Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım maydanoz suyu bilmem ne diyorlarda işte üşeniyorum yapmaya geçen ay sıcak su buharına oturdum adetim bitmek bilmedi5-6 gün süren adet 10 gün sürdü

Bu buharına oturulacak şeylerin arasında bende taze toplanmış papatyayı duymuştum.ama şöylede bir gerçek varki sıcak şeyler varsa iltihabı artırır.mesela adet sancısı çekenler sıcak su torbasıyla rahatlar ama o bölgede olan iltihap için azdırıcı bişeymiş bu :26:

serapcımmmm

denk gelemiyoruz bi seninle yaa..
ama yazdıklarını okuyorum canım benim..
teşekkür ederim

serapcımmmm

denk gelemiyoruz bi seninle yaa..
ama yazdıklarını okuyorum canım benim..
teşekkür ederim

burdayım canım sabah açıyorum mesai biterken kapatıyorumevde izin yok gün içinde zaten çok bilgisayar görüyorum eve gidince görmek istemiyorummm

Son düzenleme:
burdayım canım sabah açıyorum mesai biterken kapatıyorumevde izin yok gün içinde zaten çok bilgisayar görüyorum eve gidince görmek istemiyorummm

evde izin yok muuuu
he ama karşılıklıysa bu iyi tabii
bizim evde de face yasak :86:

benim evde kurutulmuş paptya var dün eltim gördü o söyledi papatyayı demleyip içmek iltahabı sökermiş ama ben yapmadım her duyduğumu yapmaya kalksam vücudum kafayı yer beaaaa...onada yazık...inciride duydum kürü ama bende üşendim yapmaya yiyorum zaten seviyorum da.benim druma sormuştum ben bunların faydasını görürmüyüm mesela incirin dedim oda zararı yok kendini iyi hissediyosan yap dedi. bazı kadınlar bişey yaptıklarını zannedince psikolojik olarak kendilerini iyi hissediyolarmış bazıları da hap içerek iyi olduklarını düşünüyolarmış drlarda onlara hap şeklinde tebeşire benzeyen bişey veriyolarmış onlarda hap içiyoz diye sevindirik oluyolarmış

doğru tabii iyi gelsin diye içtiğimiz çoğu şeyin başka organlarımıza zararı olabilir.Şu vajinal akıntı muhabbeti için enginar yaprağı duydum biyerden ilaç içip duruyosun bu doğal bari bunu dene dediler,ara kanama ile başlayan adetim 2 hafta sürdü bi ara.Tüvbeee dedim bi daha yapmam öle şeyler.

kızlar ben şu kasketli bebişin ifadesini aliim gelim bi..
hemen dönerim

arkadaşlar menopur iğne kullanıyorum yumurtalar kac günde gelişir daha hızlı gelişmesinimi sağlıyor bu iğne ?

biliyosun tabiii

kasıklarım ağrıyo ama adetten off..
bitse de halvetlenmeye başlasak da gibe kalsam hemencik ben ya

kaç gün sürüyo megim ben 4. gün başladım halvete zaten 3 ya da 4 gün sürüyo.Meeeeeg bugün 11. günüm tam önemli günlerdeyim ayy nasıl dua ediyorum.
bi de kızlar burda okudum yine gebelik bölümünde hamile kalmanın kolay yolu diye çok kişi de onaylamış dün onu denedim ben de ilişkide yastık sonra da sağa ya da sola dönün diyo millet de oldu gerçekten diye onaylamış.ben ayaklarımı havaya kaldırırken hiç kıpırdamama ve eşim tabure getirmesine rağmen çok akıyordu.. dün de bunu denedim gerçekten hiç akmadı dışarı da...

evet bende denedim sabah bunu bakalım ne olacak umarım hamiş oluruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…