Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kız ben saydıydım 7-8 kez bıçaklamıştı aman iyi bari kimse ölmemiş hımmm pargalı çok fena yaaaa kafayı hürrem le uğraşmaya takmış yarın fırsat bulursam netten izlicem bölümü çok sağool tatlım
gecelere mi akıcaksın canım

tamam iyi geceler papatyacımm,görüşürüz yarın
akacak akacak 1 cigara içimlik balkona :86::86::86::86:

meg canım şimdi çıktım hadi sende yat sabah uyanamıcan sonra öpüldün kocaman kendine cici bak ve tatlı ve bebişli rüyalar

meg canım şimdi çıktım hadi sende yat sabah uyanamıcan sonra öpüldün kocaman kendine cici bak ve tatlı ve bebişli rüyalar

sana da dadlu rüyalar bebikim

bikaç oyun attıriim,çıkıcam bende :78:

görüşürüüüzz :79:

sana da dadlu rüyalar bebikim

bikaç oyun attıriim,çıkıcam bende :78:

görüşürüüüzz :79:
yokkk yokkk oyunlara kaptırırsan sabah olur sonra icabına bakarsın skorların şampiyonu olursun hadi dinlerdir vücudunu kız otur otuur kıçın ,başın ağrımadı mı :86:

yokkk yokkk oyunlara kaptırırsan sabah olur sonra icabına bakarsın skorların şampiyonu olursun hadi dinlerdir vücudunu kız otur otuur kıçın ,başın ağrımadı mı :86:

ağrıdı valla :86:
ama şimdi yatarsam daralıcamı hissediyorum..

ağrıdı valla :86:
ama şimdi yatarsam daralıcamı hissediyorum..
heyecan ve sitresten uykum yok diyorsun yani :18: anlıyorum ama bak beni dinle yat bi güzel ohhhh sonra kapa gözünü ve besmele çek sürekli peşpeşe gözünü açtığında uyanmış olacaksın

şifa söylemiyim diyorum,söylemedim de bak bu saate kadar..kuruntu sevmem çünkü..yada boşuna ümitlenmeyi..
ama benim midem bulanıyo çok fena

şifa söylemiyim diyorum,söylemedim de bak bu saate kadar..kuruntu sevmem çünkü..yada boşuna ümitlenmeyi..
ama benim midem bulanıyo çok fena
ne diyosunnnnn sennnnn :81::81::81::81::81::81::81: bak topikten gitmediğimde varmış bi hayır ayyy canım yaaaa şartlandırmayım ben ama bu hamişliğeeee delalet yaaaaa

ne diyosunnnnn sennnnn :81::81::81::81::81::81::81: bak topikten gitmediğimde varmış bi hayır ayyy canım yaaaa şartlandırmayım ben ama bu hamişliğeeee delalet yaaaaa

3 gündür var..
ama dünden beri sadece kraker türü şeyleri kabul ediyo midem..
akşam yemekten 2 çatal aldım,midem ağzıma geldi..

belki de midemi üşüttüm,belki stresten..belki fazla sigara içtim..
ama durumum bu..

Son düzenleme:
ayyyy yaaaa inşşşşş beklediğimiz müjdenin eseridir bu :81::81::81::81::81: inşşşşşşşşşşşşşşşşşş ama belkileride kulağa küpe yapalım inşallah yanılmayız ama işte aması var bu işin kan vermen şart o zaman belirti bile başlamış ayyy inşşşşşşş her gün hamiş müjdesi olsun inşşşş burda sıradaki sensin bak hadi inşşşş

edaaam hoş geldin kız sen uyudun damı uyandın maşallah ben hala uyuyacağım meg canım benim yaaa gözlerim kapanıyor kafam pc ye düştü düşecek çıksam iyi olacak :84: ama sende geç kalma yat dinlen ki müjdene göbecikler atıcaz zinde olmalısın

iyi de ben bugün o 3buçuk liralık testlerden yaptım,tek çizgi çıktı..
gerçi kimi bünyede daha ilerleyen zamanlarda idrarda saptanabiliyo,bunun biliyorum..
ama çok da fazla umudum yok..
bi hissediyorum var diye,bi düşünüyorum,olsa testte çıkardı diyorum..
kan vermek şart oldu evet..

ben senin için dua ediyorum canım..inşallah senden gelicek müjdeli haber..

Son düzenleme:

öptüm çok canım benim,iyi uykular

günaydınnn halvet kardeşlerim

son 20 syf yı okuyamadım vallahi
bu arada kızz meggg, midenmi bulanıyor senin, bak bundan hiç bahsetmemiştin
ben diyorum sana sen hamilesin diye, ilk vuruşta hedefi 12 den vurmuşsunuz kızz

günaydın kızlaaar nasılsınız:))) ben de yeni bitirdim geçmişi...Megggg bir an önce uyan yaptır gel noluurr çatlarım valla..
Şifacımmm şu ana kadar aksama yok bakalım hayırlısı daha 3 gerçi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…