Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olsun canım hiç öle düşünme belkide hamişsindir buay inşda öledirr benimde geçen ay bilmediğim bi kistim varmış o kendiliğinden patladı bi gece ve acillik oldum ama önemli bi kist değilmiş allahtan belkide o mu engel oldu bu zamana kadar hamiş kalmama die düşünüyorum

kızlar ben şimdi çıkıyorum işlerimi halletmem lazım.sonra gelirim gene.inşallah meg iyi haberlerle gelir.sivatana hayırlısı olsun diyelim.inşallah temmuzda

canım seninki ne zamandı ne kadardır deniyorsunuz doktor tedavisine gidiyor musun

tatlım ben 7 yıldır korunuyordum, bir kızım var 7 yaşında spirali çıkaralı 2,5 ay oldu bakalım ama özellikle dikkat etmiyorum açıkçası, bu ay yumurtlama dönemlerine dikkat ettim bakalım ayın 25 veya 26 sında belli olacak 10 gün sonra analayacaz bakalım. Gerçi spiralden sonra 6 ay falan olmaması normalmiş ama ne bileyim acele ediyorum işte. Kızım da kerdeş isitiyo artık.

inşallah canım o engelin bu ay kalmış ve bebişin seninledir aminnnn

inşallah canım hemen hemen aynı günlerde alıcaz haberi desene hadi hayırlısı

ben geldin kızlaaar nolur dua edin bugün 10. günüm reglden itibaren..önemli günlere girmiş bulunmaktayım dualarınızı ne olur eksik etmeyin lütfen..

Ben de her zaman hepimize ediyorum...

Allah herkesin gönlüne göre versin meleklerimizi çabucak göndersin

bol bol halvet yapın süleymana diyecem kavuğunu bize göndersin hürrem ne zaman halvet olsa sürekli hamiş

kızlarrrr nasılsınız ?? geçmişi okuyamadım

varmı gelişmeler?

luckycim kolay gelsin sizee

kızlar birşey sorucam bu sabah koyu akıntım geldi iyimiydi kötümüydü daha önce hastalık öncesi hiç gelmezdi =?????

bilgin hamile cnm meg kan testine gitti..İyi gibi hissettim ben sanki yerleşme fln mı aceba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…