Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ne kadar mutlu olmuştur bende istiyorummm kocamı sevindirik etmeyiii çok seviyorum kocamı onu mutlu etmek hele bu konuda çokkkk istiyorum inşallah allah nasip ederse bende sevindircem kocamıı

ağustosa kalmaz inşallah bitanem :)

Aminn inşallah canım.Bu arada dün söyledim ama duymayan arkadaşlara yineliyorum doktoruma sordum şu incir kürünü,kim uğraşıcak onunla hergün 1-2 tane kuru incir ye daha iyi dedi faydası varsa öylede faydası olur didi

ayyyyyy harika birşey yaaa. allah mutluluğunuz daim etsin tatlım. bütün özel anlarını not et. allahım bana da bebek verirse çok güzel planlarım var gebelik süreciyle ilgili.

ayyyyyy harika birşey yaaa. allah mutluluğunuz daim etsin tatlım. bütün özel anlarını not et. allahım bana da bebek verirse çok güzel planlarım var gebelik süreciyle ilgili.

benimde canım çevremde hamile kalanlara sölüyorum böle yap şöyle yap diye yani kendim ne yapmak istiyosam onlara sölüyorum ama inş. ben biran önce hamile kalırım planladıklarımı hayata geçiririm hayırlısıyla

canım bu adaçayı yağı mevzusu ne ne işe yarıyor???

inşallah canım ya geçen gece ilk müjdeyi verme konusunda senaryo yazdım. ailemle ilgili olarak ama eşime nasıl haber vereceğime henüz karar veremedim. zira onun çok özel olması lazım dimi

kızlar size bişey yazmak istiyorum özel bişey ama yazıp yzamamak arasında gidip geliyorum şuan ellerim bütün vucüdum titriyo resmen sinirden

bilginnnn süper yaaaaa
ağlaycam çıkıyo okudukça ne mutlu size hayatımcım yaaaaa

canım benim Allahım hepimize nasip etsin diye dualar ediyordum hep. umudunu yitirme bitanem bak ben eminim sende yaşayacaksın en kısa zamanda bu sevinci
artık hepimiz göbeciklerimize gere gere gezeriz bu yaz :)

bak birsürüyüüüüz heeeeyt beeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…