anlatsana kuşummmmmmmmmmmmmmm ben sevinçten herşeyi unutuyom
denizcim adaçayı yağı iltahap varsa sökülmesinde yada tüplerdeki tıkanıkların açılmasında faydalıymış bununla gebelik elde edenler çok okudum
kızlar size bişey yazmak istiyorum özel bişey ama yazıp yzamamak arasında gidip geliyorum şuan ellerim bütün vucüdum titriyo resmen sinirden
canım sen biliyormusun kaç denemeden sonra olmayınca doktora başvurmak gerekiyor. benim bu 5. olacak. sence doktora gitmelimiyim
kızlar bana akıl verin kafayı yiyecem bizde masaüstü ve laptop var benlaptoptayım eşimde masaüstünde faceden eski kız arkadaşyla yazışıyo ama bana sordu ben yazmasını söledim aslında hiç istemiyorum yazmasını daha önce hiç denk gelmemişlerdi ama dünden beri karşılıklı yazışıyolar eşime belli etmek istemiyorum ama resmen ellerim titreyerek yazıyorum bu durumu ben şimdi ne yapayım akıl verin bana böle sinir olacağımı bilseydim yazmasını ıistemezdim çoook kötüyüm ben
açık açık konuş bence yapacak bişi yok çünküü ben söyledim ama abarttın falan de
kızlar bana akıl verin kafayı yiyecem bizde masaüstü ve laptop var benlaptoptayım eşimde masaüstünde faceden eski kız arkadaşyla yazışıyo ama bana sordu ben yazmasını söledim aslında hiç istemiyorum yazmasını daha önce hiç denk gelmemişlerdi ama dünden beri karşılıklı yazışıyolar eşime belli etmek istemiyorum ama resmen ellerim titreyerek yazıyorum bu durumu ben şimdi ne yapayım akıl verin bana böle sinir olacağımı bilseydim yazmasını ıistemezdim çoook kötüyüm ben
kızlar msj silmeme yardım edin başkalarının okumasını istemiyorum
bfatoşcum neden baştan izin verdinki ben asla vermezdim bırak izin vermeyi gelip bana böle bişey soramaz bile ne demek o bilmiyorum ön yargılı olmak istemiyorum konuyu tam bilmiyoruz ama baştan yanlış yapmışsın sen bence...söle o zaman ben ok dedim ama çok sinirlerimi yıprattı istemiyorum yanlış bi kararmış de....
kızlar merhaba canım çok sıkkın birşey soracağım size bana yardım edin:
sabah uyandığımda uyurken kullandığım bluzumun sağ tarafında sarı leke görüyorum sık sık olmaya başladı bu... çok canım sıkılmaya başladı neyin nesi bu ? neden olur hiçbirinizde böyle birşey oluyor mu? lütfen bi cevap verin bana(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?