kızlar ben geldimmm vee yaptım testimi ikinci çizgi silik bi şekilde çıktıı ben neyim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yoooo inanamam ama silik çıktı canım belirgin olması gerekmezmi
kızlar ben çıkıyorum akşama iyi haberler alırız inşallah öptm sizi
kiz seninde ne cok yerin agriyorr :))
evet canım ya bi iki gündürki çürüğe ayrıldım galiba artık eşim beni müzeye kaldıracak yakında tarihi eser diye
bende yaptırmayı düşünmedim.hafta sonu kan testi yaptırsam çıkarmı acaba erken mi olur. yoksa bişi burdakilere rezil olmakta var
ben genede riske atmıyayım çektirmiyeyim eğer varsa vicdanım sızlar
kızlar ben geldimmm vee yaptım testimi ikinci çizgi silik bi şekilde çıktıı ben neyim şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım öyle düşünme rezil olucam gibi düşüncelerle kendini sıkma rahatlıyacak sonucunda sonuçta adetine çok yoksa yaptır bence
yoooo inanamam ama silik çıktı canım belirgin olması gerekmezmi
adet günüm 22haziran canım.haftasonu çıkarmı acaba bişi varsa.cumartesi yaptırırsam adetime 3-4 gün var olcak
bencede regliyken cektirirsin bebisin yoksa :))
ben cok strese girmistim bos yere strese girmezsin :))
geç döllenme gibi bi şey olmadıysa haftasonu çıkar bence tatlım
3 gündür var..
ama dünden beri sadece kraker türü şeyleri kabul ediyo midem..
akşam yemekten 2 çatal aldım,midem ağzıma geldi..
belki de midemi üşüttüm,belki stresten..belki fazla sigara içtim..
ama durumum bu..
kızlar çokteşekür ederim bu güzel dilekleriniz içinn iyiki varsınızzama ben inanamıyorum halaaaa çok silik duruyor çizgi kan testi mi yaptırsam acaba delircem vallaaa:44:
meg ne yaptı acaba çok merak ediyorum onun sonucunu
kızlar çokteşekür ederim bu güzel dilekleriniz içinn iyiki varsınızzama ben inanamıyorum halaaaa çok silik duruyor çizgi kan testi mi yaptırsam acaba delircem vallaaa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?