Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

adet günü geçmeden o testlerde pek belli olmuyomuş canım.kan testi yaptırsana bugün inşallah pozitif çıkar.

inş canım yanıltmıştır otest beni kan testini reglimgeçerse yaptırmayı düşünüorum çünü 10 aydır gidip heycanla yaptırıp orlrda yıkılmakdan çok yoruldumm

hayırlısıyla oda olcak canım.benimde eşim adet günlerimi biliyor ama derim olcam karınım çok ağrıyo falan ama bakalım ne zaman olcak bu güzel haber.tabi dayanabilirsem şoka girip aramazsam.bu ay yumurtlama günlerine dikkat etmedik çünkü.

süper valla bende hamile olduğumu öğrenince bi tulum almıştım amaq malesef dış gebelikmiş ve ben o tulumu herkese göstermiştim hamileyim diye

canım çok güzelmiş yaa bayıldım valla benimde eşim hasta fenerli ama ben gs o yüzden bize uymaz

canım bence testi erken yapmışsın hassasda olsa bence erken batma işi ise ben hamiş kaldığımda batma oldu yokuşları çıkarken sanki batıyo gibiydi ve de çatlayacak gibi şişmişti karnım 9 aylık gibi hissediyordum

benimde buayn tansiyonum çok düştü ve mide bulantısı kusma yaşadım ve karnımda hep böle nabız gibi atma ve dün gecede sol tarafımdaki ağrı var ve bide bigün çok yorulmuştum kasıklarım çok ağrımıştı ama işte

canım dikkat et tansiyon düşüklüğü filan belirtidir kanda yaptır tatlım için rahat eder

canım dikkat et tansiyon düşüklüğü filan belirtidir kanda yaptır tatlım için rahat eder

bende şüphelendim bu durumdan ama çok ümitlenmekde istemiyorum hayel kırıklığına çok uğrucam biliyorum olursa süpriz olur inş beklemeyi düşünüyorum 2 gün daha reglim geçerse yaptırıcam ama belki bugun yine test yaparım diyorum senin nezaman canım regli günün

canım benimki biraz karışık mayıs 21 de leke geldi 23 de normal başladı 23 olarak düşünüyorum ama bilmiyorum fakat şöyle bi durum var yumurtalarım gelişmemişti 18.gün civarlarıydı doktora gittiğimde o yüzden beklemiyorum zaten umut yok bu aay

selam kızlar bugün ovulasyon testlerinden yaptım ve ikinci çizgide belirgin bişekilde çıktı zaten akıntımda çok şimdi ben bugünmü yumurtlamış oluyorum kağıtta 24 ila 36 saat arasında yumurtlama olacaktır diyo ya eşim artık feci şekilde çocuk istiyo önceden ben derdim yapalım çocuk olsun diye şimdi kendi diyo ve ben böyle kendimi şartlayınca kendimi kasıyorum ya benim ne yapmam lazım neolur yardım edin kafayı yiycem artık elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…