adet günü geçmeden o testlerde pek belli olmuyomuş canım.kan testi yaptırsana bugün inşallah pozitif çıkar.
oy oy yerim ben onu .çok güzel düşünmüşsün ben süpriz yapamam sanırım eşim adet günümü biliyor testleri de kendi alıyo gün boyu beraberiz aynı iş yerindeyiz evden beraber çıkıyoruz beraber giriyouz hep beraberiz testi de beraber yapıyoruz eğer hamiş olursam beraber öğrenecez büyük bi ihtimal ne cok beraber kelimesini kullandım o beraberliğe bebişimizi de eklesek ne güzel olcek
inşallah çift çizgiyi görürsem,eşim fanatik fenerli fenerbahçeli tulum alıcam,testide içine koyucam,bide not yazcam babacım annemin aldığı bu ciciyi giymek için yola çıktım 9 ay sonra oradayım yazıcam.hediye paketi yapıp yatağa koyucam gece yatmak için yatağı açınca süpriz olcak.
ailelerede söylemek için bitane tişört yaptırcam hamile tişörtlerinden üzerine anne oluyorum yazdırcam.bi akşam hepsini çağırıcam onlar otururken o tişörtü giyip yanlarına gelicem
inş canım yanıltmıştır otest benikan testini reglimgeçerse yaptırmayı düşünüorum çünü 10 aydır gidip heycanla yaptırıp orlrda yıkılmakdan çok yoruldumm
inşallah çift çizgiyi görürsem,eşim fanatik fenerli fenerbahçeli tulum alıcam,testide içine koyucam,bide not yazcam babacım annemin aldığı bu ciciyi giymek için yola çıktım 9 ay sonra oradayım yazıcam.hediye paketi yapıp yatağa koyucam gece yatmak için yatağı açınca süpriz olcak.
ailelerede söylemek için bitane tişört yaptırcam hamile tişörtlerinden üzerine anne oluyorum yazdırcam.bi akşam hepsini çağırıcam onlar otururken o tişörtü giyip yanlarına gelicem
süper valla bende hamile olduğumu öğrenince bi tulum almıştım amaq malesef dış gebelikmiş ve ben o tulumu herkese göstermiştim hamileyim diye
canım çok güzelmiş yaa bayıldım valla benimde eşim hasta fenerli ama ben gs o yüzden bize uymaz
kızlar günaydın bişe sormak istiyodum reglime iki gün var ve gece sol tarafımda batma ağrı oldu rahatsız edici şekilde böle bişey yaşayan varmı acaba ve dün hassas gebelik testinden yaptım tek çizgi çıktı
mizaten az kalmış canım bekle bakalım.benimde son 6 gün
mi
allam şu günler sene gibi geliyor valla asker eşiyimde sanki gün sayıyo gibi hissediyorum kendimiama bmecbur beklicez
canım bence testi erken yapmışsın hassasda olsa bence erken batma işi ise ben hamiş kaldığımda batma oldu yokuşları çıkarken sanki batıyo gibiydi ve de çatlayacak gibi şişmişti karnım 9 aylık gibi hissediyordum
koca ay geçiyor son bi kaç gün geçmek bilmiyor sinir oluyorum
benimde buayn tansiyonum çok düştü ve mide bulantısı kusma yaşadım ve karnımda hep böle nabız gibi atma ve dün gecede sol tarafımdaki ağrı var ve bide bigün çok yorulmuştum kasıklarım çok ağrımıştı ama işte
tamamen pisikolejik işte canım kendimizz yapıyoruz ben 3 ay hiç takmadım kafama bu stresleride hiç yaşamadım ama buay yinae kafama taktım ve bu haldeyim
canım dikkat et tansiyon düşüklüğü filan belirtidir kanda yaptır tatlım için rahat eder
inş tatlım hepimizin hayırlı haberleri gelir bu ay inş . göbişimeze düşmüştür meleklerimizinşallah hayırlı haberlerini alıcaz canım.
ya megcime noldu gelmedi mi daha sivatan ne yaptı kızlar dün kanda baktıracaktı sanırm
bende şüphelendim bu durumdan ama çok ümitlenmekde istemiyorum hayel kırıklığına çok uğrucam biliyorum olursa süpriz olur inş beklemeyi düşünüyorum 2 gün daha reglim geçerse yaptırıcam ama belki bugun yine test yaparım diyorumsenin nezaman canım regli günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?