Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bir Gün Hoca Vaaz Veriyormuş : Kızlarımıza Dikkat Edelim, Açık Giyiniyorlar, Boya Sürüyorlar,Zincir Takıyorlar Derken Cemaatten Biri Seslenmiş: 'İyide Hocam Sizin Kızda Yapıyor'.
Hoca Cevap Verir :
'Şimdi Allah Var Bizim Kıza Yakışıyor' :)

selam kızlar güne gülerek başlıyalım

anlatsana kuşummmmmmmmmmmmmmm ben sevinçten herşeyi unutuyom

bak kuşum mesela ilk öğrendiğim anda ki düşüncelerimi yazacağım (ki ben yazmayı çok seviyorum) benim ne hissetiğimi eşimin nasıl sevindiğini ailemdekilerin tepkilerini önce bunları yazacağım. sonra ilk doktor kontrolu ilk tanışma, ilk kalp atışı bunları kamerayla çekmek ve yine yazmak istiyorum.
ilk hareketlerini yine kaydetmek istiyorum. bendeki değişikleri neleri çok sevip neleri sevmediğimi yine bunları hep not etmek istiyorum yani benim gebeliğimi bu notlara bakınca tekrar yaşamak istiyorum. çünkü o benim hayatımdaki en değerli varlık olacak ve bunu en başından itibaren anlamasını istiyorum.

denizcim adaçayı yağı iltahap varsa sökülmesinde yada tüplerdeki tıkanıkların açılmasında faydalıymış bununla gebelik elde edenler çok okudum

canım sen biliyormusun kaç denemeden sonra olmayınca doktora başvurmak gerekiyor. benim bu 5. olacak. sence doktora gitmelimiyim

canım sen biliyormusun kaç denemeden sonra olmayınca doktora başvurmak gerekiyor. benim bu 5. olacak. sence doktora gitmelimiyim

denizcim 1 yıl deneyipte olmazsa gidiliyo daha önce gitsen bişey yapmıyolar zaten ama kontrol için git sen bakarlar.ben öle yapmıştım evlenmeden önce de gittim 6 aylık evliykende gittim muayneye bebik düşünüyoz bi bakalım bakalım bi sorun varmı dedim ahhaaadaaaa nurtopu gibi yumurta sorunum çıktı iyikide erken gitmişim sende öle bi git istersen.ben 2 buçuk senedir uğraşıyom sonuç almak için alamıyom o yüzden ilk defa adaçayı yağını yapıyım bakalım ne olcak dedim daha önce tedaviden başka bişey yapmamıştım

kızlar bana akıl verin kafayı yiyecem bizde masaüstü ve laptop var benlaptoptayım eşimde masaüstünde faceden eski kız arkadaşyla yazışıyo ama bana sordu ben yazmasını söledim aslında hiç istemiyorum yazmasını daha önce hiç denk gelmemişlerdi ama dünden beri karşılıklı yazışıyolar eşime belli etmek istemiyorum ama resmen ellerim titreyerek yazıyorum bu durumu ben şimdi ne yapayım akıl verin bana böle sinir olacağımı bilseydim yazmasını ıistemezdim çoook kötüyüm ben

açık açık konuş bence yapacak bişi yok çünküü ben söyledim ama abarttın falan de

Canım kendini üzmeye değmez,rahatsız olduğunu söylemen yeterli eşine neticede senin fikrini almış,hissettiklerini söylersen seni anlar.Silmesini söyle silmezse o zaman bakarsın çaresine.Üzülme emi bunda bişi yok

bfatoşcum neden baştan izin verdinki ben asla vermezdim bırak izin vermeyi gelip bana böle bişey soramaz bile ne demek o bilmiyorum ön yargılı olmak istemiyorum konuyu tam bilmiyoruz ama baştan yanlış yapmışsın sen bence...söle o zaman ben ok dedim ama çok sinirlerimi yıprattı istemiyorum yanlış bi kararmış de....

selam canlarım nasılsınız hamişler allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizlerde hamiş oluruz

cnm zaten o kişide evli ben eşime sonsuz güveniyorum ama bu kadar canımı sıkacağını bilseydim kabul etmezdim

kızlar merhaba canım çok sıkkın birşey soracağım size bana yardım edin:
sabah uyandığımda uyurken kullandığım bluzumun sağ tarafında sarı leke görüyorum sık sık olmaya başladı bu... çok canım sıkılmaya başladı neyin nesi bu ? neden olur hiçbirinizde böyle birşey oluyor mu? lütfen bi cevap verin bana(((

tam olarak bluzunun neresinde oluyo onu anlayamadım göğüs kısmında mı?yani göğsünden sıvı falan mı geliyo cidden anlayamadım

mesaj sil kısmına gel hepsini seç altta seçeekler bölümünde sil tıkla ve sil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…