sivatanın negatif çıktı, megde kan için bugün gidecek sanırım.
hımm üzüldüm sivatan için ama inşallah erken yapmış olur daha o yüzden belli etmemiş olur yoksada temmuzda olur inşallah meg için de meraktan çatladık vallahi sanırım bence hamiş o
kan testi yaptı canım akşam, megi bekliyoruz inşallah güzel haberle.
canım benimki biraz karışık mayıs 21 de leke geldi 23 de normal başladı 23 olarak düşünüyorum ama bilmiyorum fakat şöyle bi durum var yumurtalarım gelişmemişti 18.gün civarlarıydı doktora gittiğimde o yüzden beklemiyorum zaten umut yok bu aay
canım seninki ne zamandı ne kadardır deniyorsunuz doktor tedavisine gidiyor musun
olsun canım hiç öle düşünme belkide hamişsindir buay inşda öledirrbenimde geçen ay bilmediğim bi kistim varmış o kendiliğinden patladı bi gece ve acillik oldum ama önemli bi kist değilmiş allahtan belkide o mu engel oldu bu zamana kadar hamiş kalmama die düşünüyorum
tatlım ben 7 yıldır korunuyordum, bir kızım var 7 yaşında spirali çıkaralı 2,5 ay oldu bakalım ama özellikle dikkat etmiyorum açıkçası, bu ay yumurtlama dönemlerine dikkat ettim bakalım ayın 25 veya 26 sında belli olacak 10 gün sonra analayacaz bakalım. Gerçi spiralden sonra 6 ay falan olmaması normalmiş ama ne bileyim acele ediyorum işte. Kızım da kerdeş isitiyo artık.
tünaydın kızlar selam
canım hoşgeldin..
öncelikle rahat ve sakin bi şekilde doktorun yolunu tutucaksınız ama yalnız gitme kesinlikle eşinle git..
eşinden sperm testi ister doktor
onda problem yoksa eşini bi kenara ittirir ve işi seninledir artık,ha varsa eşinde çeşitli tedavi yöntemleriyle sağlıklı spermle üretir..
sana gelince yumurtalarına bakılır,düzenli yumurtlaman oluyomu,çatlıyomu bunlar takip edilir,,
hormonlarına bakılır normalmi diye..
rahmini kontrol eder doktor ...
ve sonra gerek duyulursa hsg çekilir tüplerin açıkmı kapalı yapışıkmı falan diye...
eğer yumurtlamanda problem varsa benimgib yumurta geliştirici çeşitlitedavi yöntemleri uygulanır..
dilerim bunların hiçbiri olmadan bebeğine kavuşursun..[çok saolun yardımlarınız için inşallah herkes istediğine kawuşur.
ben geldin kızlaaar nolur dua edin bugün 10. günüm reglden itibaren..önemli günlere girmiş bulunmaktayım dualarınızı ne olur eksik etmeyin lütfen..
Ben de her zaman hepimize ediyorum...
benimde regl itibaren 10. günüm.bu ay yorucu geçecek
kızlarrrr nasılsınız ?? geçmişi okuyamadım
varmı gelişmeler?
luckycim kolay gelsin sizee
kızlar birşey sorucam bu sabah koyu akıntım geldi iyimiydi kötümüydü daha önce hastalık öncesi hiç gelmezdi =?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?