Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım belirtilerin neler yazarmısın bende bakıyım nelermiş

canım ben daha net pozitifi almadan seni de ümitlendirmek istemem ama yine de yazayımm...

benim adete 5 dün kala 1-2 damla sütlü kahve rengi lekelenmem oldu
ayrıca dün de aynı şekilde sabah uyanınca gördüm devamı gelmedi...

aşırı derecede gaz
kasık karın bel agrısı
ateş basması var
devamlıda acıkıyorum
baş agrım oluyor ara ara
birde dünden beri tansiyonum düşük gibi başım bir tuhaff
birde bir kaç kere batma oldu alt tarafa

emin olmak için yarın sabahı bekliyorumm...

edacım istanbuldasın sanırım semt neresi belki yakınızdır ben bağcılardayımhangi hastaneye gidiyosun

canımmm çok yakınız bende bahçelievler yaylada oturuyorum...

yanlız eşimin görevi dolayısıyla siirtteyim 1 senem kaldı daha sonra evime geri dönücemm...

ist da kolan hastanesi murat öztürke gidiyorum cnm...
ama yarın mecburen siirtteki dr uma gidicemm..

az kalmış evine dönmene edacım çok sevindim yakın olmamıza valla.bende esenler ensara gidiyorum drum semavi bey çok iyi çok memnunum sağolsun.bende bu ay çok umutlanmıştım ama olmadı çok üzüldüm bu yüzden eşim eltimi bile getirdi yanıma 1 hafta kaldı da kendime geldim valla

semavi beyin adını çok duydum ama hiç gitmedim canımm...
evet evime dönmeme çok az kaldı...
zaten 2-3 ay da bir gidip geliyorum ist a...
senin içinde hayırlısı olsun canımm...
inş hepimiz ard arda güzel haberlerimizi veririz...
heyecanla bekliyorummm...

bugün sol yumurtalığım ağrıyor yaaaa ne anlama gelir ki bu? kendimi çok dinlemeye başladım umarım iyi anlamlardır bunlar...

canım kaç yıllık evlisin ve ne zamandır bebek düşünüyorsun??hsg çekildinmi?ben 7 aydır klomen kullanıyordum 2 ayda kiste çevirdi doğum kontrol hapı içtim.geçen ay rahim filmini çkildim çok şükür 2 tüpte açık şuan..%40 arttırıyormuş gebe kalmayı.bana film çekildiğim için 2 ay ara verdi doktorum.inşallah Rabbim hayırlısıyla bizlerede nasib eder..

bende geçen ağustos hsg çektirmiştim temiz çıktı ama ne yazıkki o şansı yakalayamadım(( umarım sen yakalarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…