Kıslaaaar bu adaçayı mevzuu nedir yaff:26::26:
yok bebeem,bitiş tarihi deel.
Beklenen adet tarihin neydi haziran kaç?.. (olmadın bebikin oldu ya)
bu kaçıncı denemeydi taze anne adayı?
çok teşekkür ederim canım son bir sorum olacaktı affına sığınarak,
ne kadar zamandır deniyordunuz?
ben şimdi araştırdım bunu adetin bittiği gün tampon veya pamuğa (ki tampon mantıklı pamuk parçası falan kaçar nolur nolmaz ) 3-4 damla damlatılıp vajen derinine itiliyormuş kokusu yayılıyomuş zaten iltihaplık bir durum varsa o kokuyla çözülüyormuş.iyi bişey gibi.benim sinüzitim var doktorum okaliptüs yağını damlattırıyo burnuma tabi ben sulandıyorum biraz.bu da ona benzer bişey bana kalırsa,7 gün kullanıyomuş varsa akıntı olarak atılıyomuş.
Herkes kendinden mesuldür ben yapıcam demiyorum yapında demiyorum bakın karışmam sonaa hee:81:
nurdaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn çok sevindimmmmm arkadaşım yaaaaa tebrikler.teyze olduk yine oleyyyy be oleeyyyyy
Eşine söledinmi evde testmi yaptın nasıl oldu
nurdancım iltihap var demişsin ya adaçayı yağı koydum diye ne zaman başladın ne kadar kullandın bende de var iltihap
hımm, iyide ille pamuk veya tampon olması mı gerekiyomuş ki? Enjekte falan etsek bişeyle olmaz mı ki? Korkarım ben tampondan falan
Bilmem ki:26lmas öyle heralde ya yakar geçer valla
arkadaşında dediği gibi topikde var.görmüşsün zaten ama ben resmen ılık ılık hissettim ya.bikaçgün sonunda sapsarı iltihap geliodu benden
çok da denemedim ben 3-4-5 gün filan
kızlar acil cevap şimdi ben 13de adet oldum bugün bitti diyebilirim
şimdi ben hemen çalışmalara başlım mi yoksa 2 günde birmi nasıl yapayım yardımmmmm
yada yumurtlama dönemindemi her gün çalışayım
kızlar acil cevap şimdi ben 13de adet oldum bugün bitti diyebilirim
şimdi ben hemen çalışmalara başlım mi yoksa 2 günde birmi nasıl yapayım yardımmmmm
yada yumurtlama dönemindemi her gün çalışayım
tatlım bana şunun linkini verirmisiniz? aradım bulamadım ben
ya yarın başla sonra 2 günde bir yap.bigün yap bigün yapma yada 2 gün yapma bigün yap.ama mümkün oldukça sabah kalkınca yapın.eşin işe gitmeden.çünkü eşin uykusunu aldığı için sperm hareketliliği daha da artıyomuş.ve mutlaka ilişkideyken belinin altına yastık koy.ilişkiden bi 2-3 dk sonra çıksın eşin senden :26: çünkü spermler dışarı kaçmıo o şekilde.sonra eşin çıkınca yavaşça sağına dön en az yarım saat o şekilde yat. başınada yastı koyma.he bide gebelik istiosan öle fantazi pozisyonları denemeyinen uygunu sen altta o üstte bacakların biraz kalkık vaziyette.sen sırtüstü yatıcan oda üstüne... çok afedersiniz ama biri de bana bukadar açık anlatsa belki daha erken hamile kalırdım ben birazdan gelirim
ya yarın başla sonra 2 günde bir yap.bigün yap bigün yapma yada 2 gün yapma bigün yap.ama mümkün oldukça sabah kalkınca yapın.eşin işe gitmeden.çünkü eşin uykusunu aldığı için sperm hareketliliği daha da artıyomuş.ve mutlaka ilişkideyken belinin altına yastık koy.ilişkiden bi 2-3 dk sonra çıksın eşin senden :26: çünkü spermler dışarı kaçmıo o şekilde.sonra eşin çıkınca yavaşça sağına dön en az yarım saat o şekilde yat. başınada yastı koyma.he bide gebelik istiosan öle fantazi pozisyonları denemeyinen uygunu sen altta o üstte bacakların biraz kalkık vaziyette.sen sırtüstü yatıcan oda üstüne... çok afedersiniz ama biri de bana bukadar açık anlatsa belki daha erken hamile kalırdım ben birazdan gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?