Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın kızlarrrrrrrr
meg testte çıkmayabilir cnm hamile olduğun daha çok yeniyse çıkmayabilir.Yinede herşeye hazırlıklı ol bebişim

günaydın kızlar bilgine cok sevindim darısı hepimizin başına inş sağlıklı sıhatlı gelirler meg biran önce kanda baktır catladık kız...

kızlar doktorum ornidone diye bi hap vermişti sarı akıntım başladı fitil verdi onu ne zaman kullansam acaba sanırım enfeksiyon için verdi

slm kızlar bende geçmişi okuyordum yeni bitti.meg bugün kanda baktırıcaktı noldu bilmiyorum ?

inşallah ben hamileyim diye gelir benimde 6 gün var bat a ama çatlıyorum meraktan ne kadar ümit vermesemde acaba mı diyorum ama biliyorum ki regl olcam

doktorunu ara sor canım istersen daha garanti olur

doktorum birkaç gün dur kullan demişti bi de iki tane fitil ara ver filan demedi aralarında internetten baktım arasında 3 gün ara verilmeliymiş kafam karıştı ama zaten bu ay bende beklemiyorum bebişi yumurtam yoktu bu ay yeni bi doktora başladım adetin 3. günü hormon değerlerime bakıcak bende bi de kansızlık sorunu var hap içmekten şişko oldum herkes hayırlı olsun diyo hamile sanıyorlar((43:

o günlerde gelcek inşallah canım benim.gerine gerine göbeğimizi şişirip gezcez
ilaçlar için bişi diyemiyorum tatlım yanlış bişi söylemek istemem

bi hamile olsam keşke kocişime ve ailelere nasıl haber verceğimi bile düşündüm

inşallah canım zaten göbüşüm diğer bebişimde miras kaldı Rabbim tez zamanda versin inşallah herkesin nasıl şişmanlamışsın demesine bebişim var ondan o bebişim diye cevap vereyim

Son düzenleme:
kızlar günaydın bişe sormak istiyodum reglime iki gün var ve gece sol tarafımda batma ağrı oldu rahatsız edici şekilde böle bişey yaşayan varmı acaba ve dün hassas gebelik testinden yaptım tek çizgi çıktı

inşallah canım nasıll vericeksin bakalım:))

inşallah çift çizgiyi görürsem,eşim fanatik fenerli fenerbahçeli tulum alıcam,testide içine koyucam,bide not yazcam babacım annemin aldığı bu ciciyi giymek için yola çıktım 9 ay sonra oradayım yazıcam.hediye paketi yapıp yatağa koyucam gece yatmak için yatağı açınca süpriz olcak.

ailelerede söylemek için bitane tişört yaptırcam hamile tişörtlerinden üzerine anne oluyorum yazdırcam.bi akşam hepsini çağırıcam onlar otururken o tişörtü giyip yanlarına gelicem

Son düzenleme:

inşallah bebiş vardır canm.benimde soldavar batma ama ben üşütmüş olabilirim.

oy oy yerim ben onu .çok güzel düşünmüşsün ben süpriz yapamam sanırım eşim adet günümü biliyor testleri de kendi alıyo gün boyu beraberiz aynı iş yerindeyiz evden beraber çıkıyoruz beraber giriyouz hep beraberiz testi de beraber yapıyoruz eğer hamiş olursam beraber öğrenecez büyük bi ihtimal ne cok beraber kelimesini kullandım o beraberliğe bebişimizi de eklesek ne güzel olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…