçıldırmak istiyorum aynı bunun gibi:90:
:89::89::89::89::89: kocaman öptüm:89:
bana mı dedin :86: meg e mi dedin :86:alemisn.hadi git yat uyu da kendine gel biraz :)
evet canım yaaa yaş çok önemli malesefevet şifam canım pınarı seviyorum onun için çok heveslenmiştim ama kısmet yaşıda ilerliyor rabbim tez vakitte kısmet eder inşallah hayırlı bir evlat pınara amin
yatıcamda muhteşem yüzyıl özeti bekliyorum sana zahmet , bana hörmettamam şifam,hadi uyu o zaman..
öpüyorum çok,görüşürüz bebeğim
sen tabii ki pozitif bi insansın bebeğim yaa,şu bana dediklerin beni nasıl mutlu ediyo bilsen..
heee ama uyku evet bir sorun..
aşılabilir mi? çok uğraşılırsa belki..
peki aşılması için çaba harcama isteği var mı? hayır yok..
ben gece cadısıyım..
benim bebe de gece oturur,gündüz öğleye kadar uyur benimle..
bana mı dedin :86: meg e mi dedin :86:
evet canım yaaa yaş çok önemli malesefinşallah aminnn bende çok üzüldüm yaaaa
benimde uykularım bölük ve bozukkkdüzelir mi ki :86::86::86:
haaaa canım Hürrem i izleyemedim misafirlikteydikbana kısaca özet geçsen kimmiş o Gülşah ın bıçakladığı :18: :26:
geçmiş olsun ALLAH şifa versinkızlar ben de kaçarrr.size doyum olmazz . zaten hastayım grip de oldum.kemiklerim sızlıo çokk:2: hepinizi
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler uykum yok ama daraldım hava alacağım biraz1:tabi balkonda)
güle güle canım cici bak kendine ALLAH rahatlık versinrüyanda bebişini gör
geçmiş olsun ALLAH şifa versintatlı bebişli rüyalar
iyi sabahlar tatlım dur bende yakayım cigarakızlar ben çıkıyorum iyi geceler uykum yok ama daraldım hava alacağım biraz1:tabi balkonda)
kızlar ben de kaçarrr.size doyum olmazz . zaten hastayım grip de oldum.kemiklerim sızlıo çokk:2: hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?