Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarrr ben halvete gidiyorum....:)))) Allahım hepimize hürrem bereketi versin öptüm hepinizi iyi geceler

Yarın muhakkak haber ver tatlım. İnşallah gelmesin kırmızıların. Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim versin kucağına bebişini.

merak etme canımmm...
adet olursam da olmazsam da muhakkak yazarımm..
bende heyecanla bekliyorum..
bebiş yoksa pazartesiye kadar adet olurum zatenn...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş canımm

kızlarrr ben halvete gidiyorum....:)))) Allahım hepimize hürrem bereketi versin öptüm hepinizi iyi geceler

Allah işinizi rast getirsin tatlım :)))

merak etme canımmm...
adet olursam da olmazsam da muhakkak yazarımm..
bende heyecanla bekliyorum..
bebiş yoksa pazartesiye kadar adet olurum zatenn...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş canımm

Tamam tatlım güzel haberlerle gel inşallah.

YaMegg aklıma ne geldi. Neden sayfa başında listemiz yok bizim yahu. Kim adet olacak kim hamile kim doğurdu felan gibi süper olur bence organize edebilir misin :))) mıcxxxxx

slm peki herhangi bir belirti yada belirtiler varmi hamilelikle ilgili ?

canımmm adete 5-6 gün kala sabah uyandıgım da 1-2 damla sütlü kahve renginde akıntım olduu...
aynı akıntıyı bu sabahta gördüm..ve hayatımda ilk defa oluyor bu..
normalde benim adetim direk kanamayla gelir..

lekelenmeden sonra kasık ve bel agrım varr...
akıntım devam ediyor...

bir de agzımda demir tadı var çatal yada kaşıkla birşey yesem bu tadı keskin şekilde alıyorum...

Ben oğluma hamileyken de sürekli bir demir tadı vardı ve uzun zamanda gitmedi hatta. İnşallah hamişsindir cnm.

valla belirtilerin gayet guzel umarim hamilesindir benimde bat im 25 haziran ama bende sadece bel ve bas agrisi var su an birde karnim agrimaya basladi birkac gundur normalde regl den 1 yada 2 gun once agrirdi o kadar bakalim ben pek umutlu degilim bu ay ama senin belirtiler gercekten iyi insallah alirsin haberini yarin:)

cok tesekkürler canim demekki 2 oglan daha gelecek maasallah maasallah

Rica ederim cnm ne demek. valla kadın fırt fırt doğuruyor yaa. Eskiden hiç ne düşükler varmış ne hastalıklar baksana yahu. Şaşıyorum valla adam ceket atsagebe kalıyor nerdeyse hatun

ayyyyy gene doldurmuşsunuz kaç sayfaaa okuyamadım ya bvigünde nası bukadar yazmayı baarıoruz eee naber bakalım nasılsınız kızlar..

heppimis hürremizzzz :92::92::92:

ben şimdi çıkıyorum batlarım,size iyi sohbetler..
belki gelebilirim daha sora,olmazsa yarın görüşürüz

canım baş agrısı bende 3 gündür varr...
havalardan diye düşündüm heppp...

seninde belirtilerin güzel cnm bence ümitsiz olmaa...

benim biraz ümidim kırık neden dersen çalışma pek olamadı..
sadece 17. ve 19. gece halvet olabildi...
yumurtamda şansıma 18. gün çatladı ateşime bakılırsaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…