Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eşim bana, seni ayaklarından tutup baş aşağı havada sallayacağım diyor

evet bende denedim sabah bunu bakalım ne olacak umarım hamiş oluruzz

inşallah canım yaa ben yumurtlama dönemimdeyim şu an bu hafta hep böyle devam edecğim hatta regle kadar böyle devam :))

deriiinn karı koca alemsiniz bayılarak takip ediyorum sizi hehe

yep onu bende okudum dün bitince sağa veya sola dönün diyo yumurtalıkların olduğunu hatırlatarak

Hey heyy kimler gelmiş kimler. Kuzucuklaarr, yımırtam ağriyyyy, sağ yanımdan hafif hafif vuriyyyy. Nedir bu beee:26::26::26:

aynen canım dün işten gidince durmadı neyse oldu bitti bu ay yumurtalarım gelişmemiş deyince doktor hiç uzanmıyorum hemen kalkıyorum ama işte dışarıya çıkıyo insan rahatsız oluyo ister istemez neyse kalktım tabi çıktı üfff bu yer çekimi var ya diye söylendim seni ayaklarından havaya asıcam bittikten sonra diyo

ben de eşim sol tarafımda diye sola döndüm yattım yarım saat kırk dakika sonra yastığı attım uyuyamadım çünkü o şekilde :))) gece bi ara kalktım saat kaçtı bilmem öyle çıktı dışarı ama o zaman giden gitmiştir :)))

kızlar meraba ben 2 yıldır uğraşıyorum çocuk için hiç bi problem yok ama gelmiyo bizim ki bu ay aşılama yaptırdık 22sinde belli olacak bakalım ne olacak:26:

Kızlar size birşey söyleyeceğim
Ben özel bir antrenör eşliğinde spor yapıyorum, ayrıca hocam beslenme danışmanı
Hamile kalmayı planlıyorum beni ona göre çalıştır ve ona göre beslenme programı yaz demiştim
6 aydır beslenmemi tamamen değiştirdi. Kendimi çok sağlıklı hissediyorum, bebek için faydalıymış ve bu şekilde beslenirseniz karı koca bebek için zorlanmazsınız demişti.
Ben beslenme programını buraya yazıyorum, belki kullanmak istersiniz diye düşünerek
(öncelikle sigarayı bıraktım J)
Sabah kalkar kalkmaz
2 bardak su yanında 6 kayısı veya bir avuç fındık veya bir avuç ceviz(ben hergün değiştirerek yiyorum mesela bugün kayısı yiyorsam , ertesi gün fındık yiyorum)
2 saat sonra 1 büyük bardak süt ve beyaz peynirli ballı, kaymaklı bir kahvaltı
2 saat sonra 1 bardak ayran ve 2 tane kuru incir
2 saat sonra tavuklu salata + çorba, ya da sebze yemekleri vs...
2 saat sonra mevsim meyveleri(muz ve çileği çok abartmadan)
Arada 2 tane hurma
2 saat sonra domatesli , beyaz peynirli bol tahıllı ekmekli bir tost
Ve akşam yemeği olarak bol tonbalıklı salata
Yatmadan öncede bir kase yoğurt

Ben 6 aydır bu şekilde yiyip içiyorum, kan değerlerim, demir değerlerim normale döndü ve hiç ama hiç hastalanmadım, doktorumda çok sağlıklı görünüyorsun dedi.
Bence bebek için bu tarz bir beslenme alışkanlığına şimdiden başlamalıyız

ooo canım benim bu çok zor ya, benim de en nefret ettiğim şey bi kurala uyarak yaşamaya çalışmak. Denemek lazım. Kilo almayalım sonra.

sabahki istihbarat yalış değilmiş sinyalmiş başladı gelmeye kırmızılar bana da pazartesi dr yolu gözüktü.klomen + iğne gibi şimdilik bi sorun çıkmazsa...meg aynı döneme denk geldik bakalım temmuzda neler bekliyo bizi

derin ben adet oldum..

Sevindim olduğuma da,noliyi diyodum kendi kendime..

neee adet mi oldun, hani test sonucu bekliyoduk en son. Test sonucundan önce kırmızılar mı geldi, iyi bari en azından netleşti bi sonuca varınca olumsuz da olsa rahatlıyo insan.

bence çok mantıklı..
adamlar yesinler şu cevizi,kayısıyı,finduğu,pekmezi bence..:86:
ama diğerleriyle ben doymam ki..
ne o ööle tost,salata vs

hayırlısı olsun cnm temmuzda inş kavuşursun bebişine..
Şu an yumurtlama dönemimdeyim ama mayısta hapı bıraktığım için (üstüne 2 kez regl gördüm) pek umudum yok açıkçası

neee adet mi oldun, hani test sonucu bekliyoduk en son. Test sonucundan önce kırmızılar mı geldi, iyi bari en azından netleşti bi sonuca varınca olumsuz da olsa rahatlıyo insan.

canım dün yazdım ya..
görmemişsin demek..

ben dün kan tahlili yaptırdım ve negatifi gördüm..
gecesine de adet oldum..

temmuzda gibeyim ama inşallah allahın izniyle..

bence çok mantıklı..
adamlar yesinler şu cevizi,kayısıyı,finduğu,pekmezi bence..:86:
ama diğerleriyle ben doymam ki..
ne o ööle tost,salata vs

tamamen protein içerikli beslenme
bende öyle sanıyordum canım ama o kadar çok yiyorsunki doyuyorsun, hemde seni zinde tutuyor,
ayrıca kocalarınızada sabah 2 kaşık akşam 2 kaşık pekmez içirin, benimki sevmiyor hafif sulandırıp veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…