kaç gün sürüyo megim ben 4. gün başladım halvete zaten 3 ya da 4 gün sürüyo.Meeeeeg bugün 11. günüm tam önemli günlerdeyim ayy nasıl dua ediyorum.
bi de kızlar burda okudum yine gebelik bölümünde hamile kalmanın kolay yolu diye çok kişi de onaylamış dün onu denedim ben de ilişkide yastık sonra da sağa ya da sola dönün diyo millet de oldu gerçekten diye onaylamış.ben ayaklarımı havaya kaldırırken hiç kıpırdamama ve eşim tabure getirmesine rağmen çok akıyordu.. dün de bunu denedim gerçekten hiç akmadı dışarı da...
evet bende denedim sabah bunu bakalım ne olacak umarım hamiş oluruzz
eşim bana, seni ayaklarından tutup baş aşağı havada sallayacağım diyor
kaç gün sürüyo megim ben 4. gün başladım halvete zaten 3 ya da 4 gün sürüyo.Meeeeeg bugün 11. günüm tam önemli günlerdeyim ayy nasıl dua ediyorum.
bi de kızlar burda okudum yine gebelik bölümünde hamile kalmanın kolay yolu diye çok kişi de onaylamış dün onu denedim ben de ilişkide yastık sonra da sağa ya da sola dönün diyo millet de oldu gerçekten diye onaylamış.ben ayaklarımı havaya kaldırırken hiç kıpırdamama ve eşim tabure getirmesine rağmen çok akıyordu.. dün de bunu denedim gerçekten hiç akmadı dışarı da...
eşim bana, seni ayaklarından tutup baş aşağı havada sallayacağım diyor
inşallah canım yaa ben yumurtlama dönemimdeyim şu an bu hafta hep böyle devam edecğim hatta regle kadar böyle devam :))
deriiinn karı koca alemsiniz bayılarak takip ediyorum sizi hehe
merhabaaa
bugün işler yoğun, bir girip bir çıkıyorum o yüzden
napıyorsunuzzz bakalım
kızlar size birşey söyleyeceğim
ben özel bir antrenör eşliğinde spor yapıyorum, ayrıca hocam beslenme danışmanı
hamile kalmayı planlıyorum beni ona göre çalıştır ve ona göre beslenme programı yaz demiştim
6 aydır beslenmemi tamamen değiştirdi. Kendimi çok sağlıklı hissediyorum, bebek için faydalıymış ve bu şekilde beslenirseniz karı koca bebek için zorlanmazsınız demişti.
Ben beslenme programını buraya yazıyorum, belki kullanmak istersiniz diye düşünerek
(öncelikle sigarayı bıraktım j)
sabah kalkar kalkmaz
2 bardak su yanında 6 kayısı veya bir avuç fındık veya bir avuç ceviz(ben hergün değiştirerek yiyorum mesela bugün kayısı yiyorsam , ertesi gün fındık yiyorum)
2 saat sonra 1 büyük bardak süt ve beyaz peynirli ballı, kaymaklı bir kahvaltı
2 saat sonra 1 bardak ayran ve 2 tane kuru incir
2 saat sonra tavuklu salata + çorba, ya da sebze yemekleri vs...
2 saat sonra mevsim meyveleri(muz ve çileği çok abartmadan)
arada 2 tane hurma
2 saat sonra domatesli , beyaz peynirli bol tahıllı ekmekli bir tost
ve akşam yemeği olarak bol tonbalıklı salata
yatmadan öncede bir kase yoğurt
ben 6 aydır bu şekilde yiyip içiyorum, kan değerlerim, demir değerlerim normale döndü ve hiç ama hiç hastalanmadım, doktorumda çok sağlıklı görünüyorsun dedi.
Bence bebek için bu tarz bir beslenme alışkanlığına şimdiden başlamalıyız
derin ben adet oldum..
Sevindim olduğuma da,noliyi diyodum kendi kendime..
Kızlar size birşey söyleyeceğim
Ben özel bir antrenör eşliğinde spor yapıyorum, ayrıca hocam beslenme danışmanı
Hamile kalmayı planlıyorum beni ona göre çalıştır ve ona göre beslenme programı yaz demiştim
6 aydır beslenmemi tamamen değiştirdi. Kendimi çok sağlıklı hissediyorum, bebek için faydalıymış ve bu şekilde beslenirseniz karı koca bebek için zorlanmazsınız demişti.
Ben beslenme programını buraya yazıyorum, belki kullanmak istersiniz diye düşünerek
(öncelikle sigarayı bıraktım J)
Sabah kalkar kalkmaz
2 bardak su yanında 6 kayısı veya bir avuç fındık veya bir avuç ceviz(ben hergün değiştirerek yiyorum mesela bugün kayısı yiyorsam , ertesi gün fındık yiyorum)
2 saat sonra 1 büyük bardak süt ve beyaz peynirli ballı, kaymaklı bir kahvaltı
2 saat sonra 1 bardak ayran ve 2 tane kuru incir
2 saat sonra tavuklu salata + çorba, ya da sebze yemekleri vs...
2 saat sonra mevsim meyveleri(muz ve çileği çok abartmadan)
Arada 2 tane hurma
2 saat sonra domatesli , beyaz peynirli bol tahıllı ekmekli bir tost
Ve akşam yemeği olarak bol tonbalıklı salata
Yatmadan öncede bir kase yoğurt
Ben 6 aydır bu şekilde yiyip içiyorum, kan değerlerim, demir değerlerim normale döndü ve hiç ama hiç hastalanmadım, doktorumda çok sağlıklı görünüyorsun dedi.
Bence bebek için bu tarz bir beslenme alışkanlığına şimdiden başlamalıyız
sabahki istihbarat yalış değilmiş sinyalmiş başladı gelmeye kırmızılar bana da pazartesi dr yolu gözüktü.klomen + iğne gibi şimdilik bi sorun çıkmazsa...meg aynı döneme denk geldik bakalım temmuzda neler bekliyo bizi
neee adet mi oldun, hani test sonucu bekliyoduk en son. Test sonucundan önce kırmızılar mı geldi, iyi bari en azından netleşti bi sonuca varınca olumsuz da olsa rahatlıyo insan.
ooo canım benim bu çok zor ya, benim de en nefret ettiğim şey bi kurala uyarak yaşamaya çalışmak. Denemek lazım. Kilo almayalım sonra.
inşallah canım yaa ben yumurtlama dönemimdeyim şu an bu hafta hep böyle devam edecğim hatta regle kadar böyle devam :))
deriiinn karı koca alemsiniz bayılarak takip ediyorum sizi hehe :d
bence çok mantıklı..
adamlar yesinler şu cevizi,kayısıyı,finduğu,pekmezi bence..:86:
ama diğerleriyle ben doymam ki..
ne o ööle tost,salata vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?