- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
ben doğuriim de bi kız,veriim oğluna
maşşallahhh pek yakışıklı
Yarın muhakkak haber ver tatlım. İnşallah gelmesin kırmızıların. Hakkında hayırlısı olsun. Rabbim versin kucağına bebişini.
kızlarrr ben halvete gidiyorum....:)))) Allahım hepimize hürrem bereketi versin öptüm hepinizi iyi geceler
kızlarrr ben halvete gidiyorum....:)))) Allahım hepimize hürrem bereketi versin öptüm hepinizi iyi geceler
canim yeni fragmani izledinmi hürrem yine hamile kadin habire doguruyo valla acaba film bitene kadar kac tane doguracakben doğuriim de bi kız,veriim oğluna
maşşallahhh pek yakışıklı
merak etme canımmm...
adet olursam da olmazsam da muhakkak yazarımm..
bende heyecanla bekliyorum..
bebiş yoksa pazartesiye kadar adet olurum zatenn...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş canımm
Tamam tatlım güzel haberlerle gel inşallah.
inşşş canımmm...
yarını yada ertesi günü heyecanla bekliyorum...
merak etme canımmm...
adet olursam da olmazsam da muhakkak yazarımm..
bende heyecanla bekliyorum..
bebiş yoksa pazartesiye kadar adet olurum zatenn...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş canımm
slm peki herhangi bir belirti yada belirtiler varmi hamilelikle ilgili ?
canımmm adete 5-6 gün kala sabah uyandıgım da 1-2 damla sütlü kahve renginde akıntım olduu...
aynı akıntıyı bu sabahta gördüm..ve hayatımda ilk defa oluyor bu..
normalde benim adetim direk kanamayla gelir..
lekelenmeden sonra kasık ve bel agrım varr...
akıntım devam ediyor...
bir de agzımda demir tadı var çatal yada kaşıkla birşey yesem bu tadı keskin şekilde alıyorum...
canımmm adete 5-6 gün kala sabah uyandıgım da 1-2 damla sütlü kahve renginde akıntım olduu...
aynı akıntıyı bu sabahta gördüm..ve hayatımda ilk defa oluyor bu..
normalde benim adetim direk kanamayla gelir..
lekelenmeden sonra kasık ve bel agrım varr...
akıntım devam ediyor...
bir de agzımda demir tadı var çatal yada kaşıkla birşey yesem bu tadı keskin şekilde alıyorum...
Ben oğluma hamileyken de sürekli bir demir tadı vardı ve uzun zamanda gitmedi hatta. İnşallah hamişsindir cnm.
cok tesekkürler canim demekki 2 oglan daha gelecek maasallah maasallah
valla belirtilerin gayet guzel umarim hamilesindir benimde bat im 25 haziran ama bende sadece bel ve bas agrisi var su an birde karnim agrimaya basladi birkac gundur normalde regl den 1 yada 2 gun once agrirdi o kadar bakalim ben pek umutlu degilim bu ay ama senin belirtiler gercekten iyi insallah alirsin haberini yarin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?