Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

GEBELİK BELİRTİLERİ

1-Mide bulantısı

2-Baş dönmesi

3-Tansiyon düşmesi

4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık

5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp

6-Kirpiklerin karışması

7-Bel ağrısı

8-Akıntı artması

9-Göğüslerde hassasiyet

10-Göğüslerde şişme

11-Göğüs uçlarının acıması

12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması

13-Sık idrara çıkma

14-Uyku hali

15-Halsizlik

16-Ağızda kuruluk

17-Ağızda metal tadı hissetmek

18-Dudakların fosur fosur olması

19-Göz bebeklerinin büyümesi

20-İdrar kokusunda değişme

21-Kokulara aşırı hassasiyet

22-Gazlı olmak

23-Mide yanması

24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi

25-Bel kalınlaşması

26-Adet gecikmesi

27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme

28-Mide kazinmasi-cok acikma

alıntıdır...

heppimis hürremizzzz :92::92::92:

ben şimdi çıkıyorum batlarım,size iyi sohbetler..
belki gelebilirim daha sora,olmazsa yarın görüşürüz

tamam canımm...
gelirsen burda olursak görüşürüz..
öpüyorum seni iyi gecelerr...

valla insallah oyledir cok istiyorum cunku ilkini 12 haftalikken kaybettim o yuzden birazda korku var yine ayni olurmu diye ama neyse ben atesimi olcmedim hic ama bu ayda olmazda obur aya takip edicem bakalim

ben de olanlara nokta koydum canımmm....

ay bende bu belrtilern hiçbiri olmadı adet geckmesi dışında :d neden anlamıorum.ne göğüslermde hassaslık ne bişi.sadece ara ara kasığım sancıo okadar.yeni yenide uyku modu başladı :d habire uyuyasım var.alt karında siskinliğe gelince benbde hep vardı orası içine portakal koymuş gibi nedense.sanırım kürtajdan kaldı .bekarken olssaydı farkederdim heralde ama uzun zamandır mevcut...

valla insallah oyledir cok istiyorum cunku ilkini 12 haftalikken kaybettim o yuzden birazda korku var yine ayni olurmu diye ama neyse ben atesimi olcmedim hic ama bu ayda olmazda obur aya takip edicem bakalim

canım bende bebeğimi senin gibi bu haftalarda kaybettimmm....
inş aynı şeyleri bir daha yaşamayızzz...

Rica ederim cnm ne demek. valla kadın fırt fırt doğuruyor yaa. Eskiden hiç ne düşükler varmış ne hastalıklar baksana yahu. Şaşıyorum valla adam ceket atsagebe kalıyor nerdeyse hatun

evt ya hic sorma bizim gibi ugrasmiyorlarmis eskiden en az cocugu olan bile dört bes dogurmus..tabi yapacak birsey yok sabah aksam halvet

buarada bende akıntı artmasından ziyade azaldı ya anlamadım.değişik kokuyo ama,hamile kalana kadar daha çoktu akıntım.kesildei gbi bişe

giritti vardıya onun yakını imiş ama ibrahim paşa göz koyacak sanırım
ooo hareketli olacak desene hadi bakalım o da iboyla öpüşür ödeşirler

ben de olanlara nokta koydum canımmm....

Maşallah cnm sende baya belirti var inşallah hamişsindir valla. Bence hamişsin ama hadi hayırlısı bakalım

evt ya hic sorma bizim gibi ugrasmiyorlarmis eskiden en az cocugu olan bile dört bes dogurmus..tabi yapacak birsey yok sabah aksam halvet

Aynen valla halvete devam cnm son sürat tam gaz

oylemi gecmis olsun umarim birdaha olmaz gerci doktor genelde ilk hamilelikte bu gibi dusukler yasanir ama ikincisi %95 saglam olur demisti hayirlisi bakalim

bana da öyle demişti cnmm...
ben kürtajdan sonra 7-8 ay kadar korundumm...
hemen düşünmeye cesaret edemedimm..
ama o bebeğim ilk denemede ve tek ilişkiyle tutmuştu..
çünkü eşim yanımda yoktu ailemin yanındaydımm...

aynen benimkide oyle oldu ilk ayda hamile kalmistim cok sasirmistim bende hemen cesaret edemedim bekledim 6-7 ay gecen ay basladik bakalim hayirlisi

aynen benimkide oyle oldu ilk ayda hamile kalmistim cok sasirmistim bende hemen cesaret edemedim bekledim 6-7 ay gecen ay basladik bakalim hayirlisi

benim 17 ay oldu kürtaj olalı...
11 aydır da korunmuyorumm...
ama bu 7. denemem...
ara ara istanbula gittiğim için aralarda korunma oldu gibi...

bakalımmm ne zaman kısmet olucakkk??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…