Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben kanda baktırdım canım negatif 2,91 çıktı.sen hamişsin sanırım ne kadarlık ben hatırlamadım da

o zaman test bozuk cikti heralde canim, bir daha ki aya ins :)) vakti zamani geldiginde istemesende oluyor zaten.. benim hic ihtimal vermedigim ayda oldu,yumurtlama disinda halvete girdik,öyle tutmus..
ben daha yeni yahu 5+2 yim.. ama burada test yaptigimda 4 haftaliktim :)) tüm heyecanimi paylasmistim.. benimde silik cikmisti.

kızlar bende 23 yaşındayım sivatan sakın üzülme bebem inşallah gelecek ay olucak bebem

rengi mi miktari mi koyu ...
miktar ise biraz heveslenebilrisin.. akinti fazla oluyor cünkü gebelikte :))

cnm sabah ilk tuvalete gittiğimde geldi aslında çok fazla anlamadım bir kere sildikten sonra kesildi off anlamadım valla şimdiye kadar hiç olmamıştı hevesleneyim mi :)) birde sanki normalden fazla idrara çıkıyormuşum gibi geliyor cevabın içinde teşekkürler cnm

valla akşam eltime de gösterdim o da şaşırdı ama bütün testler yanlışmı olur yada bana mı denk geldi ya daaa iğneden öle çıktı bilmiyorum bide ben 3 haziranda ovitrelle vuruldum yani bugün 13.gün sonra çok ağrım oldu kasıklarımda 7 haziranda gittim dr a çatlamış çalışmak lazım dedi bütün bu işlemler olalı 13 gün oldu yinede olsaydı çıkardı herhalde.7 haziran da çatlamış olsa + tutunması yerleşmesi 2 gün alsa 7 günlük olması lazım hesabım yanlışmı sence bilmiyorum ama bence böle sonuç

Son düzenleme:
kızlar çok saçma olacak ama bir şey soracağım benim bugün sağ tarafımda kasıklarımda batma oluyor eğilip kalktıkça ve şimdi böyle yapışkan gibi koyu kıvamlı beyaz akıntı geldi. dediğim gibi reglden beri 10.günüm bugün..yumurtlamam mı başladı çatlama mı oldu ne zaman daha önemli şu an benim için:S biz çift sayılarda çalışıyorduk yani bu akşam var halvet

idrar olayi da varsa sanki olmus gibi hee ?? idrarin koyu ve kokuyormu ? :S
idrar olayi hikk getirdi bana valla.. disaridayken tuvalate gittigimi bilmem simdi en berbat yerlere bile gidiyorum,yolda gezerken tuvalet ariyorum :)) neresi olursa artik..
evvelsi gün arkidislerle cafeye gittik 30 kere gittim , bir oturamadim,sonra cikarken yine gittim eve yarim saatten az süreyle geldik,indim arabadan kosa kosa gidiyorum onlarda geyik yapiyorlar arkamdan :))
evde yatili misafirimiz var, her halim ortada yahu :))

kızlar benim bu sol tarafımdaki batma hala devam ediyor acaba bitane daha test alsamda yapsammı çıkma ihtimali varmıdır reglime 2 gün var çnkü:18:

luckycim valla bu ay bir geçsin tecrübeli olucaz hep soru sorasım var benimde bugünn ben napimmm şimdi bekleyeyim mi :)) çalışmalara devam mı :) offff

bence çatlatmışsın yumurtanı ağrı var olur

canım bence 7 haziranda çatlama olduysa döllenme bilmem ne geçiş filan rahime gelmesi 7 gün toplam haziran 14 bugün haziran 16 rahime tutunacak sonra da hcg hormonu salgılaycak biraz erken olabilir kana geçmesi için inşallah öyledir tatlım tahlil yanıltımıştır inşallah

inşallah bebek vardır dünde aynı şey benim başıma geldi doktora sordum yumurtlama günlerinde olur dedi

kızlar benim bu sol tarafımdaki batma hala devam ediyor acaba bitane daha test alsamda yapsammı çıkma ihtimali varmıdır reglime 2 gün var çnkü:18:

canım kimilerinki 1 hafta önce bile çıkıyo ama bilemiyorum tabi kişiye göre değişiyo sanırım ya bu arada megimden haber yok merak ettik iyice noldu bu kadına uyuyor mu yoksam:))

Son düzenleme:
lütfen okuyun
netten yaptığım araştırmada yumurtlama hesabı için şöyle diyor:
kadınlar genelde adetinin 1.gününden itibaren hesaplıyor ama yanlış son adet tarihinizden 14 gün geriye sayarak yumurtlama zamanınızı bulacaksınız diyor.
öylece kaldım şimdi ne olur bi bakın son 3 ayın tarihi
20 nisan
18 mayıs
13-14 haziran(gece oldum)

şimdi yumurtlama günüm ne zaman

inanın hiç bişey bilmiyom....:84:

daha 10. gün ama bugün :S yani umudu keseyim mi bugün önemli mi cnm?? benim ilk kez böyle oluyor da bir de sadece eğilip kalkarken

bazen geç yumurtlama oluyor kesme bazen hamile kalıncada kasıklarında batma oluyor benim ki öyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…