selam kızlar ben geldimnassınız bakem
bilgin hamile cnm meg kan testine gitti..İyi gibi hissettim ben sanki yerleşme fln mı aceba..
mağdurumda mağdurum kızlarrrrrr:84::84::84::84::84:
bat yarın ama az önce yine test yaptım çookkk silik çift çizgi.nedir benim bu siliklerden çektiğim ya bi bebiş ya vardır ya yoktur.yarına kadar gazi olmazsam kanda baktırıcam
hoşgeldin cnm ben iyiyim yumurtlama günlerine girmiş bulunuyorum 10.günümdeyim
selamss kijlarrr
yine okuyamadim gecmisi :)) yikiyorsunuz valla ortaligi..hikk diye kaliveriyorum bilgisayarin önünde...
ne var ne yok ? baska aydasim var mi topicte ?? regli gecikenler, süphelenenler..
en son yazdigim mesajin ertesi sayfayi falan okudum sivatan silik cizgi görmüs, benim gibi.. sonuc ne bilmiyorum ama benimde silik cikmistiii...
bu arada biz yarin kesecigimizi görmeye gidecegiz.. :13: dua edin teyjeleri hersey yolunda olsun..
selamss kijlarrr
yine okuyamadim gecmisi :)) yikiyorsunuz valla ortaligi..hikk diye kaliveriyorum bilgisayarin önünde...
ne var ne yok ? baska aydasim var mi topicte ?? regli gecikenler, süphelenenler..
en son yazdigim mesajin ertesi sayfayi falan okudum sivatan silik cizgi görmüs, benim gibi.. sonuc ne bilmiyorum ama benimde silik cikmistiii...
bu arada biz yarin kesecigimizi görmeye gidecegiz.. :13: dua edin teyjeleri hersey yolunda olsun..
hayırlısı olsun bidanem.inşallah spermcik doğru yolunu bulurolursun
selamss kijlarrr
canım hoşgeldin..
öncelikle rahat ve sakin bi şekilde doktorun yolunu tutucaksınız ama yalnız gitme kesinlikle eşinle git..
eşinden sperm testi ister doktor
onda problem yoksa eşini bi kenara ittirir ve işi seninledir artık,ha varsa eşinde çeşitli tedavi yöntemleriyle sağlıklı spermle üretir..
sana gelince yumurtalarına bakılır,düzenli yumurtlaman oluyomu,çatlıyomu bunlar takip edilir,,
hormonlarına bakılır normalmi diye..
rahmini kontrol eder doktor ...
ve sonra gerek duyulursa hsg çekilir tüplerin açıkmı kapalı yapışıkmı falan diye...
eğer yumurtlamanda problem varsa benimgib yumurta geliştirici çeşitlitedavi yöntemleri uygulanır..
dilerim bunların hiçbiri olmadan bebeğine kavuşursun..
hoşgeldin cnmmmmm
canımm inş sağlıklı bir gebelik sonrası sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..Bizlere dualarını eksik etme ne olursun...
sagol canim,embriyocumla dua ediyoruz size :))
tebrik ederim canım darısı bizim başımıza
sagol, topicte bebissiz kadin kalmaz ins :)) seneye bebek zirlamalarindan kafaniz siser ins :))
canım hoşgeldin..
öncelikle rahat ve sakin bi şekilde doktorun yolunu tutucaksınız ama yalnız gitme kesinlikle eşinle git..
eşinden sperm testi ister doktor
onda problem yoksa eşini bi kenara ittirir ve işi seninledir artık,ha varsa eşinde çeşitli tedavi yöntemleriyle sağlıklı spermle üretir..
sana gelince yumurtalarına bakılır,düzenli yumurtlaman oluyomu,çatlıyomu bunlar takip edilir,,
hormonlarına bakılır normalmi diye..
rahmini kontrol eder doktor ...
ve sonra gerek duyulursa hsg çekilir tüplerin açıkmı kapalı yapışıkmı falan diye...
eğer yumurtlamanda problem varsa benimgib yumurta geliştirici çeşitlitedavi yöntemleri uygulanır..
dilerim bunların hiçbiri olmadan bebeğine kavuşursun..
kızlar yaşlar kaç bu arada ben 24 yaşındayım
1 ay sonra 30 hayatım yaaa:84::84::84::84::84:
canımm inş sağlıklı bir gebelik sonrası sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..Bizlere dualarını eksik etme ne olursun...
sagol canim,embriyocumla dua ediyoruz size :))
sagol, topicte bebissiz kadin kalmaz ins :)) seneye bebek zirlamalarindan kafaniz siser ins :))
sağol cnmm aminnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?