aynen bende regle kadar bu şekilde devamm
regl yok bi daha inşallahhh..
:92:
inşallah çalışmalar son hızla sürüyor en kısa zamanda inşaatın temeli atılacak
hiççç eksik olmayan ziyaretçilerimizi tanımak isterdim gerçekten :26:
sellaaaaammmm
üye olup aramıza katılsanıza sizde..
sen misin yoksa bu canım..inşallah inşallah :)))
çoook şeker rabbim sana da nasip etsin tez vakitte inşallah :)))benimm
bacaklardaki basen kısmı hala var
selam, davetini görünce icabet edeyim dedimbiz de yaklaşık 8 aydır bebek istiyoruz ama olmadı maalesef henüz, ben sadece rutin kontrolleri yaptırdım bişi cıkmadı ama tüplere falan baktırmadım daha. eşim zaten hiç gitmedi henüz... hem cok istiyorum hem de garip davranıyorum sanırım, incir kürü için incir aldım yapmaya üsendim hadi kürü yapmadın ye bari di mi? ı ıh o da yok, folik asit aldım içmiyorum bile ööle duruyo, zaten kış döneminde yogun calısıyordum eşimle o gerken zamanlarda beraber olmadık bile cogu zaman... öyle işte, kafam karısık, istiyorum ama bişi yapmıyorum, acaba sebep ne diye dusunuyorum, olmıcak mı diye korkuyorum falan filan ...
çoook şeker rabbim sana da nasip etsin tez vakitte inşallah :)))
BENİM KIZIM AYNI BANA BENZEDİ, HERKES SİPARİŞ Mİ BU DİYO , O YÜZDEN İKİNCİ BEBİŞİMDE AYNI BANA BENZEYECEK. bAKIN ŞEKERLER GÖZÜNÜZ TATLILIK GÖRSÜN :)Eki Görüntüle 211833
BENİM KIZIM AYNI BANA BENZEDİ, HERKES SİPARİŞ Mİ BU DİYO , O YÜZDEN İKİNCİ BEBİŞİMDE AYNI BANA BENZEYECEK. bAKIN ŞEKERLER GÖZÜNÜZ TATLILIK GÖRSÜN :)Eki Görüntüle 211833
benim kızım aynı bana benzedi, herkes sipariş mi bu diyo , o yüzden ikinci bebişimde aynı bana benzeyecek. Bakın şekerler gözünüz tatlılık görsün :)Eki Görüntüle 211833
kızım diye sölemiyorum çok şekerdirrr. Annesine mi çekmiş ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?