Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

normalde de cift cizgi oldugunda bozuk olma ihtimali düsükmüs.. negatif cikinca bozuk olma ihtimali yüksekmis,,negatif cikarsa iki kere yapin diyorlar cünkü..
acaba ovitrelle mi hcg ni cikardi bir ara sonra düstü mü ne ? senin icin uyus bir dönem olmus.. acaba döllenme oldu sonra yerlesemedi mi? kadinin bilmedigi düsükler oluyormus..dr dedi bana da.. hayirlisi olsun güzelim , sen yeni bir aya hazirlan, bu arada ben kullanamadim folik acid fakat siz icin derim bu ise kalkisirken.. ben baktim olmuyor mide bulantisi da yapiyor diye kestim,.. siz devam edinnn .

14-21 hazıran yumurtlama günün acele et ayaklarını hava kaldır ilişkiden sonra genellikle tutuyor bu yöntem bygz sen acele et

Son düzenleme:
bazen geç yumurtlama oluyor kesme bazen hamile kalıncada kasıklarında batma oluyor benim ki öyle olmuştu

çok sağol canım yaaa :))) ben yine devam ediyorum o zaman çift sayılara :)))) regl tarihime kadar :))) zaten normalde ovulasyon günlerim 15 - 20 haziran görünüyor son 3 aya göre hesaplayınca..

son bi soru bu biraz ayıp olcak ama affedin

kızlar biz beraber olduktan sonra ben kıpırdamıyorum eşim tabure koyuyor ayağımın altına ilişki sırasında da kalçamın altına yüksek bir yastık koyuyorum ama bacaklarımı daha kaldırırken dışarı çıkıyor seon ilişkide daha çok çıktı..İçerde hiçbi şey kalmıyor mu yoksa spermler yine gidiyor mudur.Ayy nasıl üzüldüm anlatamam hepsi çıktı diye

ilişkiden hemen sonra ayakları havaya dik 15 dk bekle sonra hiç kalkmadan yat sabaha kadar

yumurta çatlayınca illa ağrı mı olması lazım bu gün ben yumurtlama testlerinden yaptım iki çizgide çok koyu çıktı ama benim sadece başım çok ağrıyo normaldede ağrır da bide akıntım çok iki gündürki benimkiler çatladımı acaba ağrım yok ama bilen varsa cevep versin lütfen bugün yazdıklarıma kimse cevep vermiyo hepinize küsücem ya

14-21 hazıran yumurtlama günün acele et ayaklarını hava kaldır ilişkiden sonra genellikle tutuyor bu yöntem

Wlla kizlar ben yumurtlama donemimden basladim hergunn ayaklarimda havadaaa tutuldumm oolece...sabah 8hormonlrin enn iii oldugu uyarilma vakriymiss bi dee sabaklari daa kocisimle birlikte oldummm feee sonuccc hamisim..ve bis 1 yildir korunmuiduk ama ben bilmiodum yumurtlama vakti felann..ogrendimm ve bu donemlerde akintiii gelioo onu da ogrendim takib ettimmm...allahima sukurler 1 yil sonunda allahim evrdi bizeee elhamdulillahhhh...

bugün birindede olmuş baş ağrısı sanırım çatlatıyorsun yumurtalarını ateşinde var mı vucudunda

inşallah bebek vardır dünde aynı şey benim başıma geldi doktora sordum yumurtlama günlerinde olur dedi

inşallah vardır cnm adetimi en erken 25-26sında bekliyorum çünkü

siz devam edicekmisiniz canım çalışmalara bizde etsek mikii

luckycim bende de oluyor bence giden gidiyordur içeri inşallah :)) benim ovulasyon günlerim 10 - 15 gösteriyordu devam mı etsek yoksa nadastamı kalayım

evt cnm bünyeden bünyeye değişiyor ayy bende napcağımı bilmiorumki

kasik agrisi normalde regl öncesi de oluyor galiba.. cünkü ben korunmayi biraktigim zamanlar regl dönemimde her tepkiden bir gebelik cikarttim,yani kasik agrilarimi falan hissettim.. normalde gebelik beklemedigim icin ince arastirmaya inmedigimden anlamiyordum diye düsünüyorum..
daha sonra baktim bu psikolojik takmamaya basladim.. hatta hamileyken mutfakta dolaplara uzanirken canimin acidigini hissettim test yapmadan aldiris etmedim :)) belirtileri gebe kaldigimdan sonra izlemlemeye basladik, sizlere kopis vermek icin hemde meraktan..
ama bu belirti iki durum icinde gecerli diye biliyorum.. ama tabii vücudunu en iyi sen taniyorsun fistik...

canım mutlaka çıkıyor ister istemez dışarıya ama spermler o kadar hızlı ki bırakıldığı anda itibaren ilerliyorlar kendini sıkmamaya çalış rahat bırakmaya çalış bi de söyle bi şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum spermlerin hareketini kolaylaştıran tüysümsü yapılar sabit kaldığımız zaman yardımcı olmuyormuş içeri giderken ama biraz hareket iyi oluyormuş o tüyümsü şeyleri harekete geçirip spermlere yardımcı oluyormuş diye duydum doğru mu bilmiyorum canım

ayağı kaldırma işleminde tutuyor benimde ilk öyle tuttu ama boş geblikti şimdi tekrar başladım inş tutar sağlıklı bir bebek

herkesde ağrı olacak diye birşey yokki, bence çatlamış ya da çatlama döneminde , baksana testte bile öyle çıkmış
çalışmaya devam

cnm darısı hepimizin başına hadi gözün aydınnnn

Cnmmm o akintiyla 24 saat icinde yaparsann hamiz kalabilirsinn tabi akintinn bahsettigimizdenseee..seffaff olcak kokusuz olcakk e hep islak hissetcenn seyinii

bence devam cnm geç döllenme de oluyormuş çünkü...

şimdi yumurtanın çatladığından sonra da 3 4 gün devam etmek gerekiyor demi :S
şebnemcim benim ayağımı havaya hemen kaldırmama rağmen aktı valla bayağı.nasıl üzüldüm:S :S

Kızlar benim bu sabah sağ kasığımda bir ağrı oluştu, bacağıma kadar indi ağrısı yaa, şimdide ara ara ağırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…