Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok sevindim canım allah hayırlı sağlıklı akıllı fikirli eli ayağı düz evlat nasip etsin allah acısını göstermesin eşine babalar günü hediyesi olmuş ayy ne güzel

yanlız 3 haftalığı nasıl öğrendinki.günün geçmişmiydi.benim adetim geçtiğinde ben 4 haftalıktım.

yanıkk için önerceğiniz bişi var mı buz ve krem hariççç işaret ve orta parmağım yandııı sızlıyoo yaa

slm kızlar ben geldim derine çok sevindim Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sıra bizlere geliyo herkes sırasını savıyor darısı bizleree....

kızlar 3 gündür başım ağrıyooo off normalde migren var ama miğren ağrısı değil uykudan kalkınca çok ağrıyor

slm canım hoşgeldin evet sıra bize geliyor aminnnnnnnnnnn

bende yarın dr a gidicem klomen sanırım yine başlıcak sona iğne bakalım bu ay son ben ara vercem azcık tedaviyi bırakıcam kendi haline yoruldum bu aralar.nekadar bişeyler yaparsam o kadar hamiş olcakmışım hemen gibi geliyo sankş olmayıncada üzüntü yoruldum artıkk

evet canım haklısın bebek fikrini aklından at biraz beynin vücudun dinlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…