kızlar size bişi sorcam pazartesi günü iş yerinde sağlık taraması yapılacakmış yani ciğerlerin filmi falan çekilcekmiş benim bat çarşamba günü napsam bilemedim.ya bebiş varsa diyorum acaba benim hamile olma şüphem var desem çektirmesem mi ama ya bide yoksa.:18::18:
bu ayakları hava kaldırın diyorsunuz ayakların altına yastık bişemi koyacağız nasıl olacak kılzar anlamadım ben...
Ole de cnm bnce olabilir sikinti yasama..sorun olirsa hamis deilsen sonra cektirirsi nnnnn..iii onlar kan da alorr sole onlara beta hcgye de baksinlar ogre irsinnn bolecekızlar size bişi sorcam pazartesi günü iş yerinde sağlık taraması yapılacakmış yani ciğerlerin filmi falan çekilcekmiş benim bat çarşamba günü napsam bilemedim.ya bebiş varsa diyorum acaba benim hamile olma şüphem var desem çektirmesem mi ama ya bide yoksa.:18::18:
sen yine de riske atma bence yaptırma ama sen bilirsin tabi
kızlar size bişi sorcam pazartesi günü iş yerinde sağlık taraması yapılacakmış yani ciğerlerin filmi falan çekilcekmiş benim bat çarşamba günü napsam bilemedim.ya bebiş varsa diyorum acaba benim hamile olma şüphem var desem çektirmesem mi ama ya bide yoksa.:18::18:
bu ayakları hava kaldırın diyorsunuz ayakların altına yastık bişemi koyacağız nasıl olacak kılzar anlamadım ben...
cnm şüphe dahi varsa çekmiyorlar ben daha önce sormuştum bence sende çektirme
canım ben duvara uzatmak için yaklaşmam gerekiyor fln diye eşim ilişki bitiminde komidinin oturağını getiriyor yatağın üstüne ona koyuyorum ayağımı kıpırdamamış oluyorum fazla..yarım saat yatıyorum öyle
kızlar ben geldimmm vee yaptım testimi ikinci çizgi silik bi şekilde çıktıı ben neyim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Ole de cnm bnce olabilir sikinti yasama..sorun olirsa hamis deilsen sonra cektirirsi nnnnn..iii onlar kan da alorr sole onlara beta hcgye de baksinlar ogre irsinnn bolece
bende akciger filmi cektirmek zorunda kalmistim.. daha ama cok erkendi .. yani 3 haftalik falan belkide yoktu.. dr bisi olmaz bundan sonra ama yasak dedi ..
hamilesin tabikiiiiiii
ilk önce ben oluyorum.. ama ereksiyon devam ediyorsa sen tekrar olabilirsin.. zorlaniyorsan yumurtlama dönemi harici zamanlarinda sen üste cik :)) orada daha rahat olabilirsin hemde erkegin ereksiyonu öyleyken daha uzun oluyor..
yumurtlama günlerinde cikma ama :)) bakarsin esin öyle orgazm olur gider bebisler asagi dogru :)))
kızlar ben geldimmm vee yaptım testimi ikinci çizgi silik bi şekilde çıktıı ben neyim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yoooo inanamam ama silik çıktı canım belirgin olması gerekmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?