Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende yaptırmayı düşünmedim.hafta sonu kan testi yaptırsam çıkarmı acaba erken mi olur. yoksa bişi burdakilere rezil olmakta var

canım öyle düşünme rezil olucam gibi düşüncelerle kendini sıkma rahatlıyacak sonucunda sonuçta adetine çok yoksa yaptır bence

kızlar ben geldimmm vee yaptım testimi ikinci çizgi silik bi şekilde çıktıı ben neyim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

tebrik ederim canim bencede hamilesin benim iki hamileligimdede ilk yaptigim test ikinci silik cikti cünkü daha yeni diye..yarin yapsan dahaDA KOYULASIR TEBRIK EDERIM CANIM DARISI DIGER BEBIS BEKLEYENLERE

kızlar ben geldimmm vee yaptım testimi ikinci çizgi silik bi şekilde çıktıı ben neyim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

bebiş geliyo canım gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyüsün inşallah

canım öyle düşünme rezil olucam gibi düşüncelerle kendini sıkma rahatlıyacak sonucunda sonuçta adetine çok yoksa yaptır bence

adet günüm 22haziran canım.haftasonu çıkarmı acaba bişi varsa.cumartesi yaptırırsam adetime 3-4 gün var olcak

ay kuşummm,benimde önceki hamileliğimde midem öle bulanıodu çok ve sadece çubuk kraker yiebiliodum.suyu bile zahmet içiyodum yani.ama bak eğer öyleyse farketmişsindir,bu mide bulantısı normal olmuo.hamilelik bulantısı bi değişik oluo,yani hastalık bulantısı üşütme gibi olmuo.daha değişik.öyleyse anlarsın zaten.ama şey die biliorum o belirtiler gebeliktee 6. haftadan sonra belirio.6 haftalık olman içinde gününün geçmesi lazım bebişim ama olur ya belki sende erken mide bulantısı madurlarındansındır.hadi hadi hadi çokk merak ediorum yhaaaaaa inşallahhhh hamişsindirrrrrrrr :97: ayrıca benim 1 gün önce yaptığım testte çıkmadı.bigün sonra çıkı

kızlar çokteşekür ederim bu güzel dilekleriniz içinn iyiki varsınızz ama ben inanamıyorum halaaaa çok silik duruyor çizgi kan testi mi yaptırsam acaba delircem vallaaa:44:

kızlar çokteşekür ederim bu güzel dilekleriniz içinn iyiki varsınızz ama ben inanamıyorum halaaaa çok silik duruyor çizgi kan testi mi yaptırsam acaba delircem vallaaa:44:

canım sen hemen en yakın hastaneye git ve kan testi yaptır gel

Tebriklerrr sizin adınıza çok mutlu oldum:))Kan tahlilini zaten yaptırıcaksın çünkü doktorlar hemen istiyo idrar pozitif çıksa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…