Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım haklısın bebek fikrini aklından at biraz beynin vücudun dinlensin

aslında daha bu ay bırakıyordum ama ucuz olan iğneleri buldum 2 eczanede bulmuşken bi onu da deniyim diyorum son olarak ovitrelle pahalıydı vuruldum sonuç alamadım bide bunu deneyelim bakalım sonra finiş bitircem tedaviyi.2 gündür de adaçayı yağı yapıyorum oldu oldu olmadı başka bahara artık

edammm hoşgeldin test yapmışsın silik çıkmış ama çıkmış işte ben yapmadım test falan son ana kadar beklicem

off off başım cok ağrıyo dayanamadım ağrı kesici içtim bu ay umudum yok zaten belki öbür aya gerçi 24 hazıran hemde evlilik yıldönümüm en büyük hediyem olurdu ama nasip taktir allahın inşallah hepimiz hayırlısıyla anne oluruz

edammm hoşgeldin test yapmışsın silik çıkmış ama çıkmış işte ben yapmadım test falan son ana kadar beklicem

dün akşam yatmadan da yapmıştım negatifti...
eşim görevden geldi ikisinide verdim eline aaaaaaaaa bunda 2. çizgi var dedi

edacım tebrik ederim süpersiniz valla ya yeni yeni heyecanlar bunlar nekadar güzel duygular hayırlısı olsun canım

edacım tebrik ederim süpersiniz valla ya yeni yeni heyecanlar bunlar nekadar güzel duygular hayırlısı olsun canım

canımmm hala inanamıyorum diyorum yoktur yokturr
şuan için heveslenmeden bekliyorumm...

yarın kan testi yaptırıcam sonucu gelir yazarım hemen canımm...

canımmm hala inanamıyorum diyorum yoktur yokturr
şuan için heveslenmeden bekliyorumm...

yarın kan testi yaptırıcam sonucu gelir yazarım hemen canımm...

bekliyoruz hayatımcım bekliyoruz bizde senin kadar heyecanlanıyoruz emin ol hayırlısıyla haberini belkiyoruz sabah

bekliyoruz hayatımcım bekliyoruz bizde senin kadar heyecanlanıyoruz emin ol hayırlısıyla haberini belkiyoruz sabah

eminim canımmm...
burda kim hamiş kalırsa kalsın hepimiz yürekten seviniyoruzz...

ben de negatif çıkarsa üzülmemek için kendimi teselli ediyorum şimdiden..
ilk defa 2. çizgiyi çok net olmasa da görüyorum..

ama yarın uyanır uyanmaz ilk yapıcam iş kan vermek olucakk...
dua edin banaaa...

edacım istanbuldasın sanırım semt neresi belki yakınızdır ben bağcılardayımhangi hastaneye gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…