slm kızlar bende geçmişi okuyordum yeni bitti.meg bugün kanda baktırıcaktı noldu bilmiyorum ?
kızlar doktorum ornidone diye bi hap vermişti sarı akıntım başladı fitil verdi onu ne zaman kullansam acaba sanırım enfeksiyon için verdi
doktorunu ara sor canım istersen daha garanti olur
doktorum birkaç gün dur kullan demişti bi de iki tane fitil ara ver filan demedi aralarında internetten baktım arasında 3 gün ara verilmeliymiş kafam karıştı ama zaten bu ay bende beklemiyorum bebişi yumurtam yoktu bu ay yeni bi doktora başladım adetin 3. günü hormon değerlerime bakıcak bende bi de kansızlık sorunu var hap içmekten şişko oldum herkes hayırlı olsun diyo hamile sanıyorlar(( 43:
bi hamile olsam keşke kocişime ve ailelere nasıl haber verceğimi bile düşündüm
inşallah canım zaten göbüşüm diğer bebişimde miras kaldı Rabbim tez zamanda versin inşallah herkesin nasıl şişmanlamışsın demesine bebişim var ondan o bebişim diye cevap vereyim
inşallah canım nasıll vericeksin bakalım:))
kızlar günaydın bişe sormak istiyodum reglime iki gün var ve gece sol tarafımda batma ağrı oldu rahatsız edici şekilde böle bişey yaşayan varmı acaba ve dün hassas gebelik testinden yaptım tek çizgi çıktı
inşallah bebiş vardır canm.benimde soldavar batma ama ben üşütmüş olabilirim.
inşallah çift çizgiyi görürsem,eşim fanatik fenerli fenerbahçeli tulum alıcam,testide içine koyucam,bide not yazcam babacım annemin aldığı bu ciciyi giymek için yola çıktım 9 ay sonra oradayım yazıcam.hediye paketi yapıp yatağa koyucam gece yatmak için yatağı açınca süpriz olcak.
ailelerede söylemek için bitane tişört yaptırcam hamile tişörtlerinden üzerine anne oluyorum yazdırcam.bi akşam hepsini çağırıcam onlar otururken o tişörtü giyip yanlarına gelicem
umudum yok tekk çizgiyi gördüğüm için aslında ama işte bu belirti kafama takıldı inş canım sendede vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?