Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ilk sayfaya baktım da tablo değişmiş. ben de kayseride yaşıyorum... 3 kişi olduk yanii.. yaşım da 27... megcim sıkma canını temmuza yine burdayız...:)

kızlar selamm
geçmişe bakamadım site hata verip duruyo galiba nurdan hamile imiş tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

darısı başımızaa

ee ne var ne yok yeni geldim eve bende ayy ne sıcak dışarısı yaa

Kıslaaaar bu adaçayı mevzuu nedir yaff:26::26:

ben şimdi araştırdım bunu adetin bittiği gün tampon veya pamuğa (ki tampon mantıklı pamuk parçası falan kaçar nolur nolmaz ) 3-4 damla damlatılıp vajen derinine itiliyormuş kokusu yayılıyomuş zaten iltihaplık bir durum varsa o kokuyla çözülüyormuş.İyi bişey gibi.Benim sinüzitim var doktorum okaliptüs yağını damlattırıyo burnuma tabi ben sulandıyorum biraz.Bu da ona benzer bişey bana kalırsa,7 gün kullanıyomuş varsa akıntı olarak atılıyomuş.
Herkes kendinden mesuldür ben yapıcam demiyorum yapında demiyorum bakın karışmam sonaa hee:81:

hımm, iyide ille pamuk veya tampon olması mı gerekiyomuş ki? Enjekte falan etsek bişeyle olmaz mı ki? Korkarım ben tampondan falan

nurdaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmm arkadaşım yaaaaa tebrikler.teyze olduk yine oleyyyy be oleeyyyyy

Eşine söledinmi evde testmi yaptın nasıl oldu

canımmmmmmmmm :) sağol allah razı olsun.söyledim eşime evet.idrar testi yapmştm çift çizgi çıkmıştı 2 gün önce.bugünde kan yaptırdım kesinleşti :)

nurdancım iltihap var demişsin ya adaçayı yağı koydum diye ne zaman başladın ne kadar kullandın bende de var iltihap

arkadaşında dediği gibi topikde var.görmüşsün zaten ama ben resmen ılık ılık hissettim ya.bikaçgün sonunda sapsarı iltihap geliodu benden
çok da denemedim ben 3-4-5 gün filan

kızlar acil cevap şimdi ben 13de adet oldum bugün bitti diyebilirim
şimdi ben hemen çalışmalara başlım mi yoksa 2 günde birmi nasıl yapayım yardımmmmm
yada yumurtlama dönemindemi her gün çalışayım

arkadaşında dediği gibi topikde var.görmüşsün zaten ama ben resmen ılık ılık hissettim ya.bikaçgün sonunda sapsarı iltihap geliodu benden
çok da denemedim ben 3-4-5 gün filan

çok sevindim hayatımcım kanda olmasına çoookkkkkk güzel haberler bunlar
adetin kaçıncı günü başladın sen yapmaya bunu.bide ilişki nezaman oldu ilişkiden sonramı koydun pamuğu yoksa pamuk koyunca ilişki olmadımı

Günlerimiz aynı ben de 13 ünde oldum bugün biticek gibi duruyo bi hesap yaptım 21 hazirandan itibaren gün aşırı düşünüyorum tabi eşime de danışmam lazım bu tempoya razımı bakalım21 inden adete kadar devam diyorum ben,bilemiycem yinede
hatta 25-26 ile devam eden günlerde eşeğimi sağlam kazığa bağlamak adına her gün diyorum

ya yarın başla sonra 2 günde bir yap.bigün yap bigün yapma yada 2 gün yapma bigün yap.ama mümkün oldukça sabah kalkınca yapın.eşin işe gitmeden.çünkü eşin uykusunu aldığı için sperm hareketliliği daha da artıyomuş.ve mutlaka ilişkideyken belinin altına yastık koy.ilişkiden bi 2-3 dk sonra çıksın eşin senden :26: çünkü spermler dışarı kaçmıo o şekilde.sonra eşin çıkınca yavaşça sağına dön en az yarım saat o şekilde yat. başınada yastı koyma.he bide gebelik istiosan öle fantazi pozisyonları denemeyin en uygunu sen altta o üstte bacakların biraz kalkık vaziyette.sen sırtüstü yatıcan oda üstüne... çok afedersiniz ama biri de bana bukadar açık anlatsa belki daha erken hamile kalırdım ben birazdan gelirim

ya canım okurken hem güldüm hem utandım müthişsin çok güzel açıkladık harikasın ALLAH razı olsun süperrrrrrrrr

yeterince açık, alın size bebiş formülü, mersi şeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…