Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu ilk halim meg
son halimide sen gördün çok değişmişmiyim

azcık değişmişsin bebeem
şimdi bergüzar korel olmuşsun aynısın tıpkısı
bende hürremgilim :)))

Son düzenleme:
ram pa pa pam-ram pa pa pamm-ram pa pa pammmmmm haaamişim haaamişim de haaamişimmm.çok haaamişşim hamişimm kızlarrrrr müjdemi isterim 4 haftalık haa-mi-lee-yimmmmm kızlarrrr teyze oluyosunuzzzzzz

hayırlı olsun canım benim nasıl oldu ne hissettin belirtileri varmıydı anlat canım yeriz biz onu annesi

Eneeeee çok sevimdim tatlım yaa, hadi baalım cuma günü dua et de darısı başımıza ayağını falan sürüseydin testi yaptırdıktan sonra. çok sevindim allah tamamına erdirsin de teyzoş oallım bakalım.

topic gebelerle şenleniyorrrr nurdan salim hayırlı olsun allah sağlık sıhhat versin sana ve bebişine

ram pa pa pam-ram pa pa pamm-ram pa pa pammmmmm haaamişim haaamişim de haaamişimmm.çok haaamişşim hamişimm kızlarrrrr müjdemi isterim 4 haftalık haa-mi-lee-yimmmmm kızlarrrr teyze oluyosunuzzzzzz

aalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

maşallahhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhh

hayırlı olsun canım benim nasıl oldu ne hissettin belirtileri varmıydı anlat canım yeriz biz onu annesi

yok canım belirti yoktu ama birinin demesi üzre şunu farkettim.adetim geçtikten sonra tabi.idrarımı şeffaf pet bardağa koydum tozlu kumlu gibiydi içi.hafif bulanık.öle oluo dediler baktım öyleydi.bide şey normalde ben adet olcağım zaman kasıklarım hafiften sancır sonra gitgide artar adet olurdum.adetim geçtikten 3 gün sonra filan kasıklarım azcık azcık ağrıdı geçti.bikaç saatte bir.aha adet olcam dedim dedim geçti.3 gündür böle.hala daha öle.baska sey farketmedm canım

canımmmm tebrikler gözlerim doldu inan...ne olursun dua et bizlere de cuma günü bugün ne olursun...misafirim geldi çıkmam gerek ama senin için çok mutluyum sağlıkla doğsun sağlıklı bir gebelik geçir inşallah...

çok sevindim canım dua et bizler içinde canım benim

isterükk isterüükkk
taktiklerini isterüükkk
nurdann kızzzzzzzzzzzzzzzz, ne zamandır deniyordunuz
hangi günler çalıştınız anlattt kız anlat

aalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

maşallahhhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhhh

canımmmmmmmm .rabbim hepinize bu mutluluğu en kısa zamanda tattırsın inşallah.çok istiyorum bende teyze olmayı inanın :') çok dua ediorum edicem de.sizde birbirinize çok dua edin.mü minin mü mine duası kabuldur.daha makbuldur.herseyn bası dua.sizi çok seviorum kızlar

Allah analı babalı büyütsün..
uzun ömürlü olsun inşallahhh...
teyzelerinin lokumu o beeeee

meg bu arada dr a gitmeden olmaz gebelik öncesi bi sürü test yapıyorlar bazı şeylere fln bakıyorlar önemli demişti dr.um bide folik asite başlatıyorlar mutlaka

duam sizlerle canım.sürüdüm sürüdüm .çok sürüdüm hemde.inşallah sizde peşim sıra gelcksiniz

isterükk isterüükkk
taktiklerini isterüükkk
nurdann kızzzzzzzzzzzzzzzz, ne zamandır deniyordunuz
hangi günler çalıştınız anlattt kız anlat

evet isterük,taktik de bakalım anneeee:92:

bizde seni seviyorruuuuzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…