Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

regl yok,bundan var

Son düzenleme:
hiççç eksik olmayan ziyaretçilerimizi tanımak isterdim gerçekten :26:

sellaaaaammmm
üye olup aramıza katılsanıza sizde..

selam, davetini görünce icabet edeyim dedim biz de yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ama olmadı maalesef henüz, ben sadece rutin kontrolleri yaptırdım bişi cıkmadı ama tüplere falan baktırmadım daha. eşim zaten hiç gitmedi henüz... hem cok istiyorum hem de garip davranıyorum sanırım, incir kürü için incir aldım yapmaya üsendim hadi kürü yapmadın ye bari di mi? ı ıh o da yok, folik asit aldım içmiyorum bile ööle duruyo, zaten kış döneminde yogun calısıyordum eşimle o gerken zamanlarda beraber olmadık bile cogu zaman... öyle işte, kafam karısık, istiyorum ama bişi yapmıyorum, acaba sebep ne diye dusunuyorum, olmıcak mı diye korkuyorum falan filan ...

hoşgeldinn

benim de hiçbir ön hazırlık yaptığım falan yok..
allahlık ali beyim yani..
doktora bile gitmedim,karar aldıktan sora bebek için..
bikaç deneme olumsuz olursa,(ki ilki olumsuz oldu) sonrasında giderim doktora bi kotrole diyorum..

ama yumurtlama dönemini halvet olaraktan değerendirmek gerek dimi:92:
heh bunu yapıyorum işte

ram pa pa pam-ram pa pa pamm-ram pa pa pammmmmm haaamişim haaamişim de haaamişimmm.çok haaamişşim hamişimm kızlarrrrr müjdemi isterim 4 haftalık haa-mi-lee-yimmmmm kızlarrrr teyze oluyosunuzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…