Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sağol bebeim.sizi seviyorum.kendim için olan tüm dileklerimi sizin içinde istiyorum.rabbim yüzünüz güldürsün

nurdan sen listede yokmuşsun gıııı nasıl atlamışız..
batını söölesene,yazalım bebikimiz geldi diye

isterükk isterüükkk
taktiklerini isterüükkk
nurdann kızzzzzzzzzzzzzzzz, ne zamandır deniyordunuz
hangi günler çalıştınız anlattt kız anlat

canımm ben adet bitiminden sonra her 2 günde bir çalıştım ve bi topikde okumuştum.iltihabı olanlar yada tüplerinde tıkanıklık olanlar için,adaçayı yağı(acı elma yağı) aktardan aldım.bi pamuğa 4-5 damla damlattım.afedersiniz şeyime koydum biraz içeri kadar.pamuğun birazıda dışarda kalcak şekilde .ya gece koyun sabaha kadar ya gündüz akşama kadar.hafif naneli olips hissi verio ama sabır :) ve bide benim hemen ilişki sonrası hepsi full dışarı fışkırıodu.bu ay ilişkiye girerken belimin altına yastık koydum ve eşimden bi 5 dk çıkmamasını söledm bosaldktan sonra.oda çıkmadı.çıktıktan sonra yavas yavas sağıma döndüm çıkmasınnar dışarı die.başımın altında yastk yok belimde yastık en az yarm saat yattım öle.ve gerçekten akmadı dışarıya.ve adetime yakın hep sağ kasığım hafif hafif sancıdı :) dedim heralde sağı tutturdum :) buarada kızlar ya sağa ya sola mutlaka yatın.ama sağaysa hep sağa solaysa hep sola.çünkü bi ay sağ bi ay sol yumurtlalık yumurtluo.bi ay denk gelck elbet ama karıştırmaın.hep aynı yatın.öle işte kızlar.gerçi bunlar bahane.rabbim bunları vesile ederek nasip etti şükür.darısı başınızaaaa

bat bitiş adet tarihimi. 19 mayısda bitti adetim.bilmem topiğe sonradan katıldım ondan olmuş olabilir.son 15-20 sayfada varım sanırım.enfazla 30

yok bebeem,bitiş tarihi deel.
beklenen adet tarihin neydi haziran kaç?.. (olmadın bebikin oldu ya)

Son düzenleme:

Tebrik ederimmm çok mutlu oldum adına Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.taktikler için teşekkürler

çok teşekkür ederim canım son bir sorum olacaktı affına sığınarak,
ne kadar zamandır deniyordunuz?

acil çıkmam lazım kızlar..

gelirim gene birazdan öpüyoruummmm

Ooooohhhh ohhhhhh güne sevinçli mutlu başladık. Hadi hayırlısı bakalım, haberler artsın artsın inşallah, ardı kesilmesin, darısı hepimize gelsin. Benim acelem yok sırayla ise şayet rabbim en çok isteyene versin.

nurdaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmm arkadaşım yaaaaa tebrikler.teyze olduk yine oleyyyy be oleeyyyyy

eşine söledinmi evde testmi yaptın nasıl oldu

nurdancım iltihap var demişsin ya adaçayı yağı koydum diye ne zaman başladın ne kadar kullandın bende de var iltihap

Kızlar tabloya baktımda , haftaya ne kadar çok arkadaşımız var batı gelen.
İnşallah haftayada güzel haberler alırız, ondan sonrakii haftada sıra bende:18:
Beklemek çok sıkıcı

Hfataya benimde bat hayatım ama tatile gidicem tam 25 haziranda. Hayır hamiş değilsem tatilde kırmızı kırmızı napcaam onu düşünüyorum. Eğer hamileysem size nasıl haber vercem, ahh çok dertliyim çokk :90::90::90::90::90:

kızlar adaçayı meselesine baktım geldim yapsak mı acaba sivatancım sen yapıcak mısın korkuyorum ben böyle şeylere doktora söylesem mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…