canım belirtilerin neler yazarmısın bende bakıyım nelermiş
edacım istanbuldasın sanırım semt neresi belki yakınızdır ben bağcılardayımhangi hastaneye gidiyosun
canımmm çok yakınız bende bahçelievler yaylada oturuyorum...
yanlız eşimin görevi dolayısıyla siirtteyim 1 senem kaldı daha sonra evime geri dönücemm...
ist da kolan hastanesi murat öztürke gidiyorum cnm...
ama yarın mecburen siirtteki dr uma gidicemm..
az kalmış evine dönmene edacım çok sevindim yakın olmamıza valla.bende esenler ensara gidiyorum drum semavi bey çok iyi çok memnunum sağolsun.bende bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı çok üzüldüm bu yüzden eşim eltimi bile getirdi yanıma 1 hafta kaldı da kendime geldim valla
aysun nasıl oldun hayatımcım geçtimi birazzz
aysun şimdi baktım elin yanmışş...
Geçmiş olsun canımm...
acayip yanıyo çok kötüüü aşırı yaktımheralde
sağolun kızlar yaa valla insan böle arkadaşlıklar olunca kendine geliyo
bugün pazar eczanelerde kapalı ki olmazsa nöbetçi bl da al bi ilaç filan
her zaman canımmm
ölümüne kankayızzzz
kızlar sabah test yaptım çok çok silik bir çizgi gördümm..
eğer sabah o çizgiyi tekrar görürsem kan testi yaptırıcammm...
bugün sol yumurtalığım ağrıyor yaaaane anlama gelir ki bu? kendimi çok dinlemeye başladım umarım iyi anlamlardır bunlar...
bende yarın dr a gidicem klomen sanırım yine başlıcak sona iğne bakalım bu ay son ben ara vercem azcık tedaviyi bırakıcam kendi haline yoruldum bu aralar.nekadar bişeyler yaparsam o kadar hamiş olcakmışım hemen gibi geliyo sankş olmayıncada üzüntü yoruldum artıkk
canım bnm hadi hayırlısı ya..bence gebesin..ama olmasanda durmak yok devammmmm...
canım kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bebek düşünüyorsun??hsg çekildinmi?ben 7 aydır klomen kullanıyordum 2 ayda kiste çevirdi doğum kontrol hapı içtim.geçen ay rahim filmini çkildim çok şükür 2 tüpte açık şuan..%40 arttırıyormuş gebe kalmayı.bana film çekildiğim için 2 ay ara verdi doktorum.inşallah Rabbim hayırlısıyla bizlerede nasib eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?