normalde de cift cizgi oldugunda bozuk olma ihtimali düsükmüs.. negatif cikinca bozuk olma ihtimali yüksekmis,,negatif cikarsa iki kere yapin diyorlar cünkü..
bakalım valla bugün kırmızılar gelmesi lazımdı normalde o da yok öllleeeee oturuyom işte...bütün suçlu o iğne:84::84::84::84::84:
canım mutlaka çıkıyor ister istemez dışarıya ama spermler o kadar hızlı ki bırakıldığı anda itibaren ilerliyorlar kendini sıkmamaya çalış rahat bırakmaya çalış bi de söyle bi şey duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum spermlerin hareketini kolaylaştıran tüysümsü yapılar sabit kaldığımız zaman yardımcı olmuyormuş içeri giderken ama biraz hareket iyi oluyormuş o tüyümsü şeyleri harekete geçirip spermlere yardımcı oluyormuş diye duydum doğru mu bilmiyorum canım
inş çift çizgi çıkar hadi hayırlısı
Cnmmm o akintiyla 24 saat icinde yaparsann hamiz kalabilirsinn tabi akintinn bahsettigimizdenseee..seffaff olcak kokusuz olcakk e hep islak hissetcenn seyinii
inş canımm yaaa öle bişe olsun varyaaa cama çıkıp bağırıcam resmenn
çok sağol canım ama tüyümsü yapı derken kafam karıştı :S
hadi yap da bakalım heyecanlandım
yumurta çatlayınca illa ağrı mı olması lazım bu gün ben yumurtlama testlerinden yaptım iki çizgide çok koyu çıktı ama benim sadece başım çok ağrıyo normaldede ağrır da bide akıntım çok iki gündürki benimkiler çatladımı acaba ağrım yok ama bilen varsa cevep versin lütfen bugün yazdıklarıma kimse cevep vermiyo hepinize küsücem ya
bence devam cnm geç döllenme de oluyormuş çünkü...
şimdi yumurtanın çatladığından sonra da 3 4 gün devam etmek gerekiyor demi :S
şebnemcim benim ayağımı havaya hemen kaldırmama rağmen aktı valla bayağı.nasıl üzüldüm:S :S
kızlar ben dayanamadım eşimi yolladım eczaneye test aldırmayaa napcam bennn yaaaaaa
normalde de cift cizgi oldugunda bozuk olma ihtimali düsükmüs.. negatif cikinca bozuk olma ihtimali yüksekmis,,negatif cikarsa iki kere yapin diyorlar cünkü..
bakalım valla bugün kırmızılar gelmesi lazımdı normalde o da yok öllleeeee oturuyom işte...bütün suçlu o iğne:84::84::84::84::84:
canım birkaç gün daha sabret inşallah kırmızılar gelmez test yap
tüplerin içinde sanırım oluyo o yapılarda sen en iyisi ilişkiden sonra ayaklarını havaya kaldır bekle en az 1 saat çıkmasına takılma spermler çok hızlı geçiyrdur ayaklarını unutma havaya kaldır kalçanı da
hadi hayırlısı cnm inş hamilesindir
benim de dediğim gibi 10. gün daha yaa hamile olma ihtimalim yok henüz ama bu sol kasığımdaki ağrı garip geldi.Yumurta çatlaması için de erken değil mi..15-20 haziran görünüyordu
bekliyorum şimdi heycanla ama koca şişko tek çizgiyide görücem biliyorumm
bilmiyorum ki etsek mi ki işte kararsızım
olsun cnm benimde oldu bçrkaç seferinde baya olsun ya içerde kalanda vardır
ayyyy valla ilk ay olunca hiçbirşey bilmiyoruz :44:
inşallah vardır cnm adetimi en erken 25-26sında bekliyorum çünkü
siz devam edicekmisiniz canım çalışmalara bizde etsek mikii
luckycim bende de oluyor bence giden gidiyordur içeri inşallah :)) benim ovulasyon günlerim 10 - 15 gösteriyordu devam mı etsek yoksa nadastamı kalayım
belli olmaz canım yinede sen yine ihtimalleri elden bırakma ve ful çalışmaya devambenimde şuan ölesol tarafımdaki batma geceden beri devam amann neler oluyor bize bi bilsekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?