BENİM KIZIM AYNI BANA BENZEDİ, HERKES SİPARİŞ Mİ BU DİYO , O YÜZDEN İKİNCİ BEBİŞİMDE AYNI BANA BENZEYECEK. bAKIN ŞEKERLER GÖZÜNÜZ TATLILIK GÖRSÜN :)Eki Görüntüle 211833
bu ilk halim meg
son halimide sen gördün çok değişmişmiyim
ram pa pa pam-ram pa pa pamm-ram pa pa pammmmmmhaaamişim haaamişim de haaamişimmm.çok haaamişşim hamişimm kızlarrrrr müjdemi isterim 4 haftalık haa-mi-lee-yimmmmm kızlarrrr teyze oluyosunuzzzzzz
ram pa pa pam-ram pa pa pamm-ram pa pa pammmmmmhaaamişim haaamişim de haaamişimmm.çok haaamişşim hamişimm kızlarrrrr müjdemi isterim 4 haftalık haa-mi-lee-yimmmmm kızlarrrr teyze oluyosunuzzzzzz
hayırlı olsun canım benim nasıl oldu ne hissettin belirtileri varmıydı anlat canım yeriz biz onu annesi
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tebrik ederim
yok canım belirti yoktu ama birinin demesi üzre şunu farkettim.adetim geçtikten sonra tabi.idrarımı şeffaf pet bardağa koydum tozlu kumlu gibiydi içi.hafif bulanık.öle oluo dediler baktım öyleydi.bide şey normalde ben adet olcağım zaman kasıklarım hafiften sancır sonra gitgide artar adet olurdum.adetim geçtikten 3 gün sonra filan kasıklarım azcık azcık ağrıdı geçti.bikaç saatte bir.aha adet olcam dedim dedim geçti.3 gündür böle.hala daha öle.baska sey farketmedm canım
yok canım belirti yoktu ama birinin demesi üzre şunu farkettim.adetim geçtikten sonra tabi.idrarımı şeffaf pet bardağa koydum tozlu kumlu gibiydi içi.hafif bulanık.öle oluo dediler baktım öyleydi.bide şey normalde ben adet olcağım zaman kasıklarım hafiften sancır sonra gitgide artar adet olurdum.adetim geçtikten 3 gün sonra filan kasıklarım azcık azcık ağrıdı geçti.bikaç saatte bir.aha adet olcam dedim dedim geçti.3 gündür böle.hala daha öle.baska sey farketmedm canım
topic gebelerle şenleniyorrrr nurdan salim hayırlı olsun allah sağlık sıhhat versin sana ve bebişine
Eneeeee çok sevimdim tatlım yaa, hadi baalım cuma günü dua et de darısı başımıza ayağını falan sürüseydin testi yaptırdıktan sonra. çok sevindim allah tamamına erdirsin de teyzoş oallım bakalım.
isterükk isterüükkk
taktiklerini isterüükkk
nurdann kızzzzzzzzzzzzzzzz, ne zamandır deniyordunuz
hangi günler çalıştınız anlattt kız anlat
canımmmmmmmm .rabbim hepinize bu mutluluğu en kısa zamanda tattırsın inşallah.çok istiyorum bende teyze olmayı inanın :') çok dua ediorum edicem de.sizde birbirinize çok dua edin.mü minin mü mine duası kabuldur.daha makbuldur.herseyn bası dua.sizi çok seviorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?