Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ederiz cnm devam yine 1 gün arayla işte benimde 1-15 gözüküyordu bu gün geldi lekelenme olayı sen devam et cnm senin var önemli günlerin

şebocuğumm bende en erken 26 sında en geç 30 da bekliyorum, ama ben son dakikaya kadar çalışacağım canım

derincimmm bende devam edeyim bari bugünkü lekelenme olunca ne yapacağımı şaşırdım valla :44:

meeeeeeeeeeeeeggggggggg gel artııııııııııııııııııııkkkkkkkkkkk ama çok güzel haberlerle geeeeeeeeeeeellllllllllllll

iyice pimpiriklendik galiba , benimde Ben en son 26 mayısta regl oldum ama benimki 30-32 gün arası sürüyor, 6. Gününden itibaren hala çalışıyoruz.
Daha çok erken ama benim sağ kasıkta ağrı oluştu ve bacağıma kadar indi ağrısı, sonra geçti şimdi ara ara batma hissediyorum, kafayımı yedim yoksa yaaa offf

bide bel ağrısı normal mi yumurtlama zamanında olurmu benim belim ağrıyo ve sol bacağıma kramp gibi giriyo ağrı

kiz seninde ne cok yerin agriyorr :))

çok sağol canım :))) İlişki sırasında kalçamın altına yüksek yastık koyuyorum biter bitmez de kaldırıyorum yüksek bi yere ayağımı...

bir de misyoner pozisyonun bacak omuza yöntemi :))ni uygulayabilirsiniz.. bir de esiniz orgazm olduktan sonra kalkmasin hemen bir bes dakika göz göze ayni pozisyonda ask yasayin hemde bebisi gönderin yuvasina :))
ben bacaklarimi dikmiyorum,iliskiden sonra hemen lavobaya gidiyorum diye esim bu yöntemi denemeye baslamisti :))) hem esinizin ereksiyonu devam ederse siz bir daha orgazm icinde calisma yaparsaniz,daha da uzun durmus olur esiniz o pozisyonda.. :)))

cok acik anlattim yawf

cnm bizde öyle yapıyoruz eşim hemen çıkmıyor azda olsa bekliyoruz :) yok cnm gayet açıklayıcı bence sağol

çok sağol cnmm :)))) çook mantıklı deneyeceğimm :)))))))) zaten son sefer öyle denemiştik :))) eşim de hemen çıkmıyor cnm dediğin gibi

Son düzenleme:

bu ayakları hava kaldırın diyorsunuz ayakların altına yastık bişemi koyacağız nasıl olacak kılzar anlamadım ben...

evet canım ayıp ama hepinizden özür dileyerek soruyorum kadın önce mi oluyor orgazm nasıl oluyor ben biraz zorlanıyorum da

kızlar size bişi sorcam pazartesi günü iş yerinde sağlık taraması yapılacakmış yani ciğerlerin filmi falan çekilcekmiş benim bat çarşamba günü napsam bilemedim.ya bebiş varsa diyorum acaba benim hamile olma şüphem var desem çektirmesem mi ama ya bide yoksa.:18::18:

sen yine de riske atma bence yaptırma ama sen bilirsin tabi

evet canım ayıp ama hepinizden özür dileyerek soruyorum kadın önce mi oluyor orgazm nasıl oluyor ben biraz zorlanıyorum da
ilk önce ben oluyorum.. ama ereksiyon devam ediyorsa sen tekrar olabilirsin.. zorlaniyorsan yumurtlama dönemi harici zamanlarinda sen üste cik :)) orada daha rahat olabilirsin hemde erkegin ereksiyonu öyleyken daha uzun oluyor..
yumurtlama günlerinde cikma ama :)) bakarsin esin öyle orgazm olur gider bebisler asagi dogru :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…