- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
ben kanda baktırdım canım negatif 2,91 çıktı.sen hamişsin sanırım ne kadarlık ben hatırlamadım da
kızlarrrr batıma daha var koyu akıntı iyimi kötü mü beni andınlatıverin yaaaa
rengi mi miktari mi koyu ...
miktar ise biraz heveslenebilrisin.. akinti fazla oluyor cünkü gebelikte :))
o zaman test bozuk cikti heralde canim, bir daha ki aya ins :)) vakti zamani geldiginde istemesende oluyor zaten.. benim hic ihtimal vermedigim ayda oldu,yumurtlama disinda halvete girdik,öyle tutmus..
ben daha yeni yahu 5+2 yim.. ama burada test yaptigimda 4 haftaliktim :)) tüm heyecanimi paylasmistim.. benimde silik cikmisti.
cnm sabah ilk tuvalete gittiğimde geldi aslında çok fazla anlamadım bir kere sildikten sonra kesildi off anlamadım valla şimdiye kadar hiç olmamıştı hevesleneyim mi :)) birde sanki normalden fazla idrara çıkıyormuşum gibi geliyor cevabın içinde teşekkürler cnm
kızlar çok saçma olacak ama bir şey soracağımbenim bugün sağ tarafımda kasıklarımda batma oluyor eğilip kalktıkça ve şimdi böyle yapışkan gibi koyu kıvamlı beyaz akıntı geldi. dediğim gibi reglden beri 10.günüm bugün..yumurtlamam mı başladı çatlama mı oldu ne zaman daha önemli şu an benim için:S biz çift sayılarda çalışıyorduk yani bu akşam var halvet
bence çatlatmışsın yumurtanı ağrı var olur
valla akşam eltime de gösterdim o da şaşırdı ama bütün testler yanlışmı olur yada bana mı denk geldi ya daaa iğneden öle çıktı bilmiyorum bide ben 3 haziranda ovitrelle vuruldum yani bugün 13.gün sonra çok ağrım oldu kasıklarımda 7 haziranda gittim dr a çatlamış çalışmak lazım dedi bütün bu işlemler olalı 13 gün oldu yinede olsaydı çıkardı herhalde.7 haziran da çatlamış olsa + tutunması yerleşmesi 2 gün alsa 7 günlük olması lazımhesabım yanlışmı sence bilmiyorum ama bence böle sonuç
cnm sabah ilk tuvalete gittiğimde geldi aslında çok fazla anlamadım bir kere sildikten sonra kesildi off anlamadım valla şimdiye kadar hiç olmamıştı hevesleneyim mi :)) birde sanki normalden fazla idrara çıkıyormuşum gibi geliyor cevabın içinde teşekkürler cnm
kızlar benim bu sol tarafımdaki batma hala devam ediyor acaba bitane daha test alsamda yapsammı çıkma ihtimali varmıdır reglime 2 gün var çnkü:18:
canım kimilerinki 1 hafta önce bile çıkıyo ama bilemiyorum tabi kişiye göre değişiyo sanırım
canım kimilerinki 1 hafta önce bile çıkıyo ama bilemiyorum tabi kişiye göre değişiyo sanırım
daha 10. gün ama bugün :S yani umudu keseyim mi bugün önemli mi cnm?? benim ilk kez böyle oluyor da bir de sadece eğilip kalkarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?