Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok sağol canım ama tüyümsü yapı derken kafam karıştı :S

Cnmmm o akintiyla 24 saat icinde yaparsann hamiz kalabilirsinn tabi akintinn bahsettigimizdenseee..seffaff olcak kokusuz olcakk e hep islak hissetcenn seyinii

evet canımo şekilde akıntım allahım biran önce versin hayırlısıyla isteyen herkeze

inş canımm yaaa öle bişe olsun varyaaa cama çıkıp bağırıcam resmenn

hadi hayırlısı cnm inş hamilesindir

benim de dediğim gibi 10. gün daha yaa hamile olma ihtimalim yok henüz ama bu sol kasığımdaki ağrı garip geldi.Yumurta çatlaması için de erken değil mi..15-20 haziran görünüyordu

hayir agriya gerek yok.. akintinda böyle yapis yapis ise okeydir zaten ovulasyon da pozitif cikmis sen hemen gir iliskiye..
akinti iki parmak arasinda sakiz gibi yapis yapis olmali..

bende ovulasyon testi yaptiktan sonra dönemimi anlamaya basladim.. sen hemen gir.. eger koyu ciktiysa bir daha test yapmana gerek yok yapsanda yine pozitif cikar bir dönem.. 3 4 gün

bilmiyorum ki etsek mi ki işte kararsızım
olsun cnm benimde oldu bçrkaç seferinde baya olsun ya içerde kalanda vardır
ayyyy valla ilk ay olunca hiçbirşey bilmiyoruz :44:

bide bel ağrısı normal mi yumurtlama zamanında olurmu benim belim ağrıyo ve sol bacağıma kramp gibi giriyo ağrı

çok sağol canım :))) İlişki sırasında kalçamın altına yüksek yastık koyuyorum biter bitmez de kaldırıyorum yüksek bi yere ayağımı...

belli olmaz canım yinede sen yine ihtimalleri elden bırakma ve ful çalışmaya devam benimde şuan ölesol tarafımdaki batma geceden beri devam amann neler oluyor bize bi bilsekk

bilmiyorum ki etsek mi ki işte kararsızım
olsun cnm benimde oldu bçrkaç seferinde baya olsun ya içerde kalanda vardır
ayyyy valla ilk ay olunca hiçbirşey bilmiyoruz :44:

evet cnm yaa her şeyi soruyorum fln...bugün bi garibim zaten...canım yumurta çatladıktan sonra da 3 4 gün devam etmek gerekiyor demi..dediğim gibi 15 20 haziran ovulasyon günüm olarak çıktı bugün yumurta çatladıysa da bu gece ve önümüzdeki 1 2 ilişki de önemli demi

şebocuğumm bende en erken 26 sında en geç 30 da bekliyorum, ama ben son dakikaya kadar çalışacağım canım

selincim yaptın mı testini merakla bekliyoruz dışarı çıkcam meraktan çıkamadım güzel haberlerini alcaz inş.

belli olmaz canım yinede sen yine ihtimalleri elden bırakma ve ful çalışmaya devam benimde şuan ölesol tarafımdaki batma geceden beri devam amann neler oluyor bize bi bilsekk

aynen cnm biz zaten reglim biter bitmez başladık çift günlerde diğer regle kadar devam edeceğiz inş :))) bakalım bu daha ilk deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…