- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
valla akşam eltime de gösterdim o da şaşırdı ama bütün testler yanlışmı olur yada bana mı denk geldi ya daaa iğneden öle çıktı bilmiyorum bide ben 3 haziranda ovitrelle vuruldum yani bugün 13.gün sonra çok ağrım oldu kasıklarımda 7 haziranda gittim dr a çatlamış çalışmak lazım dedi bütün bu işlemler olalı 13 gün oldu yinede olsaydı çıkardı herhalde.7 haziran da çatlamış olsa + tutunması yerleşmesi 2 gün alsa 7 günlük olması lazımhesabım yanlışmı sence bilmiyorum ama bence böle sonuç
bazen geç yumurtlama oluyor kesme bazen hamile kalıncada kasıklarında batma oluyor benim ki öyle olmuştu
çok sağol canım yaaa :))) ben yine devam ediyorum o zaman çift sayılara :)))) regl tarihime kadar :))) zaten normalde ovulasyon günlerim 15 - 20 haziran görünüyor son 3 aya göre hesaplayınca..
son bi soru bu biraz ayıp olcak ama affedin
kızlar biz beraber olduktan sonra ben kıpırdamıyorum eşim tabure koyuyor ayağımın altına ilişki sırasında da kalçamın altına yüksek bir yastık koyuyorum ama bacaklarımı daha kaldırırken dışarı çıkıyor seon ilişkide daha çok çıktı..İçerde hiçbi şey kalmıyor mu yoksa spermler yine gidiyor mudur.Ayy nasıl üzüldüm anlatamam hepsi çıktı diye
14-21 hazıran yumurtlama günün acele et ayaklarını hava kaldır ilişkiden sonra genellikle tutuyor bu yöntem
yumurta çatlayınca illa ağrı mı olması lazım bu gün ben yumurtlama testlerinden yaptım iki çizgide çok koyu çıktı ama benim sadece başım çok ağrıyo normaldede ağrır da bide akıntım çok iki gündürki benimkiler çatladımı acaba ağrım yok ama bilen varsa cevep versin lütfen bugün yazdıklarıma kimse cevep vermiyo hepinize küsücem ya
inşallah bebek vardır dünde aynı şey benim başıma geldi doktora sordum yumurtlama günlerinde olur dedi
çok sağol canım yaaa :))) ben yine devam ediyorum o zaman çift sayılara :)))) regl tarihime kadar :))) zaten normalde ovulasyon günlerim 15 - 20 haziran görünüyor son 3 aya göre hesaplayınca..
kızlar biz beraber olduktan sonra ben kıpırdamıyorum eşim tabure koyuyor ayağımın altına ilişki sırasında da kalçamın altına yüksek bir yastık koyuyorum ama bacaklarımı daha kaldırırken dışarı çıkıyor seon ilişkide daha çok çıktı..İçerde hiçbi şey kalmıyor mu yoksa spermler yine gidiyor mudur.Ayy nasıl üzüldüm anlatamam hepsi çıktı diye
evt cnm bünyeden bünyeye değişiyor ayy bende napcağımı bilmiorumki
Wlla kizlar ben yumurtlama donemimden basladim hergunn ayaklarimda havadaaa tutuldumm oolece...sabah 8hormonlrin enn iii oldugu uyarilma vakriymiss bi dee sabaklari daa kocisimle birlikte oldummm feee sonuccc hamisim..ve bis 1 yildir korunmuiduk ama ben bilmiodum yumurtlama vakti felann..ogrendimm ve bu donemlerde akintiii gelioo onu da ogrendim takib ettimmm...allahima sukurler 1 yil sonunda allahim evrdi bizeee elhamdulillahhhh...
yumurta çatlayınca illa ağrı mı olması lazım bu gün ben yumurtlama testlerinden yaptım iki çizgide çok koyu çıktı ama benim sadece başım çok ağrıyo normaldede ağrır da bide akıntım çok iki gündürki benimkiler çatladımı acaba ağrım yok ama bilen varsa cevep versin lütfen bugün yazdıklarıma kimse cevep vermiyo hepinize küsücem ya
Wlla kizlar ben yumurtlama donemimden basladim hergunn ayaklarimda havadaaa tutuldumm oolece...sabah 8hormonlrin enn iii oldugu uyarilma vakriymiss bi dee sabaklari daa kocisimle birlikte oldummm feee sonuccc hamisim..ve bis 1 yildir korunmuiduk ama ben bilmiodum yumurtlama vakti felann..ogrendimm ve bu donemlerde akintiii gelioo onu da ogrendim takib ettimmm...allahima sukurler 1 yil sonunda allahim evrdi bizeee elhamdulillahhhh...
inşallah vardır cnm adetimi en erken 25-26sında bekliyorum çünkü
siz devam edicekmisiniz canım çalışmalara bizde etsek mikii
luckycim bende de oluyor bence giden gidiyordur içeri inşallah :)) benim ovulasyon günlerim 10 - 15 gösteriyordu devam mı etsek yoksa nadastamı kalayım
kızlar ben dayanamadım eşimi yolladım eczaneye test aldırmayaa napcam bennn yaaaaaa
bugün birindede olmuş baş ağrısı sanırım çatlatıyorsun yumurtalarını ateşinde var mı vucudunda
kızlar ben dayanamadım eşimi yolladım eczaneye test aldırmayaa napcam bennn yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?