Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm şüphe dahi varsa çekmiyorlar ben daha önce sormuştum bence sende çektirme

bu ayakları hava kaldırın diyorsunuz ayakların altına yastık bişemi koyacağız nasıl olacak kılzar anlamadım ben...

Ben ayak mayak kaldırmıyorum, ama eşim 2-3 dakika içerde duruyor
Gidip banyo yapmıyorum, o şekilde uyuyorum, rahatsız edici ama ne yapalım garanti olsun istiyorum :84:

Ole de cnm bnce olabilir sikinti yasama..sorun olirsa hamis deilsen sonra cektirirsi nnnnn..iii onlar kan da alorr sole onlara beta hcgye de baksinlar ogre irsinnn bolece

bende akciger filmi cektirmek zorunda kalmistim.. daha ama cok erkendi .. yani 3 haftalik falan belkide yoktu.. dr bisi olmaz bundan sonra ama yasak dedi ..

bu ayakları hava kaldırın diyorsunuz ayakların altına yastık bişemi koyacağız nasıl olacak kılzar anlamadım ben...

yastığı başlarken koyun kalcanızın altına sonra kımıldamanıza gerek kalmaz yerinden oynatmayın kendinizi öle yastık koyıyım derken oynuyo vücudunuz çünki sonrada dışarı çıkma fazla oluyo.ben öle bi ayarlıyomki valla 1 gram çıkmıyo ama bişey de olmuyo hep negatifim.eşinizde hemen çekilmesin bekleyin 3 dakika kadar bencede.40 dakika kadarda yatın ölece.ilişkiye başlamadan öncede sıcak soğuk şok yapın karın altınıza kasıklşara yani.faydası olur.

canım ben duvara uzatmak için yaklaşmam gerekiyor fln diye eşim ilişki bitiminde komidinin oturağını getiriyor yatağın üstüne ona koyuyorum ayağımı kıpırdamamış oluyorum fazla..yarım saat yatıyorum öyle

kızlar ben geldimmm vee yaptım testimi ikinci çizgi silik bi şekilde çıktıı ben neyim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Ole de cnm bnce olabilir sikinti yasama..sorun olirsa hamis deilsen sonra cektirirsi nnnnn..iii onlar kan da alorr sole onlara beta hcgye de baksinlar ogre irsinnn bolece

onlar yaparlar mı sorarım ama belki hafta sonu yaptırırm.çıkmaz muhtemelen ama bilmiyorum bakıcam artık duruma göre

teşekkür ediyorum canım

selinden güzel haberi de aldik.. ben artik gideyim..
selincim iletisimimizi kopartmayalim :)) neredeyse ayni zamanda dogurcaz ne de olsa.. saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins.. :)))

kızlar ben geldimmm vee yaptım testimi ikinci çizgi silik bi şekilde çıktıı ben neyim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

süpeeeeeeeeeeeer hamilesin tabi ki cnm tebriklerrr..bat ne zamandı...ayyy gözlerim doldu darısı hepimizeeeeeeeee ve banaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…